رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
00dg0asuhpbczdru9cr.jpgh92px7xhfd3egjtpnir.jpg

• Like 19
  • پاسخ 211
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در
1106c9po8ygupjl2hqm.jpgempt2hegsrd6a569mw.jpg

• Like 17
ارسال شده در

h47tlzn96wrfylv4hb4k.jpg

jpfatl37rvkmh2fvxkg.jpg

gy3cxl7titlzs1gko9vx.jpg

• Like 14
ارسال شده در

skqmvzgeuniuvikx3zjl.jpg2xkf2vrdhs44n9mnys77.jpg

• Like 14
ارسال شده در

a7osh3soy36t5iaqvvg.jpg

pugl25bqejsouwua4l5.jpg

3ecso7x7xdejr21d321.jpg

iv6rxxjtvqnfrnlx5bnc.jpg

• Like 16
ارسال شده در

8uiomojo0il43ukegy9.jpg

xnxmued5ogawrs9eb6n1.jpg

oltqo2ph9h6vmn7mitd.jpg

3rmw2ymw81qfvxdo24es.jpg

• Like 14
ارسال شده در

0k2pr7pfqn671hw8f7rq.jpg

zm8u4wb1htscs3mgzbk2.jpg

• Like 14
ارسال شده در

q09wrvstclrn79p31jh7.jpg

t5bf6me6nhhb5nj5de9t.jpg

2hxfel20m1s3vjobs917.jpg

li6zesc65wbc5jz1une.jpg

• Like 11
ارسال شده در

md2rglrhunm6c5dfe6.jpg

cavl3ljiwpabw7fkmjs.jpg

• Like 15
ارسال شده در
بسیار زیباست...

مرسی...:icon_gol:

فقط یه سوال؟

اینا از چی ساخته شدن؟:ws52:

qd412wor1q515byj8lg.jpg

اولیه که از فوم برده

دومی رو نمیدونم ولی فک میکنم یه مدل پلکسی باشه،حالا از دوستم میپرسم بهتون میگم:w16:

پلکسی؟

ولی من اینو یه فابریانو یا مقوا ماکت نازک ساده میبینم! :ws52:

• Like 8
ارسال شده در
پلکسی؟

ولی من اینو یه فابریانو یا مقوا ماکت نازک ساده میبینم! :ws52:

نه عزیزم این جنس ماکتش از فابریانو نیس:)

من خودم عکس انداختم ازش،شفافیتش هم نشون میده که فابریانو نیس

حالا از دوستم میپرسم بهتون میگم

• Like 10
ارسال شده در

26is6cb46cmgdd3n2opz.jpg

vqd2obz3u2apfva2hbz.jpg

• Like 18
ارسال شده در

efd3yu84bfxxdciyekx8.jpg

ka6wqnodtgahwa6n1q67.jpg

• Like 18
ارسال شده در

qhoqcg7y10b7qfj27bx1.jpg

n5gitisbzz60d68bxau.jpg

• Like 17
Bahram Sh مهمان
ارسال شده در
mbs5l72tjiejkoetb79.jpg

xp7gm2nwk47vki6voks9.jpg

کار های خیلی خیلی خوب شده به خصوص کار بالایی که به نظر من ایده و فکری که پشت آن بوده باعث شده که خاص تر به نظر بیاد ولی یه سوال...... چرا کانسپت مشترک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا مکعب روبیک کانسپت؟؟؟؟؟؟ چون مکعب روبیک ایده ای است برای یک کانسپت مفهومی . چون کانسپت مفهومی است که به ایده ختم می شود. پس در اینجا کانسپت هیچ گاه یک چیز عینی نیست. بلکه مفهوم و عملکردی است که طراح در پی آن است. از طرف دیگر این که کانسپت ها مشترک هستند کمی برای من نامفهومه ... آخه در طرح 3 دو رکن اساسی حاکمه . ایده های خلاقانه و کانسپت هایی که طراح آن را درک می کند و می خواهد به آن برسد . ( به طور مثال در طراحی یک فرهنگسرا ممکن است یک نفر کانسپت هایی همچون وحدت ، مشارکت جمعی و ایده های همچون فرم های کلاسیک یونانی و خطوط بدون ابهام را بر گزیدن و فرد دیگر ایده ها و کانسپت های دیگر .) و رکن دوم حجم هایی خاص و به قول اساتید حجم محور بودن بنا ..... البته معمولا پلان های این مجموعه ها دارای اهمیت است ولی در مرتبه دوم..

البته به نظر من کارها خیلی خوب شده ولی به علت یکی بودن ایده ها، نزدیک به هم و شبیه به هم شدند.:icon_gol: این انتقاد ها محاسن کار را زیر سوال نمی بره.

ارسال شده در
کار های خیلی خیلی خوب شده به خصوص کار بالایی که به نظر من ایده و فکری که پشت آن بوده باعث شده که خاص تر به نظر بیاد ولی یه سوال...... چرا کانسپت مشترک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا مکعب روبیک کانسپت؟؟؟؟؟؟ چون مکعب روبیک ایده ای است برای یک کانسپت مفهومی . چون کانسپت مفهومی است که به ایده ختم می شود. پس در اینجا کانسپت هیچ گاه یک چیز عینی نیست. بلکه مفهوم و عملکردی است که طراح در پی آن است. از طرف دیگر این که کانسپت ها مشترک هستند کمی برای من نامفهومه ... آخه در طرح 3 دو رکن اساسی حاکمه . ایده های خلاقانه و کانسپت هایی که طراح آن را درک می کند و می خواهد به آن برسد . ( به طور مثال در طراحی یک فرهنگسرا ممکن است یک نفر کانسپت هایی همچون وحدت ، مشارکت جمعی و ایده های همچون فرم های کلاسیک یونانی و خطوط بدون ابهام را بر گزیدن و فرد دیگر ایده ها و کانسپت های دیگر .) و رکن دوم حجم هایی خاص و به قول اساتید حجم محور بودن بنا ..... البته معمولا پلان های این مجموعه ها دارای اهمیت است ولی در مرتبه دوم..

البته به نظر من کارها خیلی خوب شده ولی به علت یکی بودن ایده ها، نزدیک به هم و شبیه به هم شدند.:icon_gol: این انتقاد ها محاسن کار را زیر سوال نمی بره.

ما طرح 2 و 3 رو با همین استاد کار کردیم،استاد خیلی خوب و باسوادی که بچه ها از نظر روحی ارتباط خیلی خوبی باهاش برقرار کردند،میشه گفت ما اصلا تو این 2 تا طرح کار بد ،یا ضعیف نداشتیم تو کلاس

حالا این به نظر خود استاد برمبگشت ،شاید چون ما تو طرح 2 هر کدوم بر اساس یه ایده ی جداگانه به یه طراحی خاص رسیده بودیم ایشون میخواستن این روش رو هم امتحان کنن تا نشون بدن از یه کانسپت یکسان میتونه کارهای متفاوتی به وجود بیاد ،حالا ما توی این طراحی که کانسپتمونم یکسان بود به اصولی که در ساخت مکعب روبیک تاثیر گذار بود توجه میکردیم شاید هر کدوممون از یه اصلش استفاده میکردیم،مخصوصا تو پلنینگ و طراحی داخلی

1joefsxnqz18866s.jpg

xi4hww568iezb4nzlv7.jpg

ecygb0eawdojy6t0n3y.png

علاوه بر اون هرکسی یه تعریف فضایی جداگانه نسبت به سازمان جوان داشت و سعی میکرد با این کانسپت مشترک هم سوش کنه:icon_gol:

• Like 11
ارسال شده در

خب حالا میخوام طراحی داخلی کارامونو بزارم

همونطور که گفتم هر کدوم 3 تا ریز فضا رو انتخاب کردیم

و براش طرح داخلی دادیم

البته بودن کارایی که طرح داخلی هر طبقه رو اکسترود شده نشون داده بددن

:icon_gol:

9waueggel0ca6h4c6q3m.jpg

l6bydorqug57hiyfr9k.jpg

qbswwnl08ox7yq982714.jpg

• Like 13
ارسال شده در