Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یه شرینی بدهکار شدی ویویان . تاپیکت اپ شد چه جور هم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ راستش اینو باید بقیه در موردم نظر بدن!! من کلا چند تا موضوع هست که برام نظر بقیه مقداری بیشتر از نظر خودم مهمه... که یکیش همینه... مثلا برا خرید لباس هم اگه از یه ف.ی.ل.ت.ر.ینگ شخصیتی ای که خودم دارم ردش کنم دیگه الباقیشو بقیه نظر میدن 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من از ایرادم میگم بی نهایت کم صبرم اما یه مسئله ایی خدا دو ساله جلو روم گذاشته که رو این یه مورد دارم رفع ایراد میشم ! جملرو برم ((رفع ایراد)) !!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ منم خودرای مغرور کم حوصله و بعضی وقتها قاضی بدی هستم تاپیک خوبیه حیفه نیاد بالا 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ منم خودرای مغرور کم حوصله و بعضی وقتها قاضی بدی هستم تاپیک خوبیه حیفه نیاد بالا ممنون ک آوردیش بالا من ساده بدور از فیس و افاده و کلاس اصلا هم کینه ای نیستم تا حدود زیادی هم زود خر میشم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ چه تاپیک جالبی!!! منم آدم نسبتاً ساده و در عین حال محافظه کاری هستم منم متاسفانه خیـــلی زود خر میشم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی زیادی مهربونم. تقریبا همیشه دیگرانو به خودم ترجیح میدم به صورت مزخرفی تعارفی هستم تقریبا پیش نمیاد دروغ بگم. خیلی خیلی کم!!! دیگه ببینی چه مسئلهی مهمی پیش بیاد که مجبور بشم دروغ بگم (البته دروغم بگم بقیه زود میفهمن:icon_pf (34):) کلا همه احساساتم تو چهرم نشون داده میشه و هر کسی زود میتونه بفهمه:icon_pf (34): اصلا کینهای نیستم یعنی حتی اگه بخوام هم نمیتونم باشم چون یادم نمی مونه هیچی!!! از رو ظاهرم کسایی که ارتباط کمی باهام داشتن فکر میکنن خیلی مغرورم ولی تنها چیزی که نیستم همینه یکم لجبازم کسی ازم انتقاد بکنه ناراحت میشم ولی به رو خودم نمیارم! یه کمم بیرگ و بیمعرفتم در کل!:icon_razz: خیلی هم بدقولم (یه بار یه بندهخدایی رو یه ساعت و نیم سر قرار معطل کردم) در کل عاشــــــق خودمم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ من کسی هستم که همیشه طوری رفتار میکنم که هر کس بخواد منو بشناسه موفق نمیشه . من خیلی باهوشم و همیشه ضعف های پنهان دیگران را رو میکنم و اونام ازم ناراحت میشن ولی ته دلم میگم , اشکالی نداره . بذار بدونه عیب و ضعفش چیه حتی اگه از من برنجه یا فرار کنه. شاید ذهنش بهش کمک کنه که اون ضعفش رو بر طرف کنه. به هر حال وقتی کمک کنم که یه نفر یه پله بالاتر بیاد , راضی ام. آدما همیشه از تحسین ولو ب دروغ هم که باشه خوششون میاد . من بجای تحسین انسان ها رو میبرم جلو آینه تا خود ندیده شونو بتونن ببینن و رشد کنند. اینکه این کار چقد برام آب بخوره , به چشمم نمیاد.. 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ من خیلی احساساتیم اما لزومی نمیبینم همیشه احساساتمو نشون بدم در واقع کنترل احساساتم دست خودمه. زود ناراحت میشم ولی ممکنه بروز ندم. احترام میذارم و به همون اندازه انتظار احترام دارم و اگر براورده نشه واکنش نشون میدم. خیلی زود متوجه حرفای معنادار دیگران میشم و اگه جواب ندم ذهنیتم راجع بهشون عوض میشه. بیشتر با افراد بزرگتر از خودم دوستم.ترجیح میدم با وسواس از بین هم سنام دوست انتخاب کنم. خجالتیم هستم یکم.البته دارم رو این مورد کار میکنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلیا حس میکنن به شدت مغرورم در حالی که نیستم حداقل خیلی نیستم. دختر بسیار نازک نارنجی ای بودم الان بسیار قوی و بااراده شدم. اگه در مورد تصمیمی مطمئن باشم و به کارم ایمان داشته باشم کسی نمیتونه منصرفم کنه. حدود رابطه ی مشخصی دارم در اثر تجربه بهم ثابت شده نباید با کسی صمیمی شم. اهل بحث بودم خیلی رو خودم کار کردم تا حدودی این مشکل برطرف شده. در کل از خودم راضیم.آدم در حال پیشرفتی هستم و این خیلی خوشحالم میکنه.:hapydancsmil: ببخشید خیلی نظر داشتم در مورد خودم. اگه کسی انتقادی ازم داره در راستای تغییرات خوشحال میشم خصوصی بهم بگه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده