.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 من هلاک توام که هر دفعه باید توجیهت کنیم میدونستیم نگفتیم :ws28:خودمم هلااک خودمم اتفاقا نه می دونی چیه نگار؟این مناعت طبعتونو نمیتونم هضم کنم آخه!آدم از 20 امتیاز بگذره؟آخه مگه میشهههههههههه؟
کتایون 15176 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 تو نبودی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون جوری بخوای حساب کنی همیشه خودمم... :ws28:خودمم هلااک خودمم اتفاقا نه می دونی چیه نگار؟این مناعت طبعتونو نمیتونم هضم کنم آخه!آدم از 20 امتیاز بگذره؟آخه مگه میشهههههههههه؟ امتیاز میخوای چیکار... تشویش اذهان عمومی یه حال دیگه ای داره جون تو...
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 اون جوری بخوای حساب کنی همیشه خودمم... امتیاز میخوای چیکار... تشویش اذهان عمومی یه حال دیگه ای داره جون تو... سری بعد کیه؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 :ws28:خودمم هلااک خودمم اتفاقا نه می دونی چیه نگار؟این مناعت طبعتونو نمیتونم هضم کنم آخه!آدم از 20 امتیاز بگذره؟آخه مگه میشهههههههههه؟ خدائی این امتیازا رو میخوایم چیکارشون کنیم آخه؟ تشکر پای پست خوبه معنی داره... ولی امتیاز گرفتن و جمع شدنشون خیلی بی مزس! پوله؟مدال المپیکه؟ جایزه رسمی و بین المللیه؟ چیه؟ بیخی تشویش اذهان کن :hapydancsmil:به قول کتی
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 امتیاز میخوای چیکار... تشویش اذهان عمومی یه حال دیگه ای داره جون تو... اسمتون چی بود؟چی چیای پنج تن؟ اوهوم راس میگی کتی!اصلا اسمشو باید میذاشتن تاپیک تشویش هویت خدائی این امتیازا رو میخوایم چیکارشون کنیم آخه؟ تشکر پای پست خوبه معنی داره... ولی امتیاز گرفتن و جمع شدنشون خیلی بی مزس! پوله؟مدال المپیکه؟ جایزه رسمی و بین المللیه؟ چیه؟ بیخی تشویش اذهان کن :hapydancsmil:به قول کتی نگااااااااااااار نگو فکر کردی جدی گفتم:icon_pf (34): یعنی تو فکر میکنی من چشمم دنبال امتیازه؟من؟من؟من؟ ا
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 اسمتون چی بود؟چی چیای پنج تن؟اوهوم راس میگی کتی!اصلا اسمشو باید میذاشتن تاپیک تشویش هویت نگااااااااااااار نگو فکر کردی جدی گفتم:icon_pf (34): یعنی تو فکر میکنی من چشمم دنبال امتیازه؟من؟من؟من؟ ا عدیدم من کلا تو این تاپیک حرف جدی ندارم بزنم صد درصد شوخیه تو؟تو؟تو؟ عمرا! هزار سال!!!کی گفت؟ بگو بمیرونمش!
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 شامی چیزی اینجا پیدا میشه؟؟ممدرضا خیر تاپیکت میرسه یا نه ؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 باید هماهنگت کنم تورو من خودم میخواستم بگم میگفتم داداچ پرو
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 من خودم میخواستم بگم میگفتم داداچ پرو هماهنگ باش دیجهشام دادن سهم منم بگیریا:hapydancsmil:
کتایون 15176 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 تویی پس.خودتو لو دادی از همین الان اسمتون چی بود؟چی چیای پنج تن؟اوهوم راس میگی کتی!اصلا اسمشو باید میذاشتن تاپیک تشویش هویت ا گوگولیای پنج تن... خدایی یک صفایی دارهههههههههههه تشویش... شامی چیزی اینجا پیدا میشه؟؟ممدرضا خیر تاپیکت میرسه یا نه ؟ چی میل داری شماااااااااا جیگررررررررررررررررر؟!!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 هماهنگ باش دیجهشام دادن سهم منم بگیریا:hapydancsmil:به این داداچ ما هم شام بدین
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 گوگولیای پنج تن... خدایی یک صفایی دارهههههههههههه تشویش... چی میل داری شماااااااااا جیگررررررررررررررررر؟!!! سلطانی
goddess_s 16415 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 آخ آخ :icon_pf (34): انوشه بود الهه این دست بزنتو ترک کن.....اون چماق هم اسباب بازیشو بگیر دستت درد داره انوشه رو هم حدس زدم تازه شدی مثل ما همه بچه ها این علامت مخصوص عمه بزرگه احترام بذار :vahidrk:
کتایون 15176 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 به این داداچ ما هم شام بدین دادشش بیا بهت شام بدم... سلطانی حمید بپر 6 پرس سلطونی بگیر بیا فروغ دلش خواسته...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 دادشش بیا بهت شام بدم... حمید بپر 6 پرس سلطونی بگیر بیا فروغ دلش خواسته... قربون مرامت برم ابجی کتی
ارسال های توصیه شده