sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یاد کسانی افتادم که بی وقفه آسمان ریسمان می بافند...و فرصت حرف به تو نمی دهند... 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی به فکر داشته هایمان می رسیم...که شاید یک قدم مانده باشند تا نابودی... 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بین آزادی و اسارت....معلق....به کدام برسیم؟...به هر کدام برسیم...تاوان دارد... 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ گاه چشمانمان عادت کرده به تاریکی...روشنایی را می بینیم...ولی درکمان از او تاریکی ست 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مهره ی سوخته....همیشه سرافکنده است... 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ساخته ی دستت را به پشیزی نمی دانند.....و تو... 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ زمان چه زود می گذرد....لحظه ی ما برای کودکانمان کتاب می خوانیم برای دنیا....لحظه ای آن ها می خوانند برای ما واسه آخرت... 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ قد توهممان گاهی کم می آورد برای واقعیت... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مراقب باشیم کم نیاوریم یک وقت در جنگ الفاظ!!! 8 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گاه در این دنیا....اسیر دستانی می شویم که انتظارش را نداریم.. برداشت من اينه : اگه خورشيد خوبي ها باشه و درخت زشتي ها هميشه خوبي در زشتي ها پنهان ميشه و گاهي زشتي اون قدر زياد هست كه خوبي ديده نميشه 5 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلامبرداشت ها جالبن ولي صد درصد نيستن من خودم يه برداشت ديگه دارماگه اجازه بدين منم برداشت ها مو مي گم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلامبرداشت ها جالبن ولي صد درصد نيستن من خودم يه برداشت ديگه دارماگه اجازه بدين منم برداشت ها مو مي گم درود به شما.... بله صد در صد نیست....این برداشت من بوده....تو اولین پست نوشتم..و خواهش کردم..هرکی دوست داشت خوشحال می شم برداشت هاشو بنویسه.....ممنونم که نوشتین....امیدوارم ادامه بدین... 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اعتماد نکن.....حتی به ساخته ی دست خود... برداشت من از اين تصوير اينه كه: وقتي كه خوب مي دوني به مقصد نمي رسي تلاش اضافي نكن 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درود به شما.... بله صد در صد نیست....این برداشت من بوده....تو اولین پست نوشتم..و خواهش کردم..هرکی دوست داشت خوشحال می شم برداشت هاشو بنویسه.....ممنونم که نوشتین....امیدوارم ادامه بدین... خوب مطالعه نكردم ....به خاطر همين زود اشتباه كردم تشكر از لطفت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ خوب مطالعه نكردم ....به خاطر همين زود اشتباه كردمتشكر از لطفت خواهش می کنم....درود که حضور پیدا کردین.. 3 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ غره به کف و سوت دیگران نباش.....شاید به دنبال چیزی دیگر ایت این کف و سوت ها... برداشتم اينه:هر چيزي كه با زحمت به دست بياد به آساني از دست ميره 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ این بار مقصد کجاست؟.....بهانه ای دیگر در پیش است؟!... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ می گویند دیوار موش دارد....موش هم گوش....ولی انگار در دیوار نوشته های مدرن ...پای انسان در میان است... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگن ریشه فلانی به فلانی بنده راسته؟!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده