reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مجنون در عشق ليلي ميسوخت. دوستان و آشنايان نادان او كه از عشق چيزي نميدانستند گفتند ليلي خيلي زيبا نيست. در شهر ما دختران زيباتر از و زيادند، دختراني مانند ماه، تو چرا اينقدر ناز ليلي را ميكشي؟ بيا و از اين دختران زيبا يكي را انتخاب كن. مجنون گفت: صورت و بدن ليلي مانند كوزه است، من از اين كوزه شراب زيبايي مينوشم. خدا از اين صورت به من شراب مست كنندة زيبايي ميدهد.شما به ظاهر كوزة دل نگاه ميكنيد. كوزه مهم نيست، شراب كوزه مهم است كه مست كننده است. خداوند از كوزة ليلي به شما سركه داد، اما به من شراب داد. شما عاشق نيستيد. خداوند از يك كوزه به يكي زهر ميدهد به ديگري شراب و عسل. شما كوزة صورت را ميبينيد و آن شراب ناب با چشم ناپاك شما ديده نميشود. مانند دريا كه براي مرغ آبي مثل خانه است اما براي كلاغ باعث مرگ و نابودي است. 24 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا همه در بحر اون کوزه هستن کم یابه کسی که به شراب درونش فکر کنه یا اگرم زیاده من کم دیدم! 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا همه در بحر اون کوزه هستن کم یابه کسی که به شراب درونش فکر کنه یا اگرم زیاده من کم دیدم! اگه زیاده که همه میدیدن.کمه دوست من 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ در كارگه كوزه گري رفتم توش ... 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ در كارگه كوزه گري رفتم توش ... یعنی چی؟:دی 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی چی؟:دی يعني در کارگه کوزه گری رفتم توش دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش ناگه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر کوزه خر کوزه فروش 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ظاهر كوزه خوب باشه...توش كوفت باشه... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ظاهر كوزه خوب باشه...توش كوفت باشه... از كوزه همان تراود كه دور اوست 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ ظاهر كوزه خوب باشه...توش كوفت باشه... واقعا داخلش مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ از كوزه همان تراود كه دور اوست نكنه كوفت دوس داري ؟ كوفته خيلي دوس دارم...ولي كوفت نه!!! منظورم خودم نبودماااااااا ملت اينجوري شدن كلا...ظاهر بينن تو ظاهرتو درست كن...مردم پسند بشو...بعد هركاري كه دلت خواست بكن مطمئن باش هيشكي از دستت ناراحت نميشه...هميشه تو دل همه جا داري...بخوان از خوبي بگن اولين نفر تورو مثال ميزنن...همه چيزاي خوب به اسم تو تموم ميشه...هميشه بهتريني!!! و... ولي ظاهرت عادي باشه... هرچقدرم كه خوب باشي و خوبي كني و به فكر بقيه باشي...آخرشم هيچي به هيچي! هيشكي قدر نميدونه... 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ كوفته خيلي دوس دارم...ولي كوفت نه!!! منظورم خودم نبودماااااااا ملت اينجوري شدن كلا...ظاهر بينن تو ظاهرتو درست كن...مردم پسند بشو...بعد هركاري كه دلت خواست بكن مطمئن باش هيشكي از دستت ناراحت نميشه...هميشه تو دل همه جا داري...بخوان از خوبي بگن اولين نفر تورو مثال ميزنن...همه چيزاي خوب به اسم تو تموم ميشه...هميشه بهتريني!!! و... ولي ظاهرت عادي باشه... هرچقدرم كه خوب باشي و خوبي كني و به فكر بقيه باشي...آخرشم هيچي به هيچي! هيشكي قدر نميدونه... گمونم كه همون بحث قديمي ظاهر و باطن پيش مياد كه بايد بگم حق با شماست و تا حدودي هم كاريش نميشه كرد غصه نخور .. ولي در كل مهم اينه كه ادماي خوب و جنس شناس به درون بيشتر اهميت ميدن چون ممكنه درون كوزه سم باشه و باعث مرگ آني يا تدريجي بشه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یک کوزه پر از دوغ خنک را به صدها جام و کوزه شراب ترجیح میدهم. دوغ از جنس خودت هست،بی آنکه مست شوی لذت میبری و در اوج بیداری لذت را میچشی. اما شراب در خماری لذت میدهد و غفلت. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ در کارگه کوزه گری رفتم دوشمنظورتونه؟ من باب مذاق بود مجید دلبندم 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یک کوزه پر از دوغ خنک را به صدها جام و کوزه شراب ترجیح میدهم. دوغ از جنس خودت هست،بی آنکه مست شوی لذت میبری و در اوج بیداری لذت را میچشی. اما شراب در خماری لذت میدهد و غفلت. دوغش آره ولي كوزه چي؟؟ چه رنگي باشه دوغ بيشتر بهت ميچسبه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دوغش آرهولي كوزه چي؟؟ چه رنگي باشه دوغ بيشتر بهت ميچسبه؟؟؟ از اون جام های شیشه ای که همه وجودش معلومه. بی ریایی از سر و روش میباره. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ يعني در کارگه کوزه گری رفتم توش دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش ناگه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر کوزه خر کوزه فروش در کارگه کوزه گری رفتم دوش :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ از اون جام های شیشه ای که همه وجودش معلومه.بی ریایی از سر و روش میباره. يعني نقش و نگار روي جام واست مهم نيست؟؟ ميتوني با اطمينان بگي اگه كوزه خوشگلتر باشه فرقي واست نداره؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ يعني نقش و نگار روي جام واست مهم نيست؟؟ميتوني با اطمينان بگي اگه كوزه خوشگلتر باشه فرقي واست نداره؟؟؟؟؟ کوزه همینکه اینقدر شفاف باشه تا با دیدن دوغ و چربی های درون دوغ وسوسه بشم کافیه. مهم اون دوغ درون هست. وقتی داری سر میکشی فقط چشم هاتو میبندی و به نقشو نگارش کاری نداری. 3 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ همه از بحث که منحرف شدن انگار.آخه مسأله سر شراب و دوغ واین چیزا نیست که بحث میکنید 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ همه از بحث که منحرف شدن انگار.آخه مسأله سر شراب و دوغ واین چیزا نیست که بحث میکنید پس سر چیه. خودت گفی داخل کوزه شرابه.خودت گفتی به بیرونش اهمیت ندین. تو گفتییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده