رفتن به مطلب

و عشق....

viviyan

ارسال های توصیه شده

نه مهربونم..........چرا عذاب وجدان بگیری؟:icon_gol:

کلا هر کسی دوست داره به تکامل برسه و این وابسته به شرایطی است...............یکی از این شرایط گذشتن از خود و کنار گذاشتن خودخواهی و غرور است.........به خود فکر نکردن....منفعت طلب نبودن........دغدغه دیگری رو داشتن........

چرا عشق رو همیشه در جنس مخالف تجسم میکنیم...یکی از زیباترین عشق ها ..عشق مادر به فرزندش هست....اونم خیلی زیباست.

در کل تبریک میگم به کسانی که از این شکست ها پلی ساخته اند.:icon_gol:

آره کاملا درک می کنم چی میگی

من خودم عشقامعنوی رو خیلی نجربه کردم در کل میگم که عشق هیچی جز از خودگذشتگی و خوشبتخی دیگری رو خواستن و برای این هدف هرتلاشی کردن نیست حالا اون شخص می خواد مادر،فرزند،پدر،دوست،همسرو... باشه،

فقط یه چیزو یادت باشه عشق مادر توش هیچ شکستی نیست! حتی بعد از مرگ هم عشق مادری از بین نمیره پس هیچ شکستی نداره!:icon_gol:

هرچند که خب عشق به طور عرفی بین دو جنس مخالف در نظر گرفته می شه که خودش خیلی انواع داره

وای چقد عشقی‌ صحبت می‌کنین...:sad0: من اصلا درکتون نمیکنم چرا انقدر لطیفین شما‌ها!!! یکی‌ بیاد بگه اینارو درک نمی‌کنه(و دوس نداره این احساسات رو تجربه کنه ) من احساس تنهایی‌ نکنم :sad0:

می دونی نگاری اینا خیلی به سبک های دل بستگی افراد و میزان تمایز یافتگی هاشون بستگی داره

اینکه می گی ما با تو فرق می کنیم به خاطر فرقامون تو همین سبک های دل بستگی و تمایز یافتگیه

هر کدوم از اینا یه طیف هستند تمایز یافتگی تمایزنایافتگی

ماها هرکدوممون روی یک نقطه از این طیف هستیم برای همین ممکنه یکی مثل من همه انواع عشق رو تجربه کنه و عاشقشون باشه

یکی هم اصلا دلش نخواد که همچین حسی رو تجربه کنه!

فقط یه چیزی! نسبت بهش گارد نگیر... گاهی بعضی اوقات یه چیزایی که خیلی ازشون بدت میاد توی زندگیت اتفاق می افتن و تو هرچقدر هم تلاش کنی اونا رو انکار یا حذف کنی ،بلاخره هستن، خودآگاه هم که نباشن تو ناخودآگاهت هستن! سعی کن باهاشون نجنگی از همه حس های زندگی لذت بردن خیلی شیرین تره!

منکه خودم عاشق اینم که همه چیزو توی دنیا تجربه کنم! هر چیز و هر حسی!icon_pf%20(34).gif

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هیچوقت نمی تونم این حسی رو که شما میگید تجربه کنم

چون دنبال انسان کاملم

دست خودم نیس اینجوری بار اومدم hanghead.gif

مشخصات یه انسان کامل چیه ؟ :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خصوصیه

نمیتونم بگم:ws37:

منم فقط یه نفر به دلم نشسته که اونم سال 71 فوت کرده.............دیگه مثل اون هم متولد نمیشه:4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من هیچوقت نمی تونم این حسی رو که شما میگید تجربه کنم

چون دنبال انسان کاملم

دست خودم نیس اینجوری بار اومدم hanghead.gif

منم همین جوری بودم...اما پیداش کردم کی گفته آدم کامل پیدا نمیشه...کمه اما هست...

کسی که در پی کمال باشه پیداش می کنه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم فقط یه نفر به دلم نشسته که اونم سال 71 فوت کرده.............دیگه مثل اون هم متولد نمیشه:4564:

شاید چیزایی که از دور ازش شنیدی باعث شده اینجوری فکر کنی.

کی میدونه چه جنبه های دیگه ایم داشته که خوشت میومده یا نه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم همین جوری بودم...اما پیداش کردم کی گفته آدم کامل پیدا نمیشه...کمه اما هست...

خب پیدام بشه به زور که نمی تونم خودمو بهش وصل کنم :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آدم کامل بودن وابسته به نظر یک نفر نیست

معشوق همیشه به نظر عاشق بهترینه این درحالیه که نظر دیگران اهمیتی نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب پیدام بشه به زور که نمی تونم خودمو بهش وصل کنم :ws52:

شاید مال تو باشه شایدم نه...

اما مهم حسه...حسی که تو گفتی فقط نسبت به یه آدم کامل پیدا می کنی...

• Like 4
لینک به دیدگاه
آدم کامل بودن وابسته به نظر یک نفر نیست

معشوق همیشه به نظر عاشق بهترینه این درحالیه که نظر دیگران اهمیتی نداره

شاید من کمال رو در گرو یک سری خصوصیات اخلاقی خاص ببینم...قرار نیست موجود کامل منو همه تایید کنن..منم همچین چیزی رو نمیخوام...

اما با جمله ی دومت موافق نیستم...

چون عشق یعنی پذیرفتن یه آدم به تمامی با در نظر گرفتن همه ی ضعف ها و قوت ها...چون در کنارش ناب ترین احساسات رو داری...

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید چیزایی که از دور ازش شنیدی باعث شده اینجوری فکر کنی.

کی میدونه چه جنبه های دیگه ایم داشته که خوشت میومده یا نه؟

آره:w16:

ولی همیشه قسمت های بلد زندگیش برام پر رنگ بوده...........مثلا قضیه آلمانی یاد دادنش به بچه هاش....شبا یک ساعت به خانمش هم یاد میداده که بچه ها احساس قدرت نسبت به مادرشون نکنند.......این نشون دهنده نهایت فهم یک پدر و همسره.....کسی که در کنار همه مشغولیت های روزمره ساعتی رو هم برای فرزندانش و هم برای فرزند مستخدمش یا همسایش(یادم نمیاد) اختصاص میده...........درد وطن داشته باشه............قدرت این رو داشته باشه که به دنبال علایقش بره...........کلا من در جستجوی فردی با مشخصات بلد شده استاد عشق در ذهنم هستم.....هیچ کس کامل نیست...........همه ما نقایصی داریم...........اما شخص مورد نظر باید باعث بشه من نقاط ضعف خودم رو بهبود بدم و در عوض من هم برای اون مکمل باشم........باید اونقدر نقاط قوتش قوی باشه که از تقاط ضعفش چشم پوشی کرد:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید من کمال رو در گرو یک سری خصوصیات اخلاقی خاص ببینم...قرار نیست موجود کامل منو همه تایید کنن..منم همچین چیزی رو نمیخوام...

اما با جمله ی دومت موافق نیستم...

چون عشق یعنی پذیرفتن یه آدم به تمامی با در نظر گرفتن همه ی ضعف ها و قوت ها...چون در کنارش ناب ترین احساسات رو داری...

ینی موافقی بجای اینکه بگیم آدم کامل پیدا میشه یا نمیشه بهتره بگیم آدم ایده آل من پیدا میشه یا نمیشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
ینی موافقی بجای اینکه بگیم آدم کامل پیدا میشه یا نمیشه بهتره بگیم آدم ایده آل من پیدا میشه یا نمیشه

تا حدی آره...

اما چیزهایی هست که همه مون اعتقاد داریم بودنش در یه موجود زیباست...که اون هم خصوصیات ظاهری رو شامل میشه هم خصوصیات اخلاقی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره:w16:

ولی همیشه قسمت های بلد زندگیش برام پر رنگ بوده...........مثلا قضیه آلمانی یاد دادنش به بچه هاش....شبا یک ساعت به خانمش هم یاد میداده که بچه ها احساس قدرت نسبت به مادرشون نکنند.......این نشون دهنده نهایت فهم یک پدر و همسره.....کسی که در کنار همه مشغولیت های روزمره ساعتی رو هم برای فرزندانش و هم برای فرزند مستخدمش یا همسایش(یادم نمیاد) اختصاص میده...........درد وطن داشته باشه............قدرت این رو داشته باشه که به دنبال علایقش بره...........کلا من در جستجوی فردی با مشخصات بلد شده استاد عشق در ذهنم هستم.....هیچ کس کامل نیست...........همه ما نقایصی داریم...........اما شخص مورد نظر باید باعث بشه من نقاط ضعف خودم رو بهبود بدم و در عوض من هم برای اون مکمل باشم........باید اونقدر نقاط قوتش قوی باشه که از تقاط ضعفش چشم پوشی کرد:icon_gol:

دور و ورمونو که با دقت بیشتری نگاه کنیم شاید آدمای بهتر از پروفسور حسابی هم پیدا بشه ولی فرصتی برا شناختشون بهشون ندادیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
دور و ورمونو که با دقت بیشتری نگاه کنیم شاید آدمای بهتر از پروفسور حسابی هم پیدا بشه ولی فرصتی برا شناختشون بهشون ندادیم

شاید این جمله رو بد گفتم که نیست و باید معذرت خواهی کرد.....من دقت نکردم و ندیدم:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

و اما عشق.....:sigh:

به نظرم بهترین اتفاقیه که می تونه توی زندگی هرآدمی بیافته...نتیجه خود این احساس مهم نیست، رسیدن یا نرسیدن!!!مهم تاثیریه که توی زندگی می ذاره... من فکر می کنم سخت ترین اتفاقاتی که انسان توی زندگی تجربه می کنه، بیماری، از دست دادن عزیزش و در نهایت عاشق شدنه...کسی که از این 3 امتحان سرافراز بیرون بیاد معنای واقعی بودن و زندگی کردنش رو درک می کنه...

عشق حادثه ایه که روح آدم رو بدجوری صیقل می ده...در نهایت آدم رو به یه احساس خوب می رسونه که با کلمه قابل وصف نیست..یه چیزی مثل آرامش یا شاید قانع بودن بی حد و حصر!!!،

نمی دونم..، به هر حال حس فوق العاده ایه...امیدوارم که همتون یه روزی عاشق بشین...

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...