آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا آبان برای من سرشار از خاطرات تلخه (حالا بهتون بر نخوره) آغا امکان نداره اصلا را نداره 5 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آغا امکان نداره اصلا را نداره باور کن،به جون خودم راس میگم.دقیقا اول آبان 2سال پیش بود که رفتم خدمت وای که چه روزای گندی بود.از60روز آموزشی 55روزشو کل گردان (از جمله من) دچار مریضی سختی شدیم بس که بهداشت و نظافت رعایت میشد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ باور کن،به جون خودم راس میگم.دقیقا اول آبان 2سال پیش بود که رفتم خدمت وای که چه روزای گندی بود.از60روز آموزشی 55روزشو کل گردان (از جمله من) دچار مریضی سختی شدیم بس که بهداشت و نظافت رعایت میشد دیگه تقصیر آبان بیچاره چیهههههههههههپسر باید بره سربازی با این شانسی که شما دارین تاستونم میرفتید اینجوری میشد 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ دیگه تقصیر آبان بیچاره چیهههههههههههپسر باید بره سربازی با این شانسی که شما دارین تاستونم میرفتید اینجوری میشد همون دیگه اتفاقا اگه تابستون میرفتیم به این وضعیت نمیکشید ولی آبان . . .هی روزگار هر چی میکشیم زیرسر این متولدین چیز ببخشید ماه آبانه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ همون دیگه اتفاقا اگه تابستون میرفتیم به این وضعیت نمیکشید ولی آبان . . .هی روزگار هر چی میکشیم زیرسر این متولدین چیز ببخشید ماه آبانه نه خیرمشآبان خیلیم خوبه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ باور کن،به جون خودم راس میگم.دقیقا اول آبان 2سال پیش بود که رفتم خدمت وای که چه روزای گندی بود.از60روز آموزشی 55روزشو کل گردان (از جمله من) دچار مریضی سختی شدیم بس که بهداشت و نظافت رعایت میشد ّشانس آوردی آبان رفتی. اگه تو یه ماه دیگه میرفتی الان باس میشدی همیشه ماندگار جونت رو مدیونی به آبان:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ّشانس آوردی آبان رفتی. اگه تو یه ماه دیگه میرفتی الان باس میشدی همیشه ماندگار جونت رو مدیونی به آبان:gnugghender: راس میگن 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نه خیرمشآبان خیلیم خوبه خوبی از خودتونه ولی کاملا در اشتباهین 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ّشانس آوردی آبان رفتی. اگه تو یه ماه دیگه میرفتی الان باس میشدی همیشه ماندگار جونت رو مدیونی به آبان:gnugghender: آره خیلی هم مدیونم بهش اصن یه خاطره تو ذهنم گذاشت که تا ابد فراموشش نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ دم همه آبانی ها گرم.............. . . . . 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ خوبی از خودتونه ولی کاملا در اشتباهین ای بابا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ منم ابانیم بی بیب هوراااااااااااااااااا:shad: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ منم ابانیم چند آبان ؟ :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ چند آبان ؟ :hapydancsmil: 3آبان 5 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ من آبان ماهی نیستم ولی آبانی ها رو دوست دارم . اکثرا" خوشگل و قوی ان ، منم که خوشگل پسنــــــــــــــــــــــــــــد ........ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ من آبان ماهی نیستم ولی آبانی ها رو دوست دارم . اکثرا" خوشگل و قوی ان ، منم که خوشگل پسنــــــــــــــــــــــــــــد ........ 20امتیاز مثبت برای شما 3 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ 20امتیاز مثبت برای شما میســـــــــــــــــی :girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ منم دختر آبانم 24 آبان پس تولدتون مبارکا باشه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده