آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مهر، 2013 اتفاقا آبان برای من سرشار از خاطرات تلخه (حالا بهتون بر نخوره) آغا امکان نداره اصلا را نداره 5
M!LAD 542 ارسال شده در 31 مهر، 2013 آغا امکان نداره اصلا را نداره باور کن،به جون خودم راس میگم.دقیقا اول آبان 2سال پیش بود که رفتم خدمت وای که چه روزای گندی بود.از60روز آموزشی 55روزشو کل گردان (از جمله من) دچار مریضی سختی شدیم بس که بهداشت و نظافت رعایت میشد 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مهر، 2013 باور کن،به جون خودم راس میگم.دقیقا اول آبان 2سال پیش بود که رفتم خدمت وای که چه روزای گندی بود.از60روز آموزشی 55روزشو کل گردان (از جمله من) دچار مریضی سختی شدیم بس که بهداشت و نظافت رعایت میشد دیگه تقصیر آبان بیچاره چیهههههههههههپسر باید بره سربازی با این شانسی که شما دارین تاستونم میرفتید اینجوری میشد 3
M!LAD 542 ارسال شده در 31 مهر، 2013 دیگه تقصیر آبان بیچاره چیهههههههههههپسر باید بره سربازی با این شانسی که شما دارین تاستونم میرفتید اینجوری میشد همون دیگه اتفاقا اگه تابستون میرفتیم به این وضعیت نمیکشید ولی آبان . . .هی روزگار هر چی میکشیم زیرسر این متولدین چیز ببخشید ماه آبانه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مهر، 2013 همون دیگه اتفاقا اگه تابستون میرفتیم به این وضعیت نمیکشید ولی آبان . . .هی روزگار هر چی میکشیم زیرسر این متولدین چیز ببخشید ماه آبانه نه خیرمشآبان خیلیم خوبه 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 31 مهر، 2013 باور کن،به جون خودم راس میگم.دقیقا اول آبان 2سال پیش بود که رفتم خدمت وای که چه روزای گندی بود.از60روز آموزشی 55روزشو کل گردان (از جمله من) دچار مریضی سختی شدیم بس که بهداشت و نظافت رعایت میشد ّشانس آوردی آبان رفتی. اگه تو یه ماه دیگه میرفتی الان باس میشدی همیشه ماندگار جونت رو مدیونی به آبان:gnugghender: 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ّشانس آوردی آبان رفتی. اگه تو یه ماه دیگه میرفتی الان باس میشدی همیشه ماندگار جونت رو مدیونی به آبان:gnugghender: راس میگن 3
M!LAD 542 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ّشانس آوردی آبان رفتی. اگه تو یه ماه دیگه میرفتی الان باس میشدی همیشه ماندگار جونت رو مدیونی به آبان:gnugghender: آره خیلی هم مدیونم بهش اصن یه خاطره تو ذهنم گذاشت که تا ابد فراموشش نمیکنم 2
ZOLEIKHA 542 ارسال شده در 13 بهمن، 2013 من آبان ماهی نیستم ولی آبانی ها رو دوست دارم . اکثرا" خوشگل و قوی ان ، منم که خوشگل پسنــــــــــــــــــــــــــــد ........ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 بهمن، 2013 من آبان ماهی نیستم ولی آبانی ها رو دوست دارم . اکثرا" خوشگل و قوی ان ، منم که خوشگل پسنــــــــــــــــــــــــــــد ........ 20امتیاز مثبت برای شما 3
ارسال های توصیه شده