Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ WoW!!!! :mpr: برای من فعلا باز نشده اما چون شما گفتی وااااااااااووووووو منم میگم واااااا ووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ برای من فعلا باز نشده اما چون شما گفتی وااااااااااووووووو منم میگم واااااا ووووووووووووو من كه خيلي خوشم اومد حالا اگه توي يه شركت تو ايران يه همچين كارايي بكنن به دلايل نامعلوم جريمه ميشه!!!! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من كه خيلي خوشم اومد حالا اگه توي يه شركت تو ايران يه همچين كارايي بكنن به دلايل نامعلوم جريمه ميشه!!!! جدی ؟/ حالا مگه چیه بیشتروسوسه شدم .. نمیبینم فعلا 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ جدی ؟/ حالا مگه چیه بیشتروسوسه شدم .. نمیبینم فعلا نبيني نصف عمرت ... :coffee: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نبيني نصف عمرت ... :coffee: بگو خدا منو بیامرزد دیگه چون نصف دیگه اش قبلا رفته بود 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بگو خدا منو بیامرزد دیگه چون نصف دیگه اش قبلا رفته بود چرا نمي توني ببيني سرعتت پايينه؟؟! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ چرا نمي توني ببيني سرعتت پايينه؟؟! نه سرعتم خیلی هم بالاست فکر کنم مال مروگر باشه بذار عوض کنم ببینم دیده میشه 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نه سرعتم خیلی هم بالاست فکر کنم مال مروگر باشه بذار عوض کنم ببینم دیده میشه من با فايرفاكس ميبينم توام تست كن 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من با فايرفاكس ميبينم توام تست كن نکته مهم هم همین بود که من با فایرفاکس کلا پست ها رو سفید میبینم الان عوض کردم رویIE ااونجا هم ضربدری میبینم شاید کروم میخواد 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نکته مهم هم همین بود که من با فایرفاکس کلا پست ها رو سفید میبینم الان عوض کردم رویIE ااونجا هم ضربدری میبینم شاید کروم میخواد تو ميتوني 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تو ميتوني اخی اخی مرسی تشویقم کن بازم . اگه تونستم ببینم خبرت میکنم حتما یه جشن میگیرم پارتی میدم از الان دعوتی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اخی اخی مرسی تشویقم کن بازم . اگه تونستم ببینم خبرت میکنم حتما یه جشن میگیرم پارتی میدم از الان دعوتی باوشه :smiley-gen165: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مستخدمی چیزی نمیخوان ؟! یه شهرساز میخوان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده