.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ [h=2]من یه دختره ❀ پاییزی ❀ بارونی ❀ آبانی ❀ هستم[/h] 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ من یه دختره ❀ پاییزی ❀ بارونی ❀ آبانی ❀ هستم میگم چرا مهرت به دلم نشسته نگو آبانی هستی 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ میگم چرا مهرت به دلم نشسته نگو آبانی هستی فدات بشم [h=2]من و آرتاش دختران ❀ پاییزی ❀ بارونی ❀ آبانی ❀ هستیم[/h] 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ فدات بشممن و آرتاش دختران ❀ پاییزی ❀ بارونی ❀ آبانی ❀ هستیم اصلا آبانی نگو طلا بگو خوشگل خوشگلا بگو:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آدم ها دو دسته اند.... یا متولد ابان ماه میباشند... یا دوست میدارند متولد آبان ماه باشند......... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_gol: منم منم:mrsbeasley::mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ * جشن آبانگان * آبانگان یا آبان گاه روز دهم آبان است. یعنی آبان روز از آبان ماه. «جشن آبانگان» جشنی است در گرامیداشت ستارۀ روان (سیاره) درخشان «اَنَهیتَه / آناهید (زهره)» و رود پهناور و خروشان « اردوی / آمو (آمودریا)»، و بعدها ایزدبانوی بزرگ «آب»ها در ایران. «اَردوی سوره اَناهیتا» Ardavi – Sura Anāhita ایزدبانویی ایرانی بسیار برجستهای است که نقش مهمی در آئینهای ایرانی دارد و پیشینۀ ستایش و بزرگداشت این ایزدبانو در فرهنگ ایرانی به دورههای پیش از زرتشتی در تاریخ ایران میرسد. آناهیتا همتای ایرانی «آفرودیت»، الهۀ عشق و زیبائی در یونان و «ایشتر»، الهۀ بابلی، بهشمار میرود. 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ * جشن آبانگان * آبانگان یا آبان گاه روز دهم آبان است. یعنی آبان روز از آبان ماه. «جشن آبانگان» جشنی است در گرامیداشت ستارۀ روان (سیاره) درخشان «اَنَهیتَه / آناهید (زهره)» و رود پهناور و خروشان « اردوی / آمو (آمودریا)»، و بعدها ایزدبانوی بزرگ «آب»ها در ایران. «اَردوی سوره اَناهیتا» Ardavi – Sura Anāhita ایزدبانویی ایرانی بسیار برجستهای است که نقش مهمی در آئینهای ایرانی دارد و پیشینۀ ستایش و بزرگداشت این ایزدبانو در فرهنگ ایرانی به دورههای پیش از زرتشتی در تاریخ ایران میرسد. آناهیتا همتای ایرانی «آفرودیت»، الهۀ عشق و زیبائی در یونان و «ایشتر»، الهۀ بابلی، بهشمار میرود. چه جالب . نمیدونستمممم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامممممم همه آبانی های گل . :gnugghender: چرا امروز همه آبانیا دپرس هستن ؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامممممم همه آبانی های گل . :gnugghender: چرا امروز همه آبانیا دپرس هستن ؟ تو هم هستی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو هم هستی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بلههههههههه . 5 آبان منم آبانیم اما دپرس نیستم چه خوووووووب :hapydancsmil: من 6آبانم نازی . یه روز و اندی سال از من کوشولو تری. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده