Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ Davood titan. poor!a. El Roman. mohamad.a این بود حدس های من. محمد.آ Mohammad.A:w02: یعنی انقدر تابلوئه؟ به سپیده گفتم عسکایی که سنم توش پایین تر بودو اول بذاره ها. ----------------------- من قبلاً شرکت کردم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ شما دوتا نمیخواین تشکر بزنین واسه پست اول؟؟؟؟ نگار: میخوامت نه! سپی آتیشششششش لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ شما دوتا نمیخواین تشکر بزنین واسه پست اول؟؟؟؟ نگار: میخوامت تشکر من زودتر گفتم. باور کن اگه بزارم امتیاز حدسمو بدن به تو... خودم تنهایی بدونه اینکه پستت رو بخونم حدس زدم محمد.آ هستش سپید جوابارو از آخر به اول بخون من نفر اولی میشم که حدس درست زدم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نه! سپی آتیشششششش داری میکشی منو داری دیوونم میکنی نامرد...دلت میاد تشکر نزنی؟! لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من قبلاً شرکت کردم دلیل نمیشه که:vahidrk: با این پستت بیشتر تابلو کردی که من درست حدس زدم و panisa از رو پستم نیگا کرده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی انقدر تابلوئه؟:icon_pf (34): به سپیده گفتم عسکایی که سنم توش پایین تر بودو اول بذاره ها. :icon_pf (34):-----------------------من قبلاً شرکت کردم :vahidrk: تابلو که هست ولی در جهت دیگه :w02: بچهها خودشه دروغ میگه بگیرینش لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ باور کن اگه بزارم امتیاز حدسمو بدن به تو... خودم تنهایی بدونه اینکه پستت رو بخونم حدس زدم محمد.آ هستش سپید جوابارو از آخر به اول بخون من نفر اولی میشم که حدس درست زدم به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ داری میکشی منو داری دیوونم میکنی نامرد...دلت میاد تشکر نزنی؟! اره دلم میاد ازینکه دلم میاد بت بگم نه خوشت میاد دیگه؟ عزیزممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... فدات شم را نداره تو انجمن بهش میگن Mohamad.A ولی نه که بچه محلمونه ما بهش میگیم محمد.آ.... تفاوت اساسی رو داشتی! محمد ادمینی خیلی تابلوئی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... به نکته خوبی اشاره کردی اره خودشه تابلوش کنید حقشه :gnugghender: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اره دلم میاد ازینکه دلم میاد بت بگم نه خوشت میاد دیگه؟ عزیزممممممممممممممم آره از همین آتیشت خوشم میاد لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آره از همین آتیشت خوشم میاد مواظب باش به خاطر جذابیت ذاتی بهت حسودی نکن!!! تو تیکه تیکه خوبی نمیشه ازت دل کند! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ فدات شم را ندارهتو انجمن بهش میگن Mohamad.A ولی نه که بچه محلمونه ما بهش میگیم محمد.آ.... تفاوت اساسی رو داشتی! محمد ادمینی خیلی تابلوئی:hapydancsmil: اصلا حرفشو نزن انوش جان. فکر نکن چون بچه محلتونه میتونین پارتی بازی کنین. من حقمو میخوام سپیییییی... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون. کتی کجایی؟ فروغ کجایی؟ فروغ سرما خوردی آخر؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ به نکته خوبی اشاره کردی اره خودشه تابلوش کنید حقشه :gnugghender: چاکریم اوس نگاااااااااااارررر... mohamad.a mohamad.a mohamad.a mohamad.a mohamad.a mohamad.a تابلوشد اوس نگاااار؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ الان در این لحظه تشخیص داده شده یا من حدس بزنم ؟؟ لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اصلا حرفشو نزن انوش جان. فکر نکن چون بچه محلتونه میتونین پارتی بازی کنین. من حقمو میخوام سپیییییی... تو چشمای من نیگا کن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دلیل نمیشه که:vahidrk: با این پستت بیشتر تابلو کردی که من درست حدس زدم و panisa از رو پستم نیگا کرده تابلو که هست ولی در جهت دیگه :w02: بچهها خودشه دروغ میگه بگیرینش به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... الکی دارین وقت تلف می کنین. من راهنماییمو کردم. به جای اینکه سرو و کله هم بزنین که کی زودتر گفت، برین سراغ نفرات دیگه. فدات شم را نداره تو انجمن بهش میگن Mohamad.A ولی نه که بچه محلمونه ما بهش میگیم محمد.آ.... تفاوت اساسی رو داشتی! محمد ادمینی خیلی تابلوئی:hapydancsmil: تو دیگه چقدر ضایعی تو که 60 بار تو میتینگ و اینا دیدی باز میگی محمد.ا لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون. کتی کجایی؟ فروغ کجایی؟ فروغ سرما خوردی آخر؟ :4564: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده