Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 خوشم میاد یه راهنمایی که میکنم بقیه راهنمایی هارو بیخیال میشین میچسبین به همون
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 خوشم میاد یه راهنمایی که میکنم بقیه راهنمایی هارو بیخیال میشین میچسبین به همون بقیه راهنمایی ها ؟ منظورت "دختر" بودن و "ناز" بودنه ؟ خیالت راحت اونا هم مد نظر داریم
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 خوشم میاد یه راهنمایی که میکنم بقیه راهنمایی هارو بیخیال میشین میچسبین به همون سپی چرا راهنمایی نمیکنی؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 بقیه راهنمایی ها ؟ منظورت "دختر" بودن و "ناز" بودنه ؟ خیالت راحت اونا هم مد نظر داریم اره راس میگه یادمون هست که دختر و نازه!!
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 بقیه راهنمایی ها ؟ منظورت "دختر" بودن و "ناز" بودنه ؟ خیالت راحت اونا هم مد نظر داریم نخیرم همون یه خط بالاترش
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 وا مهند؟ والا این سپی هم بعد 11 صفحه راهنمایی کرد مثلا !
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 سپی چرا راهنمایی نمیکنی؟ والا این سپی هم بعد 11 صفحه راهنمایی کرد مثلا ! حالا چه کلید کردین امشب شما دوتا حتما حدس بزنین؟ فردا راهنمایی میکنم اصلا خودشو میارم تو تاپیک خوبه؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 والا این سپی هم بعد 11 صفحه راهنمایی کرد مثلا ! مسابقه بعدی سپی مینویسه ۱-دختر 2- دختر خوبیه فعلا همینا بسه بعدم میاد مارو مسخره میکنه که چرا درست حدس نمیزنیم.
NEGARi 9387 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 حالا چه کلید کردین امشب شما دوتا حتما حدس بزنین؟فردا راهنمایی میکنم اصلا خودشو میارم تو تاپیک خوبه؟ مهند میزنی لهش کنی یا بزنم تیکه تیکش کنم؟ چته سپی؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 مهند میزنی لهش کنی یا بزنم تیکه تیکش کنم؟ چته سپی؟ به توام میگن رفیق؟ به مهند میگی بیاد منو بزنه؟ هی روزگارررر
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 مسابقه بعدی سپی مینویسه ۱-دختر 2- دختر خوبیه فعلا همینا بسه بعدم میاد مارو مسخره میکنه که چرا درست حدس نمیزنیم. فک نکنم اونجوری هم بنویسه! مینویسه : 1.دختر 2.پسر نیست به توام میگن رفیق؟به مهند میگی بیاد منو بزنه؟ هی روزگارررر دقت نکردی دیگه! چون رفیق بود گفت من بزنم که خودش تیکه تیکه ت نکنه !
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 ميلادمهند محمدمهدي احسان محمدرضا همش درسته :aghosh:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 فک نکنم اونجوری هم بنویسه! مینویسه :1.دختر 2.پسر نیست دقت نکردی دیگه! چون رفیق بود گفت من بزنم که خودش تیکه تیکه ت نکنه ! آخه به کی هم گفته آخه تو تووو؟؟؟ فردا 2 تا راهنمایی توپ میکنم
NEGARi 9387 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 به توام میگن رفیق؟به مهند میگی بیاد منو بزنه؟ هی روزگارررر همین دیگه میدونستم اگه خودم بزنم قتلی صورت میگیره گفتم مهند بزنه رفاقت به خرج دادم الان! فک نکنم اونجوری هم بنویسه! مینویسه :1.دختر 2.پسر نیست دقت نکردی دیگه! چون رفیق بود گفت من بزنم که خودش تیکه تیکه ت نکنه ! اها مهندم فهمید آفرین به هوشت
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 آخه به کی هم گفتهآخه تو تووو؟؟؟ فردا 2 تا راهنمایی توپ میکنم زهر مار نگار بزن پخش زمینش کن رفاقت جایز نیس واسه این
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 ميلادمهند محمدمهدي احسان محمدرضا الی راستشو بگو تو بچه دوس داری یا نه ؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 زهر مار نگار بزن پخش زمینش کن رفاقت جایز نیس واسه این :ws28: هیچکدوم زورشون به من نمیرسه هی پاس میدن بهم
ارسال های توصیه شده