رفتن به مطلب

یک(1) روز خودمون رو جای زنان قرار دهیم =====فیلمی زیبا

ارسال های توصیه شده

خب حالا هدف از اين تاپيك چيه؟؟؟

منكه از خانوم بودنم راضيم اصلا دوست نداشتم مرد باشم اينقدم نناليد كه بيچاره زنا بدبخت زنا...:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 66
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اهم اهم...

خب خیلی مختصر و مفید میگم...

من از پدرم همسرم دوستم انتظارم دارم که مارو درک کنند ... به نظر شخصی خودم درک کردن ،موافق بودنشون نیست... احترام گذاشتن به عقیده و هر چیزی که دوستش دارم هست ... حالا میتونه حرفم،عقیدم یا رفتارم مطابق میلشون باشه که حرفی توش نیست

اما زمانی که مطابق میلشون نیست بد رفتار نکنن که فرد مقابلشون احساس نا امنی بهش دست نده... اینجوری پشیمونمون میکنن که بخوایمم عقیدهمونو بازگو کنیمsigh.gif

و برای جلوگیری از صدمات احتمالی :ws3:که برای پدر دوست همسر متفاون هست ،در امان باشیم ... بخواییم که نقش بازی کنیم :banel_smiley_4:

به قول معروف سری که درد نمیکنه .. دستمال نمیبندند:w02:

چون اگر بخواییم مبارزه کنیم و روی عقیده یا هر چیزه دیگه ای پافشاری کنیم .. اسامی دیگری چون بی حیایی، پر رویی و ... میچسبونن whistle.gif

من نظرم رو کلی گفتم ... تنها توقع ام درک کردنمون و احترام گذاشتن به عقایدم هست:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من کلا از پدرم،برادرم،همسرم و دوستم یا کلا هرپسری که باهاش در ارتباطم انتظار دارم بذاره خودم باشم.نخواد منو به شکلی دربیاره که خودش دوست داره یا جامعه میپسنده!استقلال شخصیت منو به رسمیت بشناسه!

حامی باشه و منظور منو از حامی بودن بفهمه!خودشو تا حد یه بادی گارد یا پیجر پایین نیاره!اینو بفهمه که من بیشتر از حمایت جسمی و فردین بازی حمایت فکری میخوام!اینو بفهمه که میتونم فکر کنم،استدلال داشته باشم،نظر بدم،میتونم یاد بگیرم!

فرت فرت بدون اجازه غیرتی نشه!وارد حریم خصوصیم نشه!

اگه جامعه پرگرگه به جای محدود کردن من بذاره یاد بگیرم توی همین جامعه پرگرگ گلیم خودمو از آب بکشم بیرون!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...