viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان تو این تاپیک بگید بدترین اتفاقی که ممکنه طی یکسال آینده براتون بیفته چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان تو این تاپیک بگید بدترین اتفاقی که ممکنه طی یکسال آینده براتون بیفته چیه؟ چقد نا امیدانه چرا نمیگی بهترین اتفاق؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ میگید بدترین اتفاق ممکن براتون چیه یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ میگید بدترین اتفاق ممکن براتون چیه یا من نه؟ آخه فکر کن مثلا یکی اومد گفت بد ترین اتفاق ممکن اینه که بابام بمیره..خوب فایدش چیه حالا؟ 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ عجب! بدترین اتفاق از نظر من از دست دادن عزیزانم هست. حالا نتیجه چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آخه فکر کن مثلا یکی اومد گفت بد ترین اتفاق ممکن اینه که بابام بمیره..خوب فایدش چیه حالا؟ گفتم واسه خودتون... ضمنا انگیزه من از هر کاری سود و فایده بردن از اون کار نیست. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ قراره جنگ بشه حالا بیا ثابت کن که نمیشه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ گفتم واسه خودتون...ضمنا انگیزه من از هر کاری سود و فایده بردن از اون کار نیست. باشه آره انگیزه میتونه ضرر بردن از اون کار هم باشه جواب همون از دست دادن خونواده. تو بگو حالا چه اتفاق بدی واست افتاده همچین شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ باشهتو بگو حالا چه اتفاق بدی واست افتاده همچین شدی؟ من 10 تومن دادم واسه تعمیر لپ تاپم، ارور صفحه آبی میداد لپ تاپم، مجبور شدم ببرم بیرون واسه تعمیر، ویندوز عوض کرد؛ درست شد. بیشتر به خاطر 25 بهمن گفتم. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان تو این تاپیک بگید بدترین اتفاقی که ممکنه طی یکسال آینده براتون بیفته چیه؟ خدا نکنه اتفاق بد بیفته مخصوصا اینکه میخوام نیفته . بدترین اتفاق اینه که زن بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ای بابا.... کاش میگفتی بهترین اتفاق.... بد ترین اتفاق همیشه هست(یعنی بدتر از اتفاقی که فرد فکر میکنه از همه بدتره!!) 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اولی انگیزه ات از سوال چیه دومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزت از سوال چیه " چیه ؟ اولی : انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال" انگیزه ات از این سوال چیه " چیه " چی میتونه باشه ؟ دومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال " انگیزه از گفتن سوال " انگیزه ات از گفتن این سوال چیه ؟"چیه "چی متونه باشه ؟" چی هست ؟ اوالی ....... .... مرگ بدترینه 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اولی انگیزه ات از سوال چیهدومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزت از سوال چیه " چیه ؟ اولی : انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال" انگیزه ات از این سوال چیه " چیه " چی میتونه باشه ؟ دومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال " انگیزه از گفتن سوال " انگیزه ات از گفتن این سوال چیه ؟"چیه "چی متونه باشه ؟" چی هست ؟ اوالی ....... .... مرگ بدترینه منم نمیدونم چرا باید همیشه همه چی رو بپیچونیم. انگیزه آدم از یه سوال میتوونه فقط یه کنجکاوی ساده باشه برای وقت گذرونی، ولی من انگیزه مو گفتم. الان انگیزه مو از دست دادم. :| 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چه انگیزه تو انگیزه ایه اینجا. تاپیک هایی با این مضمون ها برای انجمن مشکل ساز میشه. بنابراین و متاسفانه این تاپیک قفل میشه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده