NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ جوابو زودتر مشخص کنین. من خنده هام گیر کرده بابا یعنی نمیدونی کیه؟ چه جوری دیگه باید توجیه بشی آخه؟ اونم وقتی اومده تابلو کرده خودشو؟ بچهها بگیریدش پانیذا بگیرش لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آخ جوووووووووووون تشخیص هویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت و حالا مسعود برندگی همیشگی مسابقات جام تشخیص هویت وارد میشود کتی کجایی که ایندفه خودتی خوب بذار شروع کنم میلااااااااااده ، خوش فکر خب زهرا جایزه ورودمُ بده که رفتیم راستی من چرا دعوتتتتتتتتتت نشده بودممممممممممممم ایبته یه 100 تایی دعوت داشتم دیگه نگاه نکردمشون لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آی بابا عجب کلکایین شوما هنوز معلوم نشده کیه؟؟؟نکته حاشیه ایم که نداره؟؟؟سجاد و کسی نه حدسیده اصلانم ربطی نداره به اون چرا نکات حاشیه ایش اومدچرا انقد دیر اومد؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ من اینجا خیلی کسی رو نمی شناسم اونا رو که هم می شناختم از حافظه ام پاک شدن (چون اسما یادم نمی مونه و ادما رو از اواتارشون می شناسم و در نتیجه) ولی با این حال بین ادمایی یه که می شناختم به پسر افغانی شبیه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120456 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی نمیدونی کیه؟ چه جوری دیگه باید توجیه بشی آخه؟ اونم وقتی اومده تابلو کرده خودشو؟ بچهها بگیریدش پانیذا بگیرش مگه دزد گرفتین آخ دارم لحظه شماری میکنم واسه اون وقتی که جواب معلوم میشه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ الهه نگاری پانیسا کتایون فروغ سپیده زهرا پرتو پاییز امیدوار جایزمو بدین برم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مگه دزد گرفتین آخ دارم لحظه شماری میکنم واسه اون وقتی که جواب معلوم میشه جواب که معلومه اصلا جواب تو همین شکلک نهفتس==> کلا جوابو میشه از شکلکها دریافت باشه دیگه نگیرینش خودش نیست:biggrin: .... سپی راستی امتیاز منو هنوز ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نمیدونی کتی تو جاده چالوس چشم به راه نشسته تا براش امتیاز بفرستم بره امکانات بخره برامون؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ الههنگاری پانیسا کتایون فروغ سپیده زهرا پرتو پاییز امیدوار جایزمو بدین برم انوشه کوو؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ انوشه کوو؟ هنو از خواب بیدار نشده چیکارش داری ؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ هنو از خواب بیدار نشده چیکارش داری ؟ اسم انوشه تو این لیستو میگم اسمش باید کنار اسم ما بیاد لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ من چی بگم به تو نوش جونت به خدا اگه بی شما از گلوم پایین بره... پشت سرم غیبت نکنین من نیستم باوششههههههههههههههه آخ جوووووووووووون تشخیص هویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت و حالا مسعود برندگی همیشگی مسابقات جام تشخیص هویت وارد میشود کتی کجایی که ایندفه خودتی خوب بذار شروع کنم میلااااااااااده ، خوش فکر خب زهرا جایزه ورودمُ بده که رفتیم راستی من چرا دعوتتتتتتتتتت نشده بودممممممممممممم ایبته یه 100 تایی دعوت داشتم دیگه نگاه نکردمشون مسعووووووووووود کجا بودیییییییییییییییییی؟!!!! کنکورت چی شد؟!!!!!! ایول ایول :hapydancsmil: منم منم اون موقع ها که پسر بودم... مسعود خودتی به پنج تن!!!!! الههنگاری پانیسا کتایون فروغ سپیده زهرا پرتو پاییز امیدوار جایزمو بدین برم بازم بوگووووووووووووووو... مگه نمیدونی کتی تو جاده چالوس چشم به راه نشسته تا براش امتیاز بفرستم بره امکانات بخره برامون؟ اره یه 20 تا کم دارم نگار بدو بدو که از دست میرنااااااااااا اسم انوشه تو این لیستو میگم اسمش باید کنار اسم ما بیاد آره دیگه نگار راست میگه... هادی دقت کن:vahidrk: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اسم انوشه تو این لیستو میگم اسمش باید کنار اسم ما بیاد آها .. خو در این زمینه حق باشوماس هادی اسم انوشه کو لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ به خدا اگه بی شما از گلوم پایین بره... باوششههههههههههههههه مسعووووووووووود کجا بودیییییییییییییییییی؟!!!! کنکورت چی شد؟!!!!!! ایول ایول :hapydancsmil: منم منم اون موقع ها که پسر بودم... مسعود خودتی به پنج تن!!!!! بازم بوگووووووووووووووو... اره یه 20 تا کم دارم نگار بدو بدو که از دست میرنااااااااااا آره دیگه نگار راست میگه... هادی دقت کن:vahidrk: سپی از دستمون رفت بدوووووووووو لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سپی از دستمون رفت بدوووووووووو فعلا گذاشتم تو آب نمک... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ کدوم راهنماییها دقیقا داداچم؟ نصفش زیر زمینه شام چی داریم؟ گشنه پلو کوبیده با گوجه و فلفل اووووووووووووووووووووووووووف لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مسعووووووووووود کجا بودیییییییییییییییییی؟!!!! کنکورت چی شد؟!!!!!! ایول ایول :hapydancsmil: منم منم اون موقع ها که پسر بودم... مسعود خودتی به پنج تن!!!!! کتابخونه تمام زندگیم تک بعدی شده بود اینقده هوس کرده بودم که بشینم 6 ساعت یه سره بازی کنم که دیگه چشام دراد ، یا تا صبح تو ف.ب بچرخم کنکور زیاد خوب نبود ! اما سپردم نتیجش رو به خدا ، هر چی اون بخواد دیگه دیدی من برنده شدمممممممممم اخه من این شکلیم من کوچولیام تپل بودم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ کتابخونه تمام زندگیم تک بعدی شده بود اینقده هوس کرده بودم که بشینم 6 ساعت یه سره بازی کنم که دیگه چشام دراد ، یا تا صبح تو ف.ب بچرخم کنکور زیاد خوب نبود ! اما سپردم نتیجش رو به خدا ، هر چی اون بخواد دیگه دیدی من برنده شدمممممممممم اخه من این شکلیم من کوچولیام تپل بودم آورین آورین بشین بازی کن..:hapydancsmil: یکی من همیشه برنده ام یکی تو... این مال سن رشدته آخه یهو لاغر شدی... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی نمیدونی کیه؟ چه جوری دیگه باید توجیه بشی آخه؟ اونم وقتی اومده تابلو کرده خودشو؟ بچهها بگیریدش پانیذا بگیرش گرفتمشششششششش.... نگاری من و تو و انوش برنده شدییییم... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تو اونی که من میگم بگیر محمد رضا رو ولش کن چشم اوستا... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده