رفتن به مطلب

"" نظــرسنجی برترین دست خط با خودکار ""

برترین دست خط با خودکار  

183 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برترین دست خط با خودکار

• 16
    • 44
    • 8
    • 8
    • 32
    • 14
    • 30
    • 6
    • 6
    • 6
    • 13

ارسال های توصیه شده

دست خط عادی تو چه شرایطی؟

دست خط عادی من نوعی مثلا برای جزوه نوشتن سر کلاس با نوشتن یک متن تو خونه فرق میکنه.

شما بینابینش حساب کن...وقتی که شروع به نوشتن میکنی به این که به اصول خوشنویسی یا نستعلیق نوشتن فکر نکنی..در واقع تو نوشتن خودت باشی

با توجه به این شرط انصافا دست خط 5 خیلی نزدیکه به برتری...وگرنه شکی نیست که 2 و 7 هم دست خط های قشنگی هستند....

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شما بینابینش حساب کن...وقتی که شروع به نوشتن میکنی به این که به اصول خوشنویسی یا نستعلیق نوشتن فکر نکنی..در واقع تو نوشتن خودت باشی

با توجه به این شرط انصافا دست خط 5 خیلی نزدیکه به برتری...وگرنه شکی نیست که 2 و 7 هم دست خط های قشنگی هستند....

خوب نمیشه.

به نظرم شرایط مسایقه شفاف بیان نشده،برای همین نمیشه خرده گرفت.

اگه مسئله زمان مطرح میشد میتونست بهتر باشه.

وگرنه هرکسی یک تعریفی از دست خط عادی میتونه ارائه بده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
باور کنید 2 دست خط نوشتار عادی نیست:ws27:...هیشکی تو نوشته های عادی روزمره اینجوری نمینویسه..این دست خط خطاطیه، نستعلیقه...دست خط 5 دست خط عادیه..معلومه تو کمترین زمان به بهترین نحو ممکنه نوشته شده
تا اونجایی ک من از خطاطی اطلاع دام حتی یک کلمشم بصورت نستعلیق نوشته نشده :icon_gol:
  • Like 6
لینک به دیدگاه
تا اونجایی ک من از خطاطی اطلاع دام حتی یک کلمشم بصورت نستعلیق نوشته نشده :icon_gol:

منم از خطاطی بی اطلاع نیستم...

نستعلیقه منتها با سلیقه شخصی درامیخته...سعی کرده سبک خودش رو داشته باشه

چیزی که هست اینه که هیشکس به صورت عادی این جوری نمینویسه

:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خوب نمیشه.

به نظرم شرایط مسایقه شفاف بیان نشده،برای همین نمیشه خرده گرفت.

اگه مسئله زمان مطرح میشد میتونست بهتر باشه.

وگرنه هرکسی یک تعریفی از دست خط عادی میتونه ارائه بده.

اگه بخوای تعریف رو بپیچونی بله...ولی با تعریف معمول کاملا مشخصه که دست خط عادی منظور چیه :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوستان من که خواهش کردم این بحث ادامه پیدا نکنه....

اینجا اعلام می کنم....هر کاستی بوده....در مسابقات آتی جبران می شه....

تعریف ها به تعداد نظرات انسان ها می تونه کثرت داشته باشه....در تجربه هست که ما به نتایج می رسیم که بتونیم هر چه بیشتر به نظر واحدی برسیم....

اگه اجازه بدین این بحث ادامه پیدا نکنه...چون متر و مقیاسی وجود نداره...و این وسط هر شخص بر اساس نظر شخصی که محترم هست مسئله ای رو بیان می کنه....

چون در تجربه ثابت شده که این مسائل با ناراحتی و بحث هایی که نتیجه خوب نداره همراهه...خواهش می کنم بحث ادامه پیدا نکنه....

مطمئنا در مسابقه ی بعد قبل از برگزاری با استارت تاپیک این بحث ها رو اونجا قبل از مسابقه انجام می دیم...

اینجوری دوستان در دفاع از نوشته ها بر نمی آن...و در یک محیط با تنش کمتر به نظری واحد برای پارامتر های اجرای مسابقه ی می پردازیم....

پیشاپیش ممنونم...:icon_redface::icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
منم از خطاطی بی اطلاع نیستم...

نستعلیقه منتها با سلیقه شخصی درامیخته...سعی کرده سبک خودش رو داشته باشه

چیزی که هست اینه که هیشکس به صورت عادی این جوری نمینویسه

راستش فروغ جون من دیدم دوستام و اطرافیان رو که دستخط معمولیشون همینقدر یا بیشتر از این‌ها قشنگ و رو اصول هست! کسی‌ اگر دستش به یه خطی‌ که سالها می‌نویسه عادت کنه میتون نوشتار عادیش هم اینجوری باشه! خوب این یه مسابقه هست دیگه باید زیبا نوشته بشه...

ما نمی‌تونیم بگیم این دو تا حتما به نستعلیق و خطاطی آشنایی دارن!!!! من هرچی‌ نگاه می‌کنم اصلا نستعلیق و اصولی نیستن!!!!! اینها فقط استعداد خوبی‌ دارن!!!!

راستش اصلا و اصلا نستعلیق حرفه‌ای نیستن...

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب نظر سنجی بسته شده و وقتشه که نتایج اعلام بشه

ممنون از همه کسانی که در نظر سنجی شرکت کردن

نفر پنجم : اینجا زمین است...6( 14 رای) : panisa

نفر چهارم : اینجا زمین است...1(16 رای): گفتن اسمشون رو نگم اما امتیازشون محفوظه و واریز میشه

نفر سوم : اینجا زمین است...7( 30 رای) : reza.eng

نفر دوم : اینجا زمین است...5(32 رای) : honey memar

نفر اول : اینجا زمین است...2( 44 رای) : دختر باران

همونطور که قبلا گفته شده بود به نفر اول 150 امتیاز...نفر دوم 120 امتیاز ...نفر سوم 90 امتیاز...نفر چهارم 60 امتیاز و نفر پنجم 30 امتیاز تعلق میگیرد

• Like 8
لینک به دیدگاه

اسامی بقیه دوستانی که شرکت کردن:

اینجا زمین است...3 (8 رای ) : En.M

اینجا زمین است...4 ( 8 رای) : Fo.Roo.GH

اینجا زمین است...8 ( 6 رای) : sefid barfi

اینجا زمین است...9 (6 رای) : سیندخت

اینجا زمین است...10 (6 رای) : viviyan

اینجا زمین است...11 (13 رای) : ســارا

ممنون از همگی :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اینجا زمین است...4 ( 8 رای) : Fo.Roo.GH

پس همین بود فروغ اینقدر اعتراض میکردا. :ws3:

چه قدر بدخطی فروغ.

آبرومون رو بردی. :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یه توضیح کوچولو بدم

یکی از دست خطهایی که فرستاده شده بود (تو پست اول هم گفتم) روی کاغذ خط دار نوشته شده بود بخاطر همین شرمنده اون دوستمون شدم و نشد تو مسابقه شرکتش بدیم(ازش خواستم دوباره بنویسه....)

دست خط شماره 2 هم که میگید وقت گذاشته و دقت کرده و خلاصه نستعلیق نوشته شده من همچین حسی نکردم...چون دست خط عادی برادر خودم همینجوریه مگه بخواد خیلی سریع بنویسه که معمولی تر از این اما با همین ته مایه هاست...مثلا پای تلفن بهش یه چیزی بگی بخواد یادداشت کنه(خیلی خوش خطه (53).gif)

بقیه هم شرطی واسه سادگی کاغذ نداشتیم...فقط کاغذ بی خط...حتی از خلاقیت به هر نحوی استقبال شده

بازم ممنون از همگی...مسابقه خیلی خوبی بود:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فراخوانه شركت تو مسابقه كي بود؟؟؟

بابا به مام ميگفتين بالاخره از آخر ميتونستيم كه اول شيم :icon_redface:

به نظرم يه چندتا دستخط كه تابلو بود خودشونو كشته بودن قشنگ بنويسن يه چنتام از بس اومده بودن قشنگ بنويسن عجق وجق شده بود!!!:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم يه چندتا دستخط كه تابلو بود خودشونو كشته بودن قشنگ بنويسن يه چنتام از بس اومده بودن قشنگ بنويسن عجق وجق شده بود!!!:a030:

یعنی حسودی تو این نوشته موج میزنه.

تو که ادای یک موجود ساده را بلد نبودی در بیاری در یک پانتومیم،از مردم ایراد نگیر. :zadan:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی حسودی تو این نوشته موج میزنه.

تو که ادای یک موجود ساده را بلد نبودی در بیاری در یک پانتومیم،از مردم ایراد نگیر. :zadan:

نه جان اسي راستشو گفتم يادمه راهنمايي بوديم هميشه معلممون رو اين قضيه تاكيد داشت كه هيچوقت واسه خوش خط نوشتن نبايد زور بزني اونطوري خيلي بي ريخت تر ميشه!! والا...:ws3:

كدوم پانتوميم؟!! تازه كجاش ساده بود؟؟؟ منو چه به ج... آخه؟!! ws3.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

2 تا تاپیک واسه فراخوان مسابقه داشتیم به مدت 10 روز تقریبا

http://www.noandishaan.com/forums/thread79427.html

http://www.noandishaan.com/forums/thread79848.html

سری بعد حتما شرکت کنید :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درود در خواست امتیاز ها داده شده....امیدوارم به زودی هم اقدام به اجرای امتیاز ها بشه....

خیلی خیلی ممنونم...و عذرخواهی می کنم بابت اینکه شاید دوستانی این وسط حس کردن حقی ازشون ضایع شده....

امیدوارم در مسابقات آینده تعداد نظرات مثبت رو بیشتر داشته باشیم....و بیشتر دوستان راضی باشند...

از سپیده خانوم هم تشکر می کنم...که زحمت کشیدن و مسابقه رو مدیریت کردن....

...:icon_redface::icon_gol:

نفر اول(150 امتیاز) : اینجا زمین است...2( 44 رای) : دختر باران

نفر دوم(130 امتیاز) : اینجا زمین است...5(32 رای) : honey memar

نفر سوم(90 امتیاز) : اینجا زمین است...7( 30 رای) : reza.eng

نفر چهارم(60 امتیاز) : اینجا زمین است...1(16 رای):Construction

نفر پنجم(30 امتیاز) : اینجا زمین است...6( 14 رای) : panisa

• Like 10
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...