دیوید ترزگه 351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام به همه دوستان از اونجا که ما هر چه تاپیک زدیم آخرش به بحث خدا و دین و... کشید و اون بیل تکیه داده به دیوار تاپیکمونو بیل زد و زیر و روش کرد واسه همین دیگه مارو به خدا و ... چه کار لکم دینکم ولی دین اما راستش من این بیل رو که میبینم یاد طغرل تو سریال پاورچین میفتم که با اون بیل دنبال فرهاد و داوود میکرد الانم که به جون تاپیکای ما افتاده شما بیل رو میبینین یاد چی میفتین؟ تو رو جون هر کی دوست دارین اینو دیگه به خدا و ... ربط ندین چون بهم اخطار دادن رحم کنین:banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ خوب خدارو شکر بالاخره به راه راست هدایت شدید. از مدیران عزیز خواهش میکنم این تاپیک را باز بگذارند تا دوست عزیزمون به جواب سوالاتشون برسن. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک رو بسته بودم ولی بازش کردم من وقتی بیل میبینم یاد کشاورزی و بهره برداری از زمین بایر می افتم البته برای بهره برداری از زمین باید شخم بزنی تا علف های هرز ازبین بره و زمن بار ور تر بشه 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک رو بسته بودم ولی بازش کردممن وقتی بیل میبینم یاد کشاورزی و بهره برداری از زمین بایر می افتم البته برای بهره برداری از زمین باید شخم بزنی تا علف های هرز ازبین بره و زمن بار ور تر بشه وحید جان ممنونم ازت که اجازه دادی تاپیک باز بمونه. 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با عرض پوزش از مدیر تالار اما یه مدتیه بیل فقط منو یاد ابوالفضل خان میندازه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با عرض پوزش از مدیر تالار :5c6ipag2mnshmsf5ju3اما یه مدتیه بیل فقط منو یاد ابوالفضل خان میندازه خوب این که خیلی خوبه. همین که یاد من میفتید کلی واسم ارزشمنده. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی داره این بیل دست کی باشه. دست یک دیندار یا بی دین. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یاد دوباره ساختن از نو ساختن یه حرکت جدید، یه شروع تازه که اولش درد داره........اولش که میخوای بیلو بزنی زمین خاک و خُل بلند میشه، اما اگه یه ناظر سرش باشه به لذت بعدیش می ارزه. با دیدن این آواتار فکر می کردم همیشه که منظور از گذاشتنش این بوده حالا ممکنه اصلا این نبوده باشه 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ یاد دوباره ساختناز نو ساختن یه حرکت جدید، یه شروع تازه که اولش درد داره........اولش که میخوای بیلو بزنی زمین خاک و خُل بلند میشه، اما اگه یه ناظر سرش باشه به لذت بعدیش می ارزه. با دیدن این آواتار فکر می کردم همیشه که منظور از گذاشتنش این بوده حالا ممکنه اصلا این نبوده باشه اتفاقا قبلا راجع به این موضوع صحبت هم کردیم و خودم به شخصه کلی منظور ازش دارم. البته یکی از هدفهام هم این بود که هر کس خودش یه برداشتی داشته باشه و برداشت شما بسیار زیبا بود. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی داره این بیل دست کی باشه.دست یک دیندار یا بی دین. اتفاقا باید بگم این تصور در مورد من اشتباهه. چون من به شخصه دیندارم و همونطور که میبینید با همه سعی خودم را میکنم یکسان رفتار کنم و دیندار بودن یا خداپرست بودن کسی را ملاک قرار ندهم. البته این تلاش منه. یعنی تلاش میکنم در این مسیر حرکت کنم و مسلما خالی از خطا و اشتباه هم نبوده. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا باید بگم این تصور در مورد من اشتباهه. چون من به شخصه دیندارم و همونطور که میبینید با همه سعی خودم را میکنم یکسان رفتار کنم و دیندار بودن یا خداپرست بودن کسی را ملاک قرار ندهم. حالا کی چنین تصوری کرد؟ من هم دیندارم، دین به نظرم لازمه زندگی هست، اما دین داریم تا دین. دین واقعی بیل را میده دست همه و میگه با هم زمین را شخم بزنیم. دین زوری، با بیل وایمیسته بالا سرت میگه بیل بزن،نزنی با بیل میزنیم تو سرت. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ حالا کی چنین تصوری کرد؟ من هم دیندارم، دین به نظرم لازمه زندگی هست، اما دین داریم تا دین. دین واقعی بیل را میده دست همه و میگه با هم زمین را شخم بزنیم. دین زوری، با بیل وایمیسته بالا سرت میگه بیل بزن،نزنی با بیل میزنیم تو سرت. منظور از دین در این تعاریف معمول ادیان آسمانی بود. حالا خوبه قرار بود بحث دینی نشه. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ منظور از دین در این تعاریف معمول ادیان آسمانی بود.حالا خوبه قرار بود بحث دینی نشه. :icon_pf (34): مگه میشه صحبت از بیل باشه و پای دین وسط نیاد؟ در ضمن من هرچی بیل به دست دیدم اهل خاورمیانه بودن. 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ والا بیل من یادت خاموش کردن کسی که اتش گرفته میندازه 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مگه میشه صحبت از بیل باشه و پای دین وسط نیاد؟ در ضمن من هرچی بیل به دست دیدم اهل خاورمیانه بودن. حالا شما را به این ریش سفیدتان قسم میدهم این یه تاپیکو بیخیال شو و از بحث دینیش بکش بیرون بزار جلو بره. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ والا بیل من یادت خاموش کردن کسی که اتش گرفته میندازه من با کلنگ امتحان کردم بهتر جواب میده. ولی کلنگم را قرض دادم به یکی از دوستان برده و نیاورده. فقط همین بیلم مونده. ولی اگر یه روز آتیش گرفتی قول میدم با همین خاموشت کنم. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ حالا شما را به این ریش سفیدتان قسم میدهم این یه تاپیکو بیخیال شو و از بحث دینیش بکش بیرون بزار جلو بره. باشه پس بذار بحث رو فلسفیش کنیم. میدونستی اگر ی وسط بیل را با الف عوض کنیم، میشه بال ؟ یعنی فاصله زمین کوباندن با بیل تا به آسمان رساندن با بال، تنها یک حرف است. 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ من با کلنگ امتحان کردم بهتر جواب میده. اهانننننننننننننننننننننننننننننننن این تاحالا امتحان نکردم اینم رفت تو لیست کارای که باید تا قبل از مرگم حتما باید انجام بدم رفت 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ باشه پس بذار بحث رو فلسفیش کنیم. میدونستی اگر ی وسط بیل را با الف عوض کنیم، میشه بال ؟ یعنی فاصله زمین کوباندن با بیل تا به آسمان رساندن با بال، تنها یک حرف است. آقا اصلا ما نخوایم تو بحث کنی کی رو باید ببینیم؟ با این بحث کردنت. 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ حالا یکم بحثمون بسط میدیم پس: چرا دین نمیتواند پایه دمکراسی باشد؟ دین اساسش بر اعتقاد نهاده شده و دمکراسی بر قرارداد. رابطه دین رابطه عمودی است، رابطه فرد است با موجودی فرا-انسانی، در حالیکه رابطه دمکراتیک، رابطهای است افقی، یعنی رابطه انسان با انسان. یا به عبارت دقیقتر، رابطه شهروند با شهروند. این تفاوت ماهوی بین روابط، از حوزه ادیان هم بالاتر رفته 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده