Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه ی نادم های نو اندیشان... دیدین گاهی وقتا به کسی از دوستان یه حرفی میزنین که بهش بر میخوره؟ یا این که با این حرفتون اون رو می رنجونین و بعد پشیمون میشین مثل... بیخیال غرض از این تاپیک این بود که کسایی که نادم میشن بیان و از کسی که اونو رنجوندن عذر بخوان.... (این که تاپیک رو تو تالار آزاد زدم هم به این دلیل بود که اکثرا تو این تاپیک بچه ها کارشون به کتک کاری میرسه!!!! دلیل دومشم این بود که فردی که ازش کسی عذرخواهی میکنه بیفته تو تعارف و بخشدش....) حلاصه... هم رو ببخشین و با هم مهربون باشین... 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من از همین تریبون اعلام میکنم:هر کی منو اذیت کرد بخشیدم 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا هرکی ما رو اذیت کرد یا ما کردیمش ما رو ببخشه ما هم اونارو میبخشیم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من یکی رو اذیت کردم که معذرت خواهی هم کردم دیگه کی رو اذیت کردم بیاد بگه معذرت خواهی کنم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من یکی رو اذیت کردم که معذرت خواهی هم کردم دیگه کی رو اذیت کردم بیاد بگه معذرت خواهی کنم دیگه معذرت خواهی نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من کیو اذیت کردم؟ حتما اذیت کردم منتهی شاید یادم نیاد الان:icon_pf (34): خلاصه اینکه بخشش از بزرگانه و من هم که از همه کوچیک تر پس مرا ببخشایید 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من بخشیدمتون. دیگه ناراحت نباشید و شیون به پا نکنید 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من که یادم نمیاد کسیو اذیت کرده باشم ولی چون من کلا ادم رکی هستم همه حرفامو بد برداشت میکنند مخصوصا اگه پیامی متنی چیزی بفرستم حتما باید شکلک کنارش باشه تا بقیه بد برداشت نکند کسایی که منو نمیشناختن اوایل فکر میکردن دعوا دارم ولی خب از همینجا میگم اگه کسیو اذیت کردم بیاد بگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده