هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی سوتی انقدر تابلو ؟ تابلو کجا بوده من باهوشم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو دیگه چرا؟ خیلی سخته از صفحه اول سرکار باشی نه؟ اشتباه میگی باباجان اشتباه یعنی توجیه شدی الان؟ یا توجیه نشدی؟ در هر صورت خوب پیش میری هویّت مجهول در صفحه دوم کشف شد! تابلوترین تشخیص هویّت سال! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو دیگه چرا؟ نگار و پانیسا اغفالم کردن لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان ببخشید یه سوال آخر شبه من خون به مغزم نمیرسه!فوجول یعنی چی؟ حدس زدمااا!لنگ معنی همین یه کلمه ام مطمئن بشم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تابلو کجا بوده من باهوشم همون دیگه خیلی باهوشی جون جوجههات بگو از کجا فهمیدی سوتی بوده؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ وب بده یعنی توجیه شدی الان؟ یا توجیه نشدی؟ در هر صورت خوب پیش میری هویّت مجهول در صفحه دوم کشف شد! تابلوترین تشخیص هویّت سال! اصلاً من دیگه کاری ندارم فقط آخرش که جوابو سپیده داد خبرم کنید که بیام یه دل سیر بخندم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان ببخشید یه سوالآخر شبه من خون به مغزم نمیرسه!فوجول یعنی چی؟ حدس زدمااا!لنگ معنی همین یه کلمه ام مطمئن بشم کنجکاو لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اصلاً من دیگه کاری ندارم فقط آخرش که جوابو سپیده داد خبرم کنید که بیام یه دل سیر بخندم ممد از همون بچگیات نگاه نافذی داشتیاااا لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کنجکاو ئه؟منظورت فضول بوده؟من فکر کردم میخواستی بگی فنچول شادمهرباز؟ پیانیست؟ سعیدجی جی؟ محمدرضا؟ محمد ادمین؟ :دی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اصلاً من دیگه کاری ندارم فقط آخرش که جوابو سپیده داد خبرم کنید که بیام یه دل سیر بخندم به کی بخندی؟ من که خودم جوابو دادم فقط سه تا حرفشو نذاشتم ریا نشه! اصلا توجیه پذیر نیستی! بچهها چرا گذاشتین در بره؟ خودشه تابلوه اصلا! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ هادی ناصح من قبلا شرکت کردم:vahidrk: همون دیگه خیلی باهوشی جون جوجههات بگو از کجا فهمیدی سوتی بوده؟ به جوجه هام کاری ننداشته باشا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من قبلا شرکت کردم:vahidrk: به جوجه هام کاری ننداشته باشا میای جوجه هاتو کباب کنیم بخوریم؟ لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ mechjj:w02: تو خواب نداری دختر من از استرس غلط حل کردن سوالای دیروز پاشدم الان ضمنا منو حدس زدن قبلش اگه من باشم هیچی بهت نمیرسه لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من قبلا شرکت کردم:vahidrk: خیلی ها قبلا شرکت کردن لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میای جوجه هاتو کباب کنیم بخوریم؟ اگر از پس سپیده بر میای بیا لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی ها قبلا شرکت کردن خوب برو عکسمو مقایسه کن ببین من شبیهشم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده