Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا خبری از بازی نیست. اسمش سیاه نمائیه! اسمش بزرگ نمائیه! بازی با کلمات! چرا؟ چند روز پیش اتفاقی داشتم از جلوی تلویزیون رد میشدم نمیدونم کدوم شبکه بود داشت خبر پخش میکرد. داشت گزیده خبرها رو میگفت فکر کنم. رسید به اخبار هواشناسی گزارشگر گفت سرما و بارش رحمت الهی در کشورمان بعد یه تصویر از بارش نرم نرمک برف روی یه درخت نشون داد که روی یه شاخه اش هم یه گنجشک نشسته بود. بعد گفت سرما و یخبندان مرگبار بحران جدید آمریکا و اروپا. تصویری هم که نشون داد مربوط به تصادفات جاده ای و راهبندان بود. قبلا هم از این نوع تبعیض ها در کوچکترین چیزها دیده بودم. مثل به شهادت رسیدن فلسطینی ها و به هلاکت رسیدن سربازان آمریکایی. یا اخبار دیگه ای راجع به اینکه آمریکا در جنگ با عراق شکست خورد. خوب راست میگن. آمریکا طرح تعریف میکنه برای جنگ عراق. میگه طی فلان زمان و با صرف فلان هزینه و فلان تعداد کشته باید به این هدف برسیم. اگه به اون هدف برسه ولی تعداد کشته ها یا هزینه یا زمان کوچکترین افزایشی پیدا بکنه میگن ما تو این جنگ شکست خوردیم. خوب این به واقع بینانه بودن و صداقت این دول برمیگرده. ولی ما بدون هیچ طرح و نقشه ای 8 سال جنگیدیم و تمام منابع مملکت را خرج کردیم و اینهمه کشته دادیم آخرشم میگیم ما در جنگ تحمیلی پیروز شدیم. اوه! خوب پس شکست معنیش چیه؟ چه اتفاقی باید بیفته که ما بگیم شکست خوردیم؟ یا اساسا ما شکست نمیخوریم؟ حالا این کارا با سیاست خاصی صورت میگیره. پس قسمت سیاسیش رو بزاریم کنار. خودمون هم روزمره از این کارا میکنیم. اگه یه نفر ما رو نیم ساعت بکاره سر قرار میگیم کجایی بابا از صب من اینجام یا دو ساعته منو الاف کردی. ولی اگه بخوایم یه نفرو بکاریم سر قرار میگیم دو دقیقه دیگه میام. ولی میدونیم که زمان واقعی خیلی بیشتر از این حرفهاست. طرف درسش مونده. 40 واحد هم داره. ولی چون ترم 9 تشریف داره میگی کی تموم میشه میگه دیگه آخرشه یا ترم آخرم. و البته نمونه های دیگر زیادی هم میشه به کار برد. میخوای طلبتو حساب کنی از مردم همه رو رو به بالا رند میکنی ولی وقتی میخوای بدهی تو حساب کنی رو به پائین. مثلا میگن چقدر طلب داری از مردم. میگی دارم. خیلی. 15،16 میلیون ولی بیشتر از 13 میلیون نمیشه. چرا ما نمیتونیم واقع بین باشیم؟ چرا نمیتونیم بر اساس واقعیتی که خودمان هم به آن اذعان داریم حرف بزنیم؟ چرا سعی میکنیم هرجا به نفعمونه بزرگنمایی کنیم هرجا به نفعمون نیست سیاه نمایی؟ 18 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این کار کنترل ضمیر ناخود آگاهه البته این اختیاری هست که ما بهشون دادیم از همون زمانی که یک آدم منظم و فهمیم میخواست مملکت رو از بحران دربیاره و رادیو تلویزیون برنامش رو پخش نمیکرد اما وقتی یک آدم بی برنامه و بی ایدوئولوژی با دروغاش وارد شد ، شد صدای راستین ملت ایران! همون قدر که آقایون راستگو و مفید هستند ، صدا و سیما هم صدای راستین ملت هست ملت ما از دروغ لذت میبرن با حقیقت میونه ای ندارن این صدا و سیما هم برای همون افراده شما نگاه نکن 5 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من اسم این کار رو مصادره به نفع میزارم هرچیزی که به نفعمون باشه و یا باعث ایجاد ترحم نسبت به خودمون بشه ، برای بیانش از صیغه مبالغه استفاده میکنیم و در مواردی که به نفعمون نباشه اگر خیلی دل و جرات داشته باشیم و بتونیم ازش حرف بزنیم اون رو خرد و کوچیک میکنیم 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ . بنظرم این موضوع رو دست کم از دو جنبه میشه بررسی کرد اول اینکه طرف با آگاهی و از روی عمد اینطوری حرف می زنه ؛ یعنی قصدی داره ، مثل فریب دادن من و شمای نوعی برای رسیدن به خواسته شخصی اش. و حالت دوم حالتیه که پیچیده تره و مکانیسم اون ترکیبی ازچند عامل جداگانه است و معمولا با ناآگاهی توامه. یعنی فرد برای غلبه برعقده های شخصی ، توجیه اینکار با شنیدن دروغ از بزرگترها ،رواج انبوه دروغ گویی درلایه های مختلف جامعه ، سرخوردگی فرد و همچنین برای فرارازبارمنفی که دراثرراستگویی به او وارد می شود ؛ آلوده این رفتار می شود. معمولا درهرجامعه ای راس هرم ( صاحبان قدرت ) ؛ تعیین می کند که مردم ( بیشترشان نه همه شان ) چگونه باشند. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ این کار کنترل ضمیر ناخود آگاهه البته این اختیاری هست که ما بهشون دادیم از همون زمانی که یک آدم منظم و فهمیم میخواست مملکت رو از بحران دربیاره و رادیو تلویزیون برنامش رو پخش نمیکرد اما وقتی یک آدم بی برنامه و بی ایدوئولوژی با دروغاش وارد شد ، شد صدای راستین ملت ایران! همون قدر که آقایون راستگو و مفید هستند ، صدا و سیما هم صدای راستین ملت هست ملت ما از دروغ لذت میبرن با حقیقت میونه ای ندارن این صدا و سیما هم برای همون افراده شما نگاه نکن بحث بر سر صدا و سیما بود؟ یه بار دیگه بخون. من اصلا سال بره بیاد تلویزیون نگاه نمیکنم. 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بحث بر سر صدا و سیما بود؟ یه بار دیگه بخون. من اصلا سال بره بیاد تلویزیون نگاه نمیکنم. خو خودت گفتی از جلو تلویزیون رد میشدم دیدم خوب میکنی 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چند روز پیشا از یه نفر چک داشتم پول نشد. گفت برو ساعت 12 بگیر. چکو خرج کرده بودم. ساعت 12 فرستادم طرفو پول نشد. گفت آخر وقت. آخر وقت فرستادم نشد. گفت فردا صبح اول وقت. اول وقت رفت نشد. گفت آخر وقت. آخر وقت هم نشد. گفت از باجه عصر بگیر ساعت 3. ساعت 3 رفت باجه عصر بازم نشد. گفت 4.5 برو. 4.5 رفت نشد. موبایلشو خاموش کرد. فرداش صبح شد. خوب از اول بکو پس فردا. 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چند روز پیشا از یه نفر چک داشتم پول نشد. گفت برو ساعت 12 بگیر. چکو خرج کرده بودم. ساعت 12 فرستادم طرفو پول نشد. گفت آخر وقت. آخر وقت فرستادم نشد. گفت فردا صبح اول وقت. اول وقت رفت نشد. گفت آخر وقت. آخر وقت هم نشد. گفت از باجه عصر بگیر ساعت 3. ساعت 3 رفت باجه عصر بازم نشد. گفت 4.5 برو. 4.5 رفت نشد. موبایلشو خاموش کرد. فرداش صبح شد. خوب از اول بکو پس فردا. امان از نداری و خجالتی بودن البته بعضی ها هم دوست دارن مردم رو سر کار بذارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده