Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ و باز هم من و باز هم تشخیص هویت و بازم من و راهنمایی هام خب بریم سر اصل مطلب...قوانین...عکس...راهنمایی ها قوانین: 1-دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم(کی آخه فقط 2تا اسم میحدسه)رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد(توروخدا ) 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! (اصن مهم نی هرکی اول بگه همون برندس) حالا عکس هویت مجهولمون XXX همین یه دونه عکس رو داریم ازش و حالا راهنمایی ها: 1. همونطور که میبینید موش دندوناشو خورده...این نشون دهنده پیری زودرس در هویت مجهولمونه 2. به تازگی فعالیتش رو شروع کرده 3. اسپمره 4. کودک درونش به شدت فعاله اما اون پیری زودرس نمیذاره خوووووب شیطنت کنه 5. بهش نمیاد ولی مثه اینکه درسش خوبه فعلا همینا بسه من راهنمایی اضافه میکنم راهنمایی های قبلی رو ول نکنید بچسبین به همون جدیده هاااا...همشونو باهم درنظر بگیرین...همشونم بهم ربط دارن داد نزن اضافه میشه...باور کنین اضافه میشه ... پست اول رو چک کنید هر سری به جون خودم بیای اینجا تابلو بازی در بیاریااااا...دیگه خود دانی ( با صاحب عکس بودم)شما عزیزدلم تشریف بیار تو تیم ما قربونت برم امکانات ویژه ای برای گمراه کنندگان درنظر داریم:gnugghender:( با اونایی بودم که قبلا عکسو دیدن) خب بقیه هم برن از بچگیاشون عکس بگیرن بیارن واسه مسابقه :gnugghender: تا سه شنبه میتونین بحدسین همگی خوش اومدین 30 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ هیشکی نمیخواد حدس بزنه؟ ختم جلسه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ با این راهنماییات سپید. پسره؟ چه با وقاااره. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حدس اول : EN.m حدس دوم : میلاد جایزمو بدین برم. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حدس اول : EN.m حدس دوم : میلاد جایزمو بدین برم. راست میگه. جایزشو بدین. من به حدسیات اسی ایمان دارم. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ راست میگه. جایزشو بدین. من به حدسیات اسی ایمان دارم. من اصلا :icon_razz: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ راست میگه. جایزشو بدین. من به حدسیات اسی ایمان دارم. وقتی میگم اسی روح خداست در کالبد انجمن،باورتون نمیشه. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من اصلا :icon_razz: تشخیص هویت منو یادت نییییس؟ قبلی بوداااا... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ووووی وووووی موش بخورتش این پسره رو لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی میگم اسی روح خداست در کالبد انجمن،باورتون نمیشه. من باورم میشه... به پیروی از داداش اسی: حدس اول : EN.m حدس دوم : میلاد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من باورم میشه... به پیروی از داداش اسی: حدس اول : EN.m حدس دوم : میلاد این تاپیک تشکر نداره،من حال نمیکنم بیام توش. اینقدر از من نقل قول نگیر. :zadan: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این تاپیک تشکر نداره،من حال نمیکنم بیام توش. اینقدر از من نقل قول نگیر. :zadan: تاپیکم حال نمیکنه تو بیای توش :3384s: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این تاپیک تشکر نداره،من حال نمیکنم بیام توش. اینقدر از من نقل قول نگیر. :zadan: بی احسااااس... باشه دیگه نقل قول نمیگیرم... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سپید کسی چیزی گفت به تاپیکمون؟!!!:icon_razz: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیکم حال نمیکنه تو بیای توش :3384s:خوب یه تشکر بذارین آدم انگیزه داشته باشه برای نوشتن ذهنش رو به کار بندازه.اینجوری همش اسپم میشه. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بی احسااااس... :sad0: باشه دیگه نقل قول نمیگیرم... پ نه پ بگیر. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خوب یه تشکر بذارین آدم انگیزه داشته باشه برای نوشتن ذهنش رو به کار بندازه.اینجوری همش اسپم میشه. شما ذهنت رو به کار بنداز...ما به اذهان به کار گرفته شده جایزه میدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده