رفتن به مطلب

یک(1) روز خودمون رو جای زنان قرار دهیم =====فیلمی زیبا

ارسال های توصیه شده

چرا صورت مسئله رو پاک میکنی:banel_smiley_4:ما زیر حرفمون نزدیم یک روز مصداق از دیدنه ،درک کردنه...فهمیدنه...

تربیت رو نسبت دادی به مادران و زنان نسل پیش منم قبول کردم و گفتم ما بیاییم اینگونه نباشیم تمام حرفمون ما ست نه توی زن نوعی تنها...ما بیاییم که بکوشیم از هم حمایت کنیم:a030::icon_gol:

باشه خیلی هم خوب و حتی عالیه

شما(همه ی شما) بکوشید تا حمایت کنید تا ببینیم صورت مسئله چی میشه!

من تا حالا که به این نتیجه نرسیدم که مثل خیلی از خانمها به امید ِسالهای پیری و حمایتِ احتمالی ِ پسرم

باشم و سعی کنم پسردار بشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 66
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینم اضافه کنم که تربیت یک فرزند حاصل زحمات ِ توامِ پدر و مادرش هست

به نظر شما پدرها فقط بابای بچه های درس خوان و با ادب و گل هستن و مامانها سهمشون فقط بچه هایی هست که تربیت نشدن و مادر باید بشینه تربیت کنه و اعصاب خورد کنه تا بچه مال باباش بشه و به رسمیت شناخته بشه؟

صد رحمت به شوهر خودم:icon_gol:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58:کفم بریده:w58::w58::w58: از حرفای من نظر بالا نتیجه گیری شد:icon_pf (34)::w58::w58::w58:

صد رحمت به مادر بزرگ ننه جونم :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شنیدی میگن یک قمار باز زیرک همیشه آس رو تا آخرین لحظه دستش نگه میداره؟

پس اگر خواست زیر آب بره،میدونه کیارو غرق کنه. :ws37:

نه نشنیدم . من نه قمار بازم نه با قمار بازها ارتباطی داشتم:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58::w58::w58::w58:کفم بریده:w58::w58::w58: از حرفای من نظر بالا نتیجه گیری شد:icon_pf (34)::w58::w58::w58:

صد رحمت به مادر بزرگ ننه جونم :w02:

خدا بیامرزتشون:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باشه خیلی هم خوب و حتی عالیه

شما(همه ی شما) بکوشید تا حمایت کنید تا ببینیم صورت مسئله چی میشه!

من تا حالا که به این نتیجه نرسیدم که مثل خیلی از خانمها به امید ِسالهای پیری و حمایتِ احتمالی ِ پسرم

باشم و سعی کنم پسردار بشم.

یعنی واقعا در عجبم :w58:

بله بله شما درست می فرمایید:w58::w58::w58::w58:الله واکبر...:ws52:

لینک به دیدگاه

آتروس یه لحظه فکر کردم میخوای فیلم بسازی. :ws3:

تاپیک خوبی استارت کردی. اما یک نکته. من در مقطع کوتاهی از زندگیم اینکارو کردم ولی نتیجه خوبی نگرفتم. حالا شاید شرایط اون موقع به گونه خاصی بود. من نتیجه گرفتم باید خانم ها رو مدیریت کرد. حالا شما میتونید اسمشو بزارید حمایت. لطفا کسی نقل قول از من نگیره. این یک نظر کاملا شخصیست و ممکنه کاملا غلط باشه ولی بنده از این موضوع نتیجه بدی نگرفتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
از دختر هام میخوام بیان توقعات کوچیک و بزرگی که از ما مردان دارن نه از حکومت5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif اون توقعاتی که در حال حاظر ما میتونیم واستون فراهم کنیم چیا هست؟؟

به عنوان

پدر؟

برادر؟

همسر؟

دوست ؟

هرکدوم رو جدا گانه بنویسد

من یکی که تو زندگیم همیشه فقط خودم بودم و خودم. نه پدر یارم بود و نه برادر، نه دوست و همسر هم که نداشتم. یاد گرفتم بهتره از کسی توقع نداشته باشم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
بزرگترین مثال از تحجر شرقی خودم هستم. :hanghead:

منم هنوز گیر اون باورهای سنتی مسخره هستم.

باور خیلی از چیزها برای خودم عادی شده،اما باز نمیتونم برای یک دختر تحمل کنم.

تحجر تو وجود ما رفته، به این راحتی ها هم بیرون نمیاد.:icon_razz:

این عکسی که گذاشتی،برای خیلی از دختران ایرانی میتونه صادق باشه که بین شرق و غرب اسیرن.

اما برای دخترهای کشورهای غربی حداقل صادق نیست.

درسته اونجا زمینه برای فساد هست،اما زمینه برای تعالی هم هست بدون هیچ محدودیتی و خودت هستی که باید انتخاب کنی.

اگر جامعه حق انتخاب رو در مورد مسائل زنان به خودشون بده،اون جامعه میتونه موفق باشه.

اما تحملش برای اکثر ما مردها سخته،چون هنوز باورهای سنتی رو داریم.:icon_razz:

:ws52:

:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اول سلام بر آتی نواندیشان که یه دونه هست

همیشه و همه جا......... نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی آقایی ........ و فهیم.... :w02:

پدر؟ زودی رفته نمیدونم واقعا توقع داشتن یا نداشتن من الان هیچ فایده ای نداره........ ولی خب حامی دخترش باشه... نام نیکی بجا بذاره که باعث سربلندی دخترش بشه حتی درنبودش..... پدرها به نظرم باید با دخترهاشون راحت باشند تا دخترهاشون با مشکلات کمتری روبرو بشوند..

برادر؟ والله بلله خواهر هم مثل برادر توی خونه جزو فرزندان حساب میشه نه آشپز و خدمتکار :4564: ............ همه دوستیها و حرف زدنها با جنس مخالف هدف سو نداره......... همین که هوای خواهرتونو توی جمع داشته باشید و نذارید کسی دستش بندازه و خودتون هم هم دستش نشید بزرگترین لطفه براش....... همچنان که شما نیاز به برقراری ارتباط با جنس مخالفتون رو دارید اونم داره....... خواهران دوست شماهستند نه دشمن زن و دوست دخترتون...... برای ازدواج بهتره نظر آبجیتون هم بدونید هرچی باشه هم جنس خودشو بهتر میشناسه.......:w02: ....... حامی آبجیهاشون باشند..

همسر؟ یار و همراه همیشگی ....... برای خوشبختی به نکات مثبت زندگی توجه کنه نه حرف دور وبریها... اگر عاشقه همیشه عاشق بمونه ... همراهی و همکاری توی کارهای خونه....... ابراز احساسات در مواقع مختلف نسبت به همسر گرامی و......

دوست ؟ ترجیح میدم در مواقع مشکلات منو هم جنس خودش بدونه و باهام مشورت کنه....... وقت داشته باشه برای باهم بودن ... یهویی خبر بگیره از دوستش

.... عیبهای همدیگر و بهم گوشزد کنند و در راه بهبودش بکوشند... هوای همدیگرو داشته باشند....

............

فعلا همینها رو داشته باش شاید بازم اومدم آتروس کبیر........:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
آتروس یه لحظه فکر کردم میخوای فیلم بسازی. :ws3:تاپیک خوبی استارت کردی. اما یک نکته. من در مقطع کوتاهی از زندگیم اینکارو کردم ولی نتیجه خوبی نگرفتم. حالا شاید شرایط اون موقع به گونه خاصی بود. من نتیجه گرفتم باید خانم ها رو مدیریت کرد. حالا شما میتونید اسمشو بزارید حمایت. لطفا کسی نقل قول از من نگیره. این یک نظر کاملا شخصیست و ممکنه کاملا غلط باشه ولی بنده از این موضوع نتیجه بدی نگرفتم.
من نقل قول گرفتم فقط واسه تشکر:ws3::a030:
من یکی که تو زندگیم همیشه فقط خودم بودم و خودم. نه پدر یارم بود و نه برادر، نه دوست و همسر هم که نداشتم. یاد گرفتم بهتره از کسی توقع نداشته باشم.
تو یکی همیشه میخوای یکی بمونی؟حالا اسمشو توقع نزار بذار انتظار؛ هر انسانی یه سری آرمان وآرزو از فردی که در آیندش میاد داره اون انتظاراتت رو بگو :ws37::icon_gol:نگی میگم افسردگی حاد گرفتی:sigh:
می تونم با فیلم مثال بزنم ؟:hanghead:
فیلم سینمایی باشه ها..سریال نباشه:ws3:بگو آبجی
اول سلام بر آتی نواندیشان که یه دونه هست همیشه و همه جا......... نمیدونم چرا ولی حس میکنم خیلی آقایی ........ و فهیم.... :w02:پدر؟ زودی رفته نمیدونم واقعا توقع داشتن یا نداشتن من الان هیچ فایده ای نداره........ ولی خب حامی دخترش باشه... نام نیکی بجا بذاره که باعث سربلندی دخترش بشه حتی درنبودش..... پدرها به نظرم باید با دخترهاشون راحت باشند تا دخترهاشون با مشکلات کمتری روبرو بشوند..برادر؟ والله بلله خواهر هم مثل برادر توی خونه جزو فرزندان حساب میشه نه آشپز و خدمتکار :4564: ............ همه دوستیها و حرف زدنها با جنس مخالف هدف سو نداره......... همین که هوای خواهرتونو توی جمع داشته باشید و نذارید کسی دستش بندازه و خودتون هم هم دستش نشید بزرگترین لطفه براش....... همچنان که شما نیاز به برقراری ارتباط با جنس مخالفتون رو دارید اونم داره....... خواهران دوست شماهستند نه دشمن زن و دوست دخترتون...... برای ازدواج بهتره نظر آبجیتون هم بدونید هرچی باشه هم جنس خودشو بهتر میشناسه.......:w02: ....... حامی آبجیهاشون باشند..همسر؟ یار و همراه همیشگی ....... برای خوشبختی به نکات مثبت زندگی توجه کنه نه حرف دور وبریها... اگر عاشقه همیشه عاشق بمونه ... همراهی و همکاری توی کارهای خونه....... ابراز احساسات در مواقع مختلف نسبت به همسر گرامی و......دوست ؟ ترجیح میدم در مواقع مشکلات منو هم جنس خودش بدونه و باهام مشورت کنه....... وقت داشته باشه برای باهم بودن ... یهویی خبر بگیره از دوستش.... عیبهای همدیگر و بهم گوشزد کنند و در راه بهبودش بکوشند... هوای همدیگرو داشته باشند.... ............فعلا همینها رو داشته باش شاید بازم اومدم آتروس کبیر........:w02:
نه تورو خدا تعارف نکنا ملکه شهدخت الکی اسمت نیس تو روحیت اثر گذاشته:w02:شوخی میکنم خوبی آبجی نظر لطفته:ws37::icon_gol:خوبی خوب میبینی وگرنه این طوریام که میگی نیس:w16:شهدخت اعظم:a030:آفرین بر احساست که ندای درونته:w02:در مورد پدر که همینجا از همه اونایی که پدراشون رو از دست دادن و یا به دلیلی کنارشون نیستن معذرت میخوام و طلب آمرزش واسه رفتگان این جمع از خدا دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:برادر و که با خودته چون از جنس خودته خوب و بدش دست خودتونه شما بعضی وقتها حسود بازیاتون گل میکنه باعث میشه احساس کنه دارین با همسر یا دوستش رقابت میکنید بعد واسه همین دست به مقابله میزنه:w02:دوستم آن است که چون آینه روبرو گوید این خیلی مهمه ولی دوستی های دختر با پسر کمتر دیدم بخواد پسری پشت دوست دخترش تا زمانی که باهم هستن حرفی بزنه شاید بعدا حرف بزنه که اونم به خاطر جدایی و دعوایی که پیش اومدسبحث همسرم که بحث یه عمر زندگیه میشه مگه با صداقت خالص نباشه:sigh:مرسی از وقتی که گذاشتی بازم یادت اومد بیا بوگووو استقبال میکنیم:w16::a030::icon_gol:
سانسووووووووووور اندیشه :sigh:
الان کی ...کی و سانسور کرده:sigh:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
تو یکی همیشه میخوای یکی بمونی؟حالا اسمشو توقع نزار بذار انتظار؛ هر انسانی یه سری آرمان وآرزو از فردی که در آیندش میاد داره اون انتظاراتت رو بگو :ws37::icon_gol:نگی میگم افسردگی حاد گرفتی:sigh:

خب سعی میکنم تا جایی که ممکنه به کسی متکی نباشم و از کسی انتظاری نداشته باشم که بعد انتظاراتم بی جواب بمونه و مایوس بشم. اگه ازدواج کنم هم از همسر آینده م انتظاری جز صداقت داشتن و پذیرفتن من همینجوری که هستم ندارم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

بیشتر با حرفای اسی موافقم قبل اینکه شما آقایون بخواین کار خاصی واسه خانوما انجام بدین باید خودمون ،خودمون رو تغییر بدیم ..

• Like 1
لینک به دیدگاه
بیشتر با حرفای اسی موافقم قبل اینکه شما آقایون بخواین کار خاصی واسه خانوما انجام بدین باید خودمون ،خودمون رو تغییر بدیم ..

یکاری کن که مردا بهت متلک نندازن؟میای خودت و بقچه میکنی؟

اخم میکنی؟

شاکی رد میشی؟

هر کاری کنی بازم مزاحمانی داری.....با پدرت رفیقی ولی یهو میزنه دوست پسرت رو میترکونه :w58:تو چیکار میتونستی بکنی؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یکاری کن که مردا بهت متلک نندازن؟میای خودت و بقچه میکنی؟

اخم میکنی؟

شاکی رد میشی؟

هر کاری کنی بازم مزاحمانی داری.....با پدرت رفیقی ولی یهو میزنه دوست پسرت رو میترکونه :w58:تو چیکار میتونستی بکنی؟؟؟

تو ی مردی شده دخترا بت متلک بندازن؟؟

شده بابات با دوست دخترت برخورد کنن؟

چرا؟میتونی دلیلش و توضیح بدی؟

اولین کاری که باید کرد اینکه سطح شعور آقایون رو ارتقاء داد ( عذر می خوام منظورم مردایی که نگاه متفاوت به خانوما دارن)

که منو ی آدم ببینن...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...