Artaria 13629 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 تصویر بالا مربوط به قوس های سرپانتین در گردنه حیران در کشور خودمان است قابل توجه دوستانی که سوال می پرسند چرا رشته راه و ترابری رو انتخاب کردی،خداییش اگه چند ماه در همچین منطقه ای کار کنید آیا غم و غصه ای براتون می مونه؟ قوس های سرپانتین در جاده ای در کشور سویس قوس های سرپانتین و قوس های معکوس به زیبایی در جاده بالا طراحی و پیاده شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 ممنون. تونستم بخونم ولی منظورم یه تعریف کلی بود. این پیچ هایی که شما تو جاده های معمولی میبینید ، تو علم راهسازی بهشون میگن قوس. حالا این پیچ های معمولی چون تو صفه افق هستند بهشون قوس افقی میگن و پیچ هایی که بین دو تغییر شیب ( مثلا بین یک سرپایینی و یک جاده سربالایی) در صفحه قائم قرار میگیرند بهشون میکن قوس های قائم . حالا قوس های افقی انواع مختلفی دارن ، مثل دایره ای ساده ( که یک کمان از یک داره هست)، کلوتوئید ( اسپیرال یا حلزونی هم نامیده میشه) ، شبدری ( که تو تقاطع های غیر همسطح معمولا استفاده میشه) ، مرکب، سربانتین و ... تو مناطق کوهستانی چون معمولا حجم خاکبرداری و خاکریزی خیلی زیاده ، از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست در نقاط برخورد تیز از قوس های ساده استفاده کنند . به همین دلیل گردنه ترجیح داده میشه . شکلش هم تو عکس های بالا هست . توضیح بیشتری خواستید در خدمتم 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 الله واکبر واقعا جاده سازی کار سختی و من از همین جا به تمام مهندسان و راهسازان کلیه نقاط جهان خسته نباشید میگم:icon_gol: کارشون درسته ولی آخه رانندگان هم گناه دارند اینجوری بپیچند که 4
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 الله واکبر واقعا جاده سازی کار سختی و من از همین جا به تمام مهندسان و راهسازان کلیه نقاط جهان خسته نباشید میگم:icon_gol: کارشون درسته ولی آخه رانندگان هم گناه دارند اینجوری بپیچند که مرسییییییی خب درسته پیچ اگه خیلی تند باشه خطرناکه . ولی در کل یکی از معیارهای طراحی راه ها اینه که جاده همش مسیر مستقیم نباشه . باید هر از چند گاهی قوس هایی گذاشت تا اطلاعاتی به راننده در حین رانندگی وارد بشه و راننده خسته نشه و یک کار یکنواخت انجام نده. به نظر من رانندگی در همچین راه هایی خیلی لذت بخشه ، مخصوصا تو عکس اول 2
eng.soli_asali 493 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 بیخیال خطرناکی..... هیجان رانندگی توی این جاده ها واقعا لذت بخش..... مهندس یکی طراحی کن بدتر از ایناااا..... 1
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 بیخیال خطرناکی..... هیجان رانندگی توی این جاده ها واقعا لذت بخش..... مهندس یکی طراحی کن بدتر از ایناااا..... شجاع شدی ...
eng.soli_asali 493 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 :4chsmu1: حریف میطلبم واس کورس توی این گردنه هاااا...... 1
Cannibal 3349 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 حالا قوس های افقی انواع مختلفی دارن ، مثل دایره ای ساده ( که یک کمان از یک داره هست)، کلوتوئید ( اسپیرال یا حلزونی هم نامیده میشه) ، شبدری ( که تو تقاطع های غیر همسطح معمولا استفاده میشه) ، مرکب، سربانتین و ... تو مناطق کوهستانی چون معمولا حجم خاکبرداری و خاکریزی خیلی زیاده ، از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست در نقاط برخورد تیز از قوس های ساده استفاده کنند . به همین دلیل گردنه ترجیح داده میشه . شکلش هم تو عکس های بالا هست . توضیح بیشتری خواستید در خدمتم ممنون مهندس . با توجه به اونایی که قرمز کردم، سربانتین و ساده از هم متمایزند درسته(قرمز اول و دوم) و با توجه به قرمز سوم گویا تو گردنه ها هم از نوعی پیچ ساده استفاده میشه. حالا: آیا سربانتین نوعی پیچ سادست؟ جمله ی یکی مانده به آخر رو هم متوجه نشدم. 1
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 ممنون مهندس .با توجه به اونایی که قرمز کردم، سربانتین و ساده از هم متمایزند درسته(قرمز اول و دوم) و با توجه به قرمز سوم گویا تو گردنه ها هم از نوعی پیچ ساده استفاده میشه. حالا: آیا سربانتین نوعی پیچ سادست؟ جمله ی یکی مانده به آخر رو هم متوجه نشدم. خواهش میشه بله قوس های ساده و سربانتین فرق میکنن با هم ، عرض کردم ، قوس ساده یک تکه کمان از یک دایره هست فقط . تو شکل زیر بطور خیلی ساده کشیدم، قوس مشکی یک قوس ساده و قوس قرمز، یک قوس سربانتین هست . خب پس تا اینجا قوس های ساده و سربانتین یکی نیستند و با هم فرق میکنند . بنابراین قوس سربانین یک قوس دایره ای ساده نیست . ولی اگه خو به شکلش دقت کنیم میبینیم از چند تا قوس دایره ای ساده تشکل شده . هم قوس دایره ای ساده و هم سربانتین از قوس های افقی هستند . تو جمله سوم که هایلایت کردین عرض کردم به صرفه نیست که از دایره ای ساده استفاده کنند . جلمه یکی مونده به آخر؟ کدوم دقیقا ؟ 1
ارسال های توصیه شده