Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ حالا یکم بحثمون بسط میدیم پس: چرا دین نمیتواند پایه دمکراسی باشد؟ دین اساسش بر اعتقاد نهاده شده و دمکراسی بر قرارداد. رابطه دین رابطه عمودی است، رابطه فرد است با موجودی فرا-انسانی، در حالیکه رابطه دمکراتیک، رابطهای است افقی، یعنی رابطه انسان با انسان. یا به عبارت دقیقتر، رابطه شهروند با شهروند. این تفاوت ماهوی بین روابط، از حوزه ادیان هم بالاتر رفته آقاجون به چه زبانی بگم؟ شما فقط میتونید راجع به بیل صحبت کنید اینجا. من نمیخوام این تاپیکو ببندم. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ حالا یکم بحثمون بسط میدیم پس: چرا دین نمیتواند پایه دمکراسی باشد؟ روزی با بیل دسته طلایی داشتم زمینی را شخم میزدم. بیلم را گرفتند و مرا کتک زدند. هرچه گفتم بیل مرا دزدیدن با بیل من پز میدن،کسی گوش نکرد. من ماندم و پنجه های خالی که زمین را با ناخن میکند تا گندمی بکارد. 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ آقاجون به چه زبانی بگم؟ شما فقط میتونید راجع به بیل صحبت کنید اینجا. من نمیخوام این تاپیکو ببندم. اهان از بحث بیل دور شدیم : زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان ! 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ روزی با بیل دسته طلایی داشتم زمینی را شخم میزدم.بیلم را گرفتند و مرا کتک زدند. هرچه گفتم بیل مرا دزدیدن با بیل من پز میدن،کسی گوش نکرد. من ماندم و پنجه های خالی که زمین را با ناخن میکند تا گندمی بکارد. آنها فقط از «فهمیدن» تو میترسند. از « تن » تو هر چقدر هم که قوی باشد ترسی ندارند، از گاو که گندهتر نمیشوی ، میدوشندت، از خر که قویتر نمیشوی، بارت میکنند، از اسب که دوندهتر نمیشوی، سوارت میشوند؛ آنها فقط از « فهمیدن » تو میترسند... 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خوب از اونجایی که این بحث منحرف شد و از اصل بیل دور شد تاپیک را قفل میکنم تا بحث های تخصصی و ارزشمند تالار بیاد بالا. اگر استارتر اومد و خواست که تاپیکش باز بشه به بنده پیام بده بعد از حذف اسپم ها تاپیک را باز میکنم تا ادامه بحث شیرین بیل را پیگیری کنه. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده