Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خب من این سری هم سرم شلوغ بود هم حالم خوش نبود خیلی تو تاپیک نبودم اما ممنون از همتون که تاپیک رو خودتون پیش بردین خب میرسیم به معرفی هویت مجهولمون و اون کسی نیست جز... یه شیطون بلا که دفعه دومشه شرکت کرده...همین چند مسابقه پیشم اولین بارش بوده:2rqfst4: panisa مگه نگفتی دختره دختره بوخودا
کتایون 15176 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 مگه من نبودم؟ این چه وضعشه؟ شورشو در آوردین مگه نگار نبود؟ ین چه وضعشه؟ شورشو در آوردین
panisa 12132 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خب من این سری هم سرم شلوغ بود هم حالم خوش نبود خیلی تو تاپیک نبودم اما ممنون از همتون که تاپیک رو خودتون پیش بردین خب میرسیم به معرفی هویت مجهولمون و اون کسی نیست جز... یه شیطون بلا که دفعه دومشه شرکت کرده...همین چند مسابقه پیشم اولین بارش بوده:2rqfst4: panisa آری منم منم...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 آری منم منم... قیافت از اون سری یادم مونده بود؛ دیدی تو بودی
panisa 12132 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 قیافت از اون سری یادم مونده بود؛ دیدی تو بودی خوب چیکار کنم. تابلوه قیافم. هرچی عکس بذارم میفهمن... ولی چه خوب شد اینجا من و تو همو پیداتر کردیم همزاد من... :hapydancsmil: مثل اینکه خصوصیاتمون شبیه همه...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 خوب چیکار کنم. تابلوه قیافم. هرچی عکس بذارم میفهمن... ولی چه خوب شد اینجا من و تو همو پیداتر کردیم همزاد من... :hapydancsmil: مثل اینکه خصوصیاتمون شبیه همه... آره:hapydancsmil:
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 اوه من درست حدس زدم؟ بالاخره یک بار شانسم گرفت !!!!!!! پس این پانیزا چرا الکی گفت من نیستم؟ :vahidrk:
panisa 12132 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 اوه من درست حدس زدم؟ بالاخره یک بار شانسم گرفت !!!!!!! پس این پانیزا چرا الکی گفت من نیستم؟ :vahidrk: من زهرا هستم دوست عزیز. نام کاربریمم پانیساست نه پانیزا. ببخشید که دروغ گفتم آخه اگه گمراهتون نمیکردم سپید میکشتم. :4chsmu1:
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 من زهرا هستم دوست عزیز. نام کاربریمم پانیساست نه پانیزا. ببخشید که دروغ گفتم آخه اگه گمراهتون نمیکردم سپید میکشتم. :4chsmu1: پانیزا درسته،پانیسا غلط بید. ولی کیف کردی چطوری حدسیدم.
panisa 12132 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 پانیزا درسته،پانیسا غلط بید. ولی کیف کردی چطوری حدسیدم. پانیسا یعنی دختر زیبا مثل آب. آری بسی کفمان برید وقتی چند دقیقه بعد از استارت تاپیک شما حدسمان زدید.
haniye.a 5626 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 دختره بوخودا من یه سوتی دادم چرا ضایع ترش میکنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3:
ارسال های توصیه شده