رفتن به مطلب

دکوراسیون داخلی شرکت گوگل

ارسال های توصیه شده

WoW!!!! :mpr:

برای من فعلا باز نشده اما چون شما گفتی وااااااااااووووووو منم میگم واااااا ووووووووووووو :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای من فعلا باز نشده اما چون شما گفتی وااااااااااووووووو منم میگم واااااا ووووووووووووو :ws3:

من كه خيلي خوشم اومد حالا اگه توي يه شركت تو ايران يه همچين كارايي بكنن به دلايل نامعلوم جريمه ميشه!!!!:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من كه خيلي خوشم اومد حالا اگه توي يه شركت تو ايران يه همچين كارايي بكنن به دلايل نامعلوم جريمه ميشه!!!!:sad0:

جدی ؟/ حالا مگه چیه بیشتروسوسه شدم .. نمیبینم فعلا :4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نبيني نصف عمرت ... :coffee:

بگو خدا منو بیامرزد دیگه

چون نصف دیگه اش قبلا رفته بود :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا نمي توني ببيني سرعتت پايينه؟؟!:ws52:

نه سرعتم خیلی هم بالاست فکر کنم مال مروگر باشه بذار عوض کنم ببینم دیده میشه :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه سرعتم خیلی هم بالاست فکر کنم مال مروگر باشه بذار عوض کنم ببینم دیده میشه :banel_smiley_4:

من با فايرفاكس ميبينم توام تست كن :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من با فايرفاكس ميبينم توام تست كن :a030:

نکته مهم هم همین بود که من با فایرفاکس کلا پست ها رو سفید میبینم الان عوض کردم رویIE ااونجا هم ضربدری میبینم شاید کروم میخواد :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نکته مهم هم همین بود که من با فایرفاکس کلا پست ها رو سفید میبینم الان عوض کردم رویIE ااونجا هم ضربدری میبینم شاید کروم میخواد :ws37:

تو ميتوني :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو ميتوني :w16:

اخی اخی مرسی تشویقم کن بازم . اگه تونستم ببینم خبرت میکنم حتما یه جشن میگیرم پارتی میدم از الان دعوتی :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخی اخی مرسی تشویقم کن بازم . اگه تونستم ببینم خبرت میکنم حتما یه جشن میگیرم پارتی میدم از الان دعوتی :ws28:

باوشه :smiley-gen165:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...