Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 Davood titan. poor!a. El Roman. mohamad.a این بود حدس های من. محمد.آ Mohammad.A:w02: یعنی انقدر تابلوئه؟ به سپیده گفتم عسکایی که سنم توش پایین تر بودو اول بذاره ها. ----------------------- من قبلاً شرکت کردم
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 شما دوتا نمیخواین تشکر بزنین واسه پست اول؟؟؟؟ نگار: میخوامت نه! سپی آتیشششششش
Anooshe 11040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 شما دوتا نمیخواین تشکر بزنین واسه پست اول؟؟؟؟ نگار: میخوامت تشکر من زودتر گفتم. باور کن اگه بزارم امتیاز حدسمو بدن به تو... خودم تنهایی بدونه اینکه پستت رو بخونم حدس زدم محمد.آ هستش سپید جوابارو از آخر به اول بخون من نفر اولی میشم که حدس درست زدم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 نه! سپی آتیشششششش داری میکشی منو داری دیوونم میکنی نامرد...دلت میاد تشکر نزنی؟!
Anooshe 11040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من قبلاً شرکت کردم دلیل نمیشه که:vahidrk: با این پستت بیشتر تابلو کردی که من درست حدس زدم و panisa از رو پستم نیگا کرده
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 یعنی انقدر تابلوئه؟:icon_pf (34): به سپیده گفتم عسکایی که سنم توش پایین تر بودو اول بذاره ها. :icon_pf (34):-----------------------من قبلاً شرکت کردم :vahidrk: تابلو که هست ولی در جهت دیگه :w02: بچهها خودشه دروغ میگه بگیرینش
panisa 12132 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 باور کن اگه بزارم امتیاز حدسمو بدن به تو... خودم تنهایی بدونه اینکه پستت رو بخونم حدس زدم محمد.آ هستش سپید جوابارو از آخر به اول بخون من نفر اولی میشم که حدس درست زدم به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش...
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 داری میکشی منو داری دیوونم میکنی نامرد...دلت میاد تشکر نزنی؟! اره دلم میاد ازینکه دلم میاد بت بگم نه خوشت میاد دیگه؟ عزیزممممممممممممممم
Anooshe 11040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... فدات شم را نداره تو انجمن بهش میگن Mohamad.A ولی نه که بچه محلمونه ما بهش میگیم محمد.آ.... تفاوت اساسی رو داشتی! محمد ادمینی خیلی تابلوئی:hapydancsmil:
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... به نکته خوبی اشاره کردی اره خودشه تابلوش کنید حقشه :gnugghender:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 اره دلم میاد ازینکه دلم میاد بت بگم نه خوشت میاد دیگه؟ عزیزممممممممممممممم آره از همین آتیشت خوشم میاد
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 آره از همین آتیشت خوشم میاد مواظب باش به خاطر جذابیت ذاتی بهت حسودی نکن!!! تو تیکه تیکه خوبی نمیشه ازت دل کند!
panisa 12132 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 فدات شم را ندارهتو انجمن بهش میگن Mohamad.A ولی نه که بچه محلمونه ما بهش میگیم محمد.آ.... تفاوت اساسی رو داشتی! محمد ادمینی خیلی تابلوئی:hapydancsmil: اصلا حرفشو نزن انوش جان. فکر نکن چون بچه محلتونه میتونین پارتی بازی کنین. من حقمو میخوام سپیییییی...
panisa 12132 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 به نکته خوبی اشاره کردی اره خودشه تابلوش کنید حقشه :gnugghender: چاکریم اوس نگاااااااااااارررر... mohamad.a mohamad.a mohamad.a mohamad.a mohamad.a mohamad.a تابلوشد اوس نگاااار؟
Anooshe 11040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 اصلا حرفشو نزن انوش جان. فکر نکن چون بچه محلتونه میتونین پارتی بازی کنین. من حقمو میخوام سپیییییی... تو چشمای من نیگا کن
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 دلیل نمیشه که:vahidrk: با این پستت بیشتر تابلو کردی که من درست حدس زدم و panisa از رو پستم نیگا کرده تابلو که هست ولی در جهت دیگه :w02: بچهها خودشه دروغ میگه بگیرینش به جان انوشه اگه بذارم. من میگم Mohamad.A تو میگی محمد.آ هرکدوم درستتربود. :gnugghender: بچه ها یه راهنمایی: هرکی که عکسش هست تو دو صفحه اول میار حرف میزنه. من اومدم اسی اومد محمد.آ هم اومد. نگاری راست میگه بیگیرینش... الکی دارین وقت تلف می کنین. من راهنماییمو کردم. به جای اینکه سرو و کله هم بزنین که کی زودتر گفت، برین سراغ نفرات دیگه. فدات شم را نداره تو انجمن بهش میگن Mohamad.A ولی نه که بچه محلمونه ما بهش میگیم محمد.آ.... تفاوت اساسی رو داشتی! محمد ادمینی خیلی تابلوئی:hapydancsmil: تو دیگه چقدر ضایعی تو که 60 بار تو میتینگ و اینا دیدی باز میگی محمد.ا
Anooshe 11040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 کتایون. کتی کجایی؟ فروغ کجایی؟ فروغ سرما خوردی آخر؟ :4564:
ارسال های توصیه شده