viviyan 12431 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دوستان تو این تاپیک بگید بدترین اتفاقی که ممکنه طی یکسال آینده براتون بیفته چیه؟ 6
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دوستان تو این تاپیک بگید بدترین اتفاقی که ممکنه طی یکسال آینده براتون بیفته چیه؟ چقد نا امیدانه چرا نمیگی بهترین اتفاق؟ 3
میلاد 24047 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 میگید بدترین اتفاق ممکن براتون چیه یا من نه؟ آخه فکر کن مثلا یکی اومد گفت بد ترین اتفاق ممکن اینه که بابام بمیره..خوب فایدش چیه حالا؟ 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 عجب! بدترین اتفاق از نظر من از دست دادن عزیزانم هست. حالا نتیجه چیه؟ 2
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 آخه فکر کن مثلا یکی اومد گفت بد ترین اتفاق ممکن اینه که بابام بمیره..خوب فایدش چیه حالا؟ گفتم واسه خودتون... ضمنا انگیزه من از هر کاری سود و فایده بردن از اون کار نیست. 2
میلاد 24047 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 گفتم واسه خودتون...ضمنا انگیزه من از هر کاری سود و فایده بردن از اون کار نیست. باشه آره انگیزه میتونه ضرر بردن از اون کار هم باشه جواب همون از دست دادن خونواده. تو بگو حالا چه اتفاق بدی واست افتاده همچین شدی؟ 3
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 باشهتو بگو حالا چه اتفاق بدی واست افتاده همچین شدی؟ من 10 تومن دادم واسه تعمیر لپ تاپم، ارور صفحه آبی میداد لپ تاپم، مجبور شدم ببرم بیرون واسه تعمیر، ویندوز عوض کرد؛ درست شد. بیشتر به خاطر 25 بهمن گفتم. 2
Himmler 22171 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دوستان تو این تاپیک بگید بدترین اتفاقی که ممکنه طی یکسال آینده براتون بیفته چیه؟ خدا نکنه اتفاق بد بیفته مخصوصا اینکه میخوام نیفته . بدترین اتفاق اینه که زن بگیرم 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 ای بابا.... کاش میگفتی بهترین اتفاق.... بد ترین اتفاق همیشه هست(یعنی بدتر از اتفاقی که فرد فکر میکنه از همه بدتره!!) 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 اولی انگیزه ات از سوال چیه دومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزت از سوال چیه " چیه ؟ اولی : انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال" انگیزه ات از این سوال چیه " چیه " چی میتونه باشه ؟ دومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال " انگیزه از گفتن سوال " انگیزه ات از گفتن این سوال چیه ؟"چیه "چی متونه باشه ؟" چی هست ؟ اوالی ....... .... مرگ بدترینه 3
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 اولی انگیزه ات از سوال چیهدومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزت از سوال چیه " چیه ؟ اولی : انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال" انگیزه ات از این سوال چیه " چیه " چی میتونه باشه ؟ دومی انگیزه تو از اینکه میگی " انگیزه ات از گفتن سوال " انگیزه از گفتن سوال " انگیزه ات از گفتن این سوال چیه ؟"چیه "چی متونه باشه ؟" چی هست ؟ اوالی ....... .... مرگ بدترینه منم نمیدونم چرا باید همیشه همه چی رو بپیچونیم. انگیزه آدم از یه سوال میتوونه فقط یه کنجکاوی ساده باشه برای وقت گذرونی، ولی من انگیزه مو گفتم. الان انگیزه مو از دست دادم. :| 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 چه انگیزه تو انگیزه ایه اینجا. تاپیک هایی با این مضمون ها برای انجمن مشکل ساز میشه. بنابراین و متاسفانه این تاپیک قفل میشه. 3
ارسال های توصیه شده