Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سپید کسی چیزی گفت به تاپیکمون؟!!!:icon_razz: یه صداهایی اومد ولی جرات نداره :icon_razz: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یه صداهایی اومد ولی جرات نداره :icon_razz: میگم هر کی با ما در افتاد ور افتاد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ میگم هر کی با ما در افتاد ور افتاد کدوم ور افتاد؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کدوم ور افتاد؟ یه جایی دور از پنج تن!!!! می دونی که چه عذابیه؟!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سپید کسی چیزی گفت به تاپیکمون؟!!!:icon_razz: یه صداهایی اومد ولی جرات نداره :icon_razz: گویا میخواهین به گروه سه کله پوک کاهش پیدا کنه گروه 5 کله پوکتون،نه؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گویا میخواهین به گروه سه کله پوک کاهش پیدا کنه گروه 5 کله پوکتون،نه؟ خیلی دوست داری منو کتی باتو همگروه شیم نه؟ زهی خیال باطل اینا عمراااا 5تن کنار هم میمونن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گویا میخواهین به گروه سه کله پوک کاهش پیدا کنه گروه 5 کله پوکتون،نه؟ مقام پنج تن از یه روحانی بالاترههههههههههههه ... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مقام پنج تن از یه روحانی بالاترههههههههههههه ... مقام ما مقام اولهیت است ای بی خرد. :zadan: کفر مگو. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی دوست داری منو کتی باتو همگروه شیم نه؟ زهی خیال باطل اینا عمراااا 5تن کنار هم میمونن شما اگه بصیرت داشتین،خودتون میومدین تو گروه من. یاران من امروز در گهواره ها هستند،مثل همین نینی جیجیلی. شما پیر و پاتال ها را میخوام چیکار؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ شما اگه بصیرت داشتین،خودتون میومدین تو گروه من.یاران من امروز در گهواره ها هستند،مثل همین نینی جیجیلی. شما پیر و پاتال ها را میخوام چیکار؟ اون نی نی الان خیلی پیره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مقام ما مقام اولهیت است ای بی خرد. :zadan:کفر مگو. هر کاری ام بکنی به پنج تن نمیرسی...ما زیر عبای پیامبریم ... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اون نی نی الان خیلی پیره انصافا میلاد نیست؟ تو فیسبوکش هم یک عکس دیده بودم ازش اینجوری دندون نداشت. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ هر کاری ام بکنی به پنج تن نمیرسی...ما زیر عبای پیامبریم ... یعنی اون اطلاعات مذهبیت تو حلق گروهتون. اینیکه تو میگی میشه 6 تن !!!!! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی اون اطلاعات مذهبیت تو حلق گروهتون.اینیکه تو میگی میشه 6 تن !!!!! :icon_pf (34): پیامبرمون به صورت چرخشی عوض میشه...:icon_razz: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سعید جی جی هنری چی ؟ حس میکنم راهنماییات رد گم کنی داره سپید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده