رفتن به مطلب

و عشق....

viviyan

ارسال های توصیه شده

تلاش برای دوست داشتن؟!!!!!!

من درک نمیکنم برای این چیزا تلاش لازمه؟ عشق‌و دوست داشتن هردو خودشون به وجود میان...

نه اتفاقا عشق از اول عشق نیست در طول یه رابطه یا آشنایی عشق شکل میگیره وگرنه اون عشقی‌ که یهو بیاد خیلی‌ دیگه مسخرست!!! مختص همون دوران نو جوانی میتونه باشه!

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تجربه! شکست عشقی یکی از سخترین انواع شکست ها توی زندگی هست که اگر بتونید باهاش کنار بیاین، کلی سرسختی رو توی خودتون در مواجهه با مشکلات افزایش دادین. اینو بهت جدی میگم. موفق ترین و سخت کوش ترین دوستان من کسانی هستند که شکست عشقی خوردند و تونستند باهاش کنار بیان.

هر چیزی که واسم اکتسابی بوده رو مدیون این شکستم!

هرآنچه که هستم مدیون این شکستم!

هر عهدی را که با خود بستم مدیون این شکستم!

و رستم! از سراب عشق رستم!!

عشق چیست؟

عشق تعهد مشروطی به انسانی ناکامل است

عشق وسواس و اعتیاد یک مکانیزم دارند!

اعتیاد یک وسواس فکری و روانی است! وسواس تکرار بیمار گونه یک فکر است و عشق هم یک اعتیاد است! تکرار یک فکر پس یک وسواس فکری است!

...:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
هر چیزی که واسم اکتسابی بوده رو مدیون این شکستم!

هرآنچه که هستم مدیون این شکستم!

هر عهدی را که با خود بستم مدیون این شکستم!

و رستم! از سراب عشق رستم!!

عشق چیست؟

عشق تعهد مشروطی به انسانی ناکامل است

عشق وسواس و اعتیاد یک مکانیزم دارند!

اعتیاد یک وسواس فکری و روانی است! وسواس تکرار بیمار گونه یک فکر است و عشق هم یک اعتیاد است! تکرار یک فکر پس یک وسواس فکری است!

...:sigh:

اینقدر امروز از مزیت های این شکست عشقی گفتید که منم میخوام...........چجوری میشه شکست خورد؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینقدر امروز از مزیت های این شکست عشقی گفتید که منم میخوام...........چجوری میشه شکست خورد؟

بد آموزی داشته جان خودم!:icon_pf (34):

می دونی مریمی دنبالش نباید بگردی

وقتی دنبالش می گردی می شه شکست!

کلا بهم اثبات شده که وقتی چیزی عشق واقعی باشه تهش چیزی جز شکستن نیست چون عشق مساویه با پا گذاشتن روی خودت و خودخواهی هات و شکستن همه غرور ها و دارو ندار هات!

پس اگه تهش ازدواج بود...

به قول فروید عشق آفت ازدواجه:sad0:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بد آموزی داشته جان خودم!:icon_pf (34):

می دونی مریمی دنبالش نباید بگردی

وقتی دنبالش می گردی می شه شکست!

کلا بهم اثبات شده که وقتی چیزی عشق واقعی باشه تهش چیزی جز شکستن نیست چون عشق مساویه با پا گذاشتن روی خودت و خودخواهی هات و شکستن همه غرور ها و دارو ندار هات!

پس اگه تهش ازدواج بود...

به قول فروید عشق آفت ازدواجه:sad0:

[عشق مساویه با پا گذاشتن روی خودت و خودخواهی هات و شکستن همه غرور ها و دارو ندار هات!

/QUOTE]

زدی به هدف......واسه همینه که من تا بحال این حس رو تجربه نکردم و نخواهم کرد:sigh:

خو من الان بیشتر دنبال اون شکستم دیگه...........بگو چجوری دنبالش بگردم:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
[عشق مساویه با پا گذاشتن روی خودت و خودخواهی هات و شکستن همه غرور ها و دارو ندار هات!

/QUOTE]

زدی به هدف......واسه همینه که من تا بحال این حس رو تجربه نکردم و نخواهم کرد:sigh:

خو من الان بیشتر دنبال اون شکستم دیگه...........بگو چجوری دنبالش بگردم:hanghead:

هوم؟

اینو باید از دلت بپرسی اونجا که بی اختیار یه کسی به دلت می شینه و بعد هیچ رقمه نمی تونی جلوی تاپ و توپ قلبت رو بگیری و دستات یخ می کنه و زانوهات می لرزه...

هروقت این حس بهت دست داد بدون در آستانه شکستنی!:ws3:

هی وای من...:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

هوم؟

اینو باید از دلت بپرسی اونجا که بی اختیار یه کسی به دلت می شینه و بعد هیچ رقمه نمی تونی جلوی تاپ و توپ قلبت رو بگیری و دستات یخ می کنه و زانوهات می لرزه...

هروقت این حس بهت دست داد بدون در آستانه شکستنی!:ws3:

هی وای من...:icon_pf (34):

خو بعدش:hanghead: تا شکست کامل میشه توضیح بدی:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تلاش برای دوست داشتن؟!!!!!!

من درک نمیکنم برای این چیزا تلاش لازمه؟ عشق‌و دوست داشتن هردو خودشون به وجود میان...

نه اتفاقا عشق از اول عشق نیست در طول یه رابطه یا آشنایی عشق شکل میگیره وگرنه اون عشقی‌ که یهو بیاد خیلی‌ دیگه مسخرست!!! مختص همون دوران نو جوانی میتونه باشه!

همیشه هم با یه رابطه آشنایی بوجود نمیاد

گاهی یه آدم خاص پیدا میشه که حاضری هر کاری بکنی تا یه بهانه برا برقراری ارتباط پیدا بشه ولی انقد نمیشه که دیگه وقتش میگذره

لذتی که عشقای نوجوانی داره بعدا هیچ وقت و هیچ جای دیگه پیدا نمیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
همیشه هم با یه رابطه آشنایی بوجود نمیاد

گاهی یه آدم خاص پیدا میشه که حاضری هر کاری بکنی تا یه بهانه برا برقراری ارتباط پیدا بشه ولی انقد نمیشه که دیگه وقتش میگذره

لذتی که عشقای نوجوانی داره بعدا هیچ وقت و هیچ جای دیگه پیدا نمیشه

من اسم اونو عشق نمیزارم وقتی‌ بی‌ شناخت بگی‌ عاشق شدی هم ارزش این کلمه رو پایین آوردی هم خودتو!

عاشق چی‌ می‌شه آدم؟چشم و ابرو؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خو بعدش:hanghead: تا شکست کامل میشه توضیح بدی:icon_gol:

سناریو بگم یعنی؟:ws3:

بعدش می افتی توی یک صحرا... تشنه ای... تشنه یک حس ناب و خالص تا حالا تجربه ش نکردی... از خودت دور میشی

رفتارت عوض می شه، دیگه اون آدم قبلی نیستی! روز و شبات فرق می کنن! ذهنت فقط پر میشه از یک چیز! تمام باورت می شه اون

اگه تو رویا سیر کنی قصر دوست داشتنیت رو روی یه دریا می سازی

تو خیال جلو می ری

وقتی به خودت میای میبینی هیچ راهی برای برگشتن نداری! در خونه ای رو که ساختی باز می کنی!

غافل از اینکه هیچ پایه ای زیرش نیست همه اون قصر با تو غرق میشه!

و اگه زرنگ باشی تو غرق نمیشی اما از اون خاطره و تجربه آنچنان غمی به دلت می مونه و درسی برات میشه که تازه می فهمی کجای کاری و از خودت چی می خوای و میری دنبال خودت دوباره...

الان من عذاب وجدان گرفتم خو...:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اسم اونو عشق نمیزارم وقتی‌ بی‌ شناخت بگی‌ عاشق شدی هم ارزش این کلمه رو پایین آوردی هم خودتو!

عاشق چی‌ می‌شه آدم؟چشم و ابرو؟

بی شناخت البته که نه

منظورم بی رابطه بود. بیشتر تاکیدم رو یک طرفه بودنش بود

اون وقتی که یکی تو زندگیت پیدا میشه که بی نهایت رو زندگیت تاثیرگذاره ولی انقدر بهانه برای نداشتنش وجود داره که حتی فرصت یه صحبت کوتاهم برات پیدا نمیشه.

تنها چیزی که ازش برات میمونه یه تاثیر خوب و یه خاطره و یه شادی از خوشبخت بودنشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

سناریو بگم یعنی؟:ws3:

بعدش می افتی توی یک صحرا... تشنه ای... تشنه یک حس ناب و خالص تا حالا تجربه ش نکردی... از خودت دور میشی

رفتارت عوض می شه، دیگه اون آدم قبلی نیستی! روز و شبات فرق می کنن! ذهنت فقط پر میشه از یک چیز! تمام باورت می شه اون

اگه تو رویا سیر کنی قصر دوست داشتنیت رو روی یه دریا می سازی

تو خیال جلو می ری

وقتی به خودت میای میبینی هیچ راهی برای برگشتن نداری! در خونه ای رو که ساختی باز می کنی!

غافل از اینکه هیچ پایه ای زیرش نیست همه اون قصر با تو غرق میشه!

و اگه زرنگ باشی تو غرق نمیشی اما از اون خاطره و تجربه آنچنان غمی به دلت می مونه و درسی برات میشه که تازه می فهمی کجای کاری و از خودت چی می خوای و میری دنبال خودت دوباره...

الان من عذاب وجدان گرفتم خو...:hanghead:

نه مهربونم..........چرا عذاب وجدان بگیری؟:icon_gol:

کلا هر کسی دوست داره به تکامل برسه و این وابسته به شرایطی است...............یکی از این شرایط گذشتن از خود و کنار گذاشتن خودخواهی و غرور است.........به خود فکر نکردن....منفعت طلب نبودن........دغدغه دیگری رو داشتن........

چرا عشق رو همیشه در جنس مخالف تجسم میکنیم...یکی از زیباترین عشق ها ..عشق مادر به فرزندش هست....اونم خیلی زیباست.

در کل تبریک میگم به کسانی که از این شکست ها پلی ساخته اند.:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

وای چقد عشقی‌ صحبت می‌کنین...:sad0: من اصلا درکتون نمیکنم چرا انقدر لطیفین شما‌ها!!! یکی‌ بیاد بگه اینارو درک نمی‌کنه(و دوس نداره این احساسات رو تجربه کنه ) من احساس تنهایی‌ نکنم :sad0:

• Like 6
لینک به دیدگاه
وای چقد عشقی‌ صحبت می‌کنین...:sad0: من اصلا درکتون نمیکنم چرا انقدر لطیفین شما‌ها!!! یکی‌ بیاد بگه اینارو درک نمی‌کنه(و دوس نداره این احساسات رو تجربه کنه ) من احساس تنهایی‌ نکنم :sad0:

:aghosh:.................منم تا قبل از اینکه صحبت دوستان رو بخونم چندان علاقه نداشتم............ولی دیدم ارزش یکبار تجربه کردن رو داره:w02:

پ آرپاک کیه؟:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:aghosh:.................منم تا قبل از اینکه صحبت دوستان رو بخونم چندان علاقه نداشتم............ولی دیدم ارزش یکبار تجربه کردن رو داره:w02:

پ آرپاک کیه؟:vahidrk:

:aghosh:....من الان بیشتر زده شدم چرا؟:sad0: خیلی‌ سرشارن دیگه!:sad0:

ارپاک که پسر نیست! ارپاکو میپرستم :hapydancsmil:ولی‌ شکست عشقی‌ و این حس‌های فضایی رو نداریم...

• Like 2
لینک به دیدگاه

يه بار برادر شش هفت ساله ام برگشت با بغض و عصبانيت به بابام گفت تو اصلا ميدوني عشق چيه ؟؟؟

بابام بنده خدا خوب نگاش كرد بغلش كرد صورتش را بوسيد هيچي بهش نگفت ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

اونها لطیف نیستن،تو زیادی سنگ دلی. :ws37:

قضیه اون خر گم شده را که شنیده ای؟ :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید..

نه کدوم؟

ببین شعر رو متوجه میشی یا نه،اگه متوجه نمیشی با نثر برات توضیح بدم.

گویند كه اسی ایی سخنور.................بر مجلس وعظ سايه گستر

از دفتر عشق نكته مي راند............زافسانه عاشقي همي خواند

خرگم شده اي بر او گذر كرد............وز گمشده خودش خبر كرد

زد بانگ كه كيست حاضر امروز........كز عشق نبوده خاطر افروز

ني محنت عشق ديده هرگز...........ني جور بتان كشيده هرگز

برخاست زجاي ، یک نگاری.........هرگز ز دلش نزاده دردي

كان كس منم ، اي ستوده دهر.......كز عشق نبوده هرگزم بهر

خرگم شده را بخواند ، كاي يار!

اينك خر تو، بيار افسار ......

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...