رفتن به مطلب

معیار اخلاق از نظر شما.......

ارسال های توصیه شده

چرا همه تاپیک هایی که شما میزنین وصلش میکنید به خدا و قران و علت وجودی خدا اگر این بحث همیطور ادامه پیدا کنه قفل میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه به اخلاقی که مد نظر بود دقت کنی فکر نکنم بدون اعتقاد به حساب و کتاب احتیاجی به پایبند بودن بهش داشته باشه آخه وقتی همه چیز همینجاست خب باید سود حداکثری به دست آورد:ws37:

شما وقتی کار مهم و اقتصادی داری و دیرت شده، چرا پشت چراغ قرمز میاستی تا سبز بشه؟

سود شما ایجاب میکنه که از چراغ قرمز رد بشی، اما علت تمکینتون به قانون چیه؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما وقتی کار مهم و اقتصادی داری و دیرت شده، چرا پشت چراغ قرمز میاستی تا سبز بشه؟

سود شما ایجاب میکنه که از چراغ قرمز رد بشی، اما علت تمکینتون به قانون چیه؟ :ws38:

علت تمکین به قانون مگه باید چیزی باشه؟؟خود قانون علته!

اگر از عدم ضرر مالی و جانی ناشی از این کار مطمئن باشی چه علتی داره تمکین کنی؟:ws37:

اما در حالت کلی اگر کار مهمی نداشته باشی طبق عادت ممکنه بایستی

مثال خیلی خوبی نبود مثال واضح که زده شده مثلا میخواید استثناء پیدا کنید؟!!:hanghead:

لینک به دیدگاه
چرا همه تاپیک هایی که شما میزنین وصلش میکنید به خدا و قران و علت وجودی خدا اگر این بحث همیطور ادامه پیدا کنه قفل میشه

چرا تا کوچکترین اسم از خدا و آخرت و... میاد مدیران سریع واکنش نشون میدند:w58::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
علت تمکین به قانون مگه باید چیزی باشه؟؟خود قانون علته!

اگر از عدم ضرر مالی و جانی ناشی از این کار مطمئن باشی چه علتی داره تمکین کنی؟:ws37:

اما در حالت کلی اگر کار مهمی نداشته باشی طبق عادت ممکنه بایستی

مثال خیلی خوبی نبود مثال واضح که زده شده مثلا میخواید استثناء پیدا کنید؟!!:hanghead:

منشور حقوق بشر در حوزه اخلاق هم یک قانونه.

حتما باید جریمه باشه تا شما به یک قانونی تن بدی؟

کسیکه از ترس از مجازات یک قانونی را انجام میده،آدم کند ذهنی هست.

اگر اکثر اخلاق مداران به خاطر آخرت یک عمل بد را انجام نمیدن،با کمال تاسف باید بگم شامل همین صفت میشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
جاه طلبی از صفت های مذموم انسانی هست.

فکر کنم در این تاپیک بحث پیرامون اخلاق مثبت هست،وگرنه دزدی و آدم کشی هم از خلقیات آدم هاست.

من تمرکزم در این تاپیک روی ویژگی های خوب آدم هاست و اینکه برای خوب بودن نیاز به توجیه آخرتی داریم یا نه.

این مثال دزدی زیرکانه هم که مثال زدین دقیقا همون مثالیست که آقای مسی اشاره کرد.

اونجا جواب دادم.

دوست عزیز قبول اما کی گفته خوب اونیه که شما میگی؟

به نظر من خوب اونه که نفع من توش باشه می خواد حالا معارض با خواسته های دیگران باشه یا نباشه چون وقتی آخرتی نباشه دیگه چه نیازیه که من خودم رو از لذت و خوشی محروم کنم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا تا کوچکترین اسم از خدا و آخرت و... میاد مدیران سریع واکنش نشون میدند:w58::banel_smiley_4:

چون خدا و آخرت و ... جزء بحث های اعتقادی به حساب میاد و اینجا اعتقادات دوستان با همدیگه در تضارب قرار میگیرن و تجربه ثابت کرده در این فروم هیچ بحث اعتقادی نیست که بدون درد و خونریزی به نتیجه برسه. اساسا به نتیجه نرسیده و نمیرسه. حالا درد و خونریزی نداشتنش پیشکش.

از این رو پیشگیری بهتر از درمان. :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اسم تاپیک معیار اخلاق نه تفتیش عقاید :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیر بنده همون اخلاق رو منظورم هست و کاملا هم در بحث هست!!

اخلاق از نظر بنده نسبی هست... همانطور که گفتم اخلاق چیزی جز خلق و خو نیست. من این همه وقت گذاشتم تعاریفم رو برای شما نوشتم بعد شما میاین یه چیز دیگه میگین. حداقل یک بار پستی که نقل قول میگرید رو بخونید.

خیر دوست خوبم دین شما هیچگاه در هیچ جایی (اگر قرآن رو موضوع اصلی قرار بدیم) به اینکه محرم میتونید سیاه بپوشید اشاره نکرده. و اگر هم اشاره کرده یعنی تبصره برای یک رفتار دینی گذاشته و خودتون میدونید که رفتار اخلاقی اگر تبصره داشته باشه پس یعنی نسبی و مکان محور و زمان محور هست. پس با این گزاره تون کاملا صحبت منو تائید کردید. پس اخلاق نسبی است!

بنده به اصول اعتقادی ندارم. ر. ک به http://www.noandishaan.com/forums/thread67428.html

دوست عزیز شما خودت داری میگی خلق و خو پس قبول داری اخلاق غیر از اینهاست؟

بعدشم باید خدمتتون عرض کنم که ما نمیگیم همه ریز عقایدمون تو قرآن اومده که شما بخوای سیاه پوشیدن تو محرم رو از اونجا در بیاری اگه اینطور بود که قرآن باید هزاران جلد میشد.

میشه نسبیت در اخلاق رو برامون یکم توضیح بدین چون اگه منظورتون اینه که مثلا ظلم کردن یه موقع بده ولی ممکنه همین ظلم کردن تحت یه شرائط خوب باشه .

اگه اینه که نمیشه پذیرفت چون هر جا که برین و هر جامعه ای به این اعتراف دارن که ظلم کردن بده حتی به یه حیوان.

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز قبول اما کی گفته خوب اونیه که شما میگی؟

به نظر من خوب اونه که نفع من توش باشه می خواد حالا معارض با خواسته های دیگران باشه یا نباشه چون وقتی آخرتی نباشه دیگه چه نیازیه که من خودم رو از لذت و خوشی محروم کنم؟

خوب را من نمیگم فرزندم.

اعمال خوب در منشور اخلاقی حقوق بشر آمده اعمال بد هم آمده.

فعل خوب در اکثر جاهای دنیا خوبه،فعل بد هم بد است.

البته من تفکرات شما عزیزان رو درک میکنم.

شما مصداق کسانی هستین که تا پلیس جریمه و زور بالای سرشون نیاره، باور بر مفید بودن کمربند ایمنی برای حفظ جان خودشان پیدا نمیکنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

icon_pf%20%2834%29.gif

رفقا متفرق بشین دارن رصدمون میکنن :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب را من نمیگم فرزندم.

اعمال خوب در منشور اخلاقی حقوق بشر آمده اعمال بد هم آمده.

فعل خوب در اکثر جاهای دنیا خوبه،فعل بد هم بد است.

البته من تفکرات شما عزیزان رو درک میکنم.

شما مصداق کسانی هستین که تا پلیس جریمه و زور بالای سرشون نیاره، باور بر مفید بودن کمربند ایمنی برای حفظ جان خودشان پیدا نمیکنند.

جالبه بگو چرا اصلا تو دنیا جنایت نیست آها واسه همون منشور حقوق بشره آقا لطف کردین مارو از ابهام بیرون آوردین:ws3:

دوست عزیز من دارم میگم این قانون اگه هم باشه تا اعتقاد به خدا و ... نباشه هیچ الزامی درش نیست دقیقا مثل همون قراردادیه که بین دزدها و... بسته میشه . و ما داریم میبینیم که کسانی که قدرتشون زیاده هیچ الزامی بر این قانون ندارن و راحت نقضش میکنن و خودشونم آدمای اخلاقی میدونن.

این جمله آخرت تایید حرف ما بود درسته همینه که اسلام میگه چه قدرت داشته باشی چه نداشته باشی به اصول اخلاقی پایبند باش. چون مثل همون بستن کمر بند به نفعته اما نه فقط نفع این دنیات بلکه نفع کلی هم دنیا هم آخرت

• Like 1
لینک به دیدگاه
چون خدا و آخرت و ... جزء بحث های اعتقادی به حساب میاد و اینجا اعتقادات دوستان با همدیگه در تضارب قرار میگیرن و تجربه ثابت کرده در این فروم هیچ بحث اعتقادی نیست که بدون درد و خونریزی به نتیجه برسه. اساسا به نتیجه نرسیده و نمیرسه. حالا درد و خونریزی نداشتنش پیشکش.

از این رو پیشگیری بهتر از درمان. :a030:

ای کاش تاپیکهای سیاسی هم اینقدر حساسیت زا میبودند:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جالبه بگو چرا اصلا تو دنیا جنایت نیست آها واسه همون منشور حقوق بشره آقا لطف کردین مارو از ابهام بیرون آوردین:ws3:

دوست عزیز من دارم میگم این قانون اگه هم باشه تا اعتقاد به خدا و ... نباشه هیچ الزامی درش نیست دقیقا مثل همون قراردادیه که بین دزدها و... بسته میشه . و ما داریم میبینیم که کسانی که قدرتشون زیاده هیچ الزامی بر این قانون ندارن و راحت نقضش میکنن و خودشونم آدمای اخلاقی میدونن.

این جمله آخرت تایید حرف ما بود درسته همینه که اسلام میگه چه قدرت داشته باشی چه نداشته باشی به اصول اخلاقی پایبند باش. چون مثل همون بستن کمر بند به نفعته اما نه فقط نفع این دنیات بلکه نفع کلی هم دنیا هم آخرت

اذیت نکردن مردم و ازر نرسوندن به انسانهای دیگه هیچ ارتباطی با دین نداره پس انقدر دین دین نکنید

انقدر ادماهای دین دار قدرتمند که جنایت کردن دیدم که میتونم بگم اخلاقیات هیچ ربطی به دین نداره

لطفا بیخودی از دین تو اخلاقیات حرفی به میون نیارین که اصلا با هم ارتباط نداره

همتون موفق باشین

• Like 5
لینک به دیدگاه

راه گزارش بر همگان باز است. :a030:

اگر چیزی بود که به چشم ما نخورد و شما دیدید بهتره اطلاع بدید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

جواد جان همین قدر حساسیت دارن خیلی هم بیشتر انقدر که همین امروز دو سه تاش رفت بایگانی شما که چیزی رو نمیبینی نمیتونی نظر درستی بدی :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منشور حقوق بشر در حوزه اخلاق هم یک قانونه.

حتما باید جریمه باشه تا شما به یک قانونی تن بدی؟

کسیکه از ترس از مجازات یک قانونی را انجام میده،آدم کند ذهنی هست.

اگر اکثر اخلاق مداران به خاطر آخرت یک عمل بد را انجام نمیدن،با کمال تاسف باید بگم شامل همین صفت میشن.

بله تو شعار دادن منم ید طولایی میتونم داشته باشم:ws3:

ولی خودتون هم میدونید عقل انسان میگه هر عملی باید نتیجه ای داشته باشه و انسان هم منفعت گراست:a030:

لینک به دیدگاه
اذیت نکردن مردم و ازر نرسوندن به انسانهای دیگه هیچ ارتباطی با دین نداره پس انقدر دین دین نکنید

انقدر ادماهای دین دار قدرتمند که جنایت کردن دیدم که میتونم بگم اخلاقیات هیچ ربطی به دین نداره

لطفا بیخودی از دین تو اخلاقیات حرفی به میون نیارین که اصلا با هم ارتباط نداره

همتون موفق باشین

کسی بحث دین نکرد!!!

ولی وقتی منافع ما تو آزار دیگران باشه تنها چیزی که میتونه فرد رو بازنگه داره اعتقاد به حساب و کتابه وگرنه چه دلیلی داره فرد از سودش بگذره در حالی که همه چیز همینجاست!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
کسی بحث دین نکرد!!!

ولی وقتی منافع ما تو آزار دیگران باشه تنها چیزی که میتونه فرد رو بازنگه داره اعتقاد به حساب و کتابه وگرنه چه دلیلی داره فرد از سودش بگذره در حالی که همه چیز همینجاست!!

اشکالش اینجاست که شما اعتقادات را فقط در اعتقادات دینی میبینید. عشق را فقط نسبت به خدا جایز میدانید و ...

اعتقاد به انسانیت و زندگی سالم میتونه بدون اعتقاد به خدا و دین هم شکل پیدا کنه. چنانچه من تو همین فروم افراد با اخلاق زیادی رو میشناسم که کوچکترین التزامی به دین و حتی خدا ندارن.

مشکل بعدی اینه که بی دین ها و بی خدا ها دیگران را ملزم به اعتقاد خاصی نمیکنن و اخلاقیات و انسانیت را ارجح بر هر چیزی میدونن ولی دیندارانمون اصولا بی دین ها رو انسان فرض نمیکنن و به قول خودشون سعی میکنن دیگران را با تفتیش عقاید و اجبار و بحث های کلامی و استفاده از هر ابزاری ملتزم به خداپرستی و دینداری کنن.

این بحث ها به هدف یادگیری دنبال نمیشه. اگه کوچکترین جنبه آموزشی داشت من به شخصه هیچگاه مخالف شکل گیری این بحث ها نبودم ولی اونچیزی که من تو این مدت چند ساله نت گردی و فروم بازی دیدم ستیز بر سر عقاید بوده و بس.

با توجه به تذکراتی که بنده و همکارم دادیم این تاپیک قفل میشه و در صورت تکرار برای استارتر تاپیک تقاضای اخطار میکنم. موفق و موید باشید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...