NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تجسمت قوی نیست دیگه!مثل من باشیعنی الان من توی ذهنت دست و پام ورم داره تپله؟ الهیی بگردم!چه ضد حالی بخوری تو اگه یه روزی منو ببینی الان قوی بودی؟ ضعیفت چه جوره؟ نه دیگه تا اون حد! کلا تصویر آن چنانی ندارم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ وااااااااای کت و شلوار بدون کروات؟؟مایه ننگی اسی..اخر تیپی به خدا...جین که نمیپوشی تو عروسی کراوات که نمیزنی به چه دردی میخوری اخه؟! همینو بوگو به درد لای جرز.......:icon_razz: مطمئنی؟ شاید هم داره میره بیرون، آخه دارم آخرتم رو قربانی میکنم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کراوات ملی بزن. لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ زنان قد كوتاه و ريز نقش ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 1- لباس با طرح راه راه افقي نپوشيد. 2- از لباس هـاي رنگارنـگ، ملزومات بــزرگ و شلوار دمـپا گشاد و يا پاچه هاي تا شده استفاده كنيد. 3- دامن كوتاه با نقش و نگار بزرگ نپوشيد. 4- لبـاس هـاي يـكرنـگ و شـلوار راســته و لباس تــنـگ و ملزومات كوچك استفاده كنيد. 5- خطوط عمودي و لباسهاي يقه هفت بدن را كشيده تر ميكنند. 6- كفش كمي نوك تيز بپوشيد. 7- كفش پاشنه بلند بپوشيد. 8- از كمر بند باريك استفاده كنيد. من قدم متوسطه ولی این ریزنقش رو متوجه نشدم یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ اگه پول بود لباس بخریم اینکارارو میکردیم اما وقتی نیست چه باید کرد؟؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ پس چیم چاقم و خبر ندارم؟ خوبی سلامتی نه لاغر هستی نه چاق ......... چیه نکنه فکرکردی نی قلیونی؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ خوبی سلامتی نه لاغر هستی نه چاق ......... چیه نکنه فکرکردی نی قلیونی؟ زنان چاقـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ 1- لباسهاي يكدست يكرنگ بپوشيد. 2- از كت و ژاكت بلند با دكمه هاي باز استفاده كنيد. 3- از روسري شالي استفاده كنيد. 4- گردنبند دراز شما را لاغر تر ميكند. 5- كفش پاشنه بلند بپوشيد. 6- لـبـاس يقه هفت و قلبي شكل، گـردن را كشـيـده تـر ميكند. 7- ژاكت بلند بدون اپل بپوشيد. 8- لباسهاي تيره رنگ بپوشيد. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ فقط میتونم بگم چاق ندیدی همین:icon_razz::icon_razz: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من قدم متوسطه ولی این ریزنقش رو متوجه نشدم یعنی چی؟ کسی که استخون بندی ریزی داره لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ فقط میتونم بگم چاق ندیدی همین:icon_razz::icon_razz: پس تو چی هستی؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ پس تو چی هستی؟ من توپرم و تپل اصلا به توچه پسره هیز چاق میشه تو رنج رضا زاده و رابعه اسکویی خنگ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده