hakan_68 2446 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 کوزه همینکه اینقدر شفاف باشه تا با دیدن دوغ و چربی های درون دوغ وسوسه بشم کافیه.مهم اون دوغ درون هست. وقتی داری سر میکشی فقط چشم هاتو میبندی و به نقشو نگارش کاری نداری. یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟ 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟ من میگم کوزه شفاف باشه بشه دوغ رو توش دید،باز میگی لکه دار باشه؟ 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 یعنی اگه روی کوزه پر از لکه باشه به طوری که اصلا نمی تونی خود کوزه رو نگا کنی بازم میتونی دوغ و بخوری؟ به نظر من نه.اول ظاهرش باید به دلت بشینه.بعد داخلش. اما داخلش مهمتره.وقتی داخلش خوب و زیبا باشه ،خواه ناخواه بیرونشم جذاب تر میشه. اما فکر کن داخل 1 کوزه خوب نباشه.اون چیزی که داخلشه زشت باشه.بازم خواه ناخواه بیرونش واست بی اهمیت میشه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 کوزه ای هر چیزی را در خود جای دهد به چه کار آید ... یک روز شراب ناب، یک روز سرکه ، یک روز دوغ و ... مثالی بهتر برای لیلی بیابید 1
kapanak 57 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 وقتی تشنه ای و دنبال یه چیز خنک برا نوشیدن میگردی دیگه مهم نیست تو چی باشه کوزه ی از جنس طلا یا سفال 2
hakan_68 2446 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 به نظر من نه.اول ظاهرش باید به دلت بشینه.بعد داخلش.اما داخلش مهمتره.وقتی داخلش خوب و زیبا باشه ،خواه ناخواه بیرونشم جذاب تر میشه. اما فکر کن داخل 1 کوزه خوب نباشه.اون چیزی که داخلشه زشت باشه.بازم خواه ناخواه بیرونش واست بی اهمیت میشه ولی من فک میکنم ظاهر خیلی مهمه !!اگه خوب نباشه نمیشه زیبایی درون اونو دید!!! 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 ولی من فک میکنم ظاهر خیلی مهمه !!اگه خوب نباشه نمیشه زیبایی درون اونو دید!!! مهمه.اما نه خیلی.اما خب فک کنم شما از اون دسته اید که خیلی واستون اهمیت داره. 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 کوزه ای هر چیزی را در خود جای دهد به چه کار آید ... یک روز شراب ناب، یک روز سرکه ، یک روز دوغ و ... مثالی بهتر برای لیلی بیابید اصلش شرابه نابه. دوغ و سرکه و نوشابه رو بقیه بچه ها ترجیح دادن انگار :دی 3
hakan_68 2446 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 مهمه.اما نه خیلی.اما خب فک کنم شما از اون دسته اید که خیلی واستون اهمیت داره. واسه من همه چی در حد وسط اهمیت داره!!! 1
ارسال های توصیه شده