رفتن به مطلب

ثبت نام چهارمین برنامه تالار گردشگری (شهرک سینمایی)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 491
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ایول به داش اسی و به همه اوناییی که میزارن دقیقه نود 3تا گل میزنن:w02:

ما نیز حضور خود را اعلام میکنیم در صورت تایید فرمانده هنوز معلوم نیست :sigh:امــــا اگه پر شد چه کاری از دست ما بر میآید جز دنبال کردن اتوبوس:4564:

محمدرضا (فی) بوفه چنده:whistles:

هرکی نرسید بیاد بگه به من یه فکری واسش میکنم ...شاید یه بی آرتی اجاره کردم قیمت 7999 تومن با نون و پنیر :w000:

آبجی شهدخت تو ام اگه نرسیدی و مهلت ثبت نام گذشت حتمی شد اومدنت و دوست داشتی بیای بگو یه جوری میاییم دنبالت فقط تو اتوبوس با بچها نیستی:a030:

خلاصه به این لیست من و دلنوازم اضاف کنید جلوش بزنید 99 درصد در صورت تایید فرمانده:sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه
ایول به داش اسی و به همه اوناییی که میزارن دقیقه نود 3تا گل میزنن:w02:

ما نیز حضور خود را اعلام میکنیم در صورت تایید فرمانده هنوز معلوم نیست :sigh:امــــا اگه پر شد چه کاری از دست ما بر میآید جز دنبال کردن اتوبوس:4564:

محمدرضا (فی) بوفه چنده:whistles:

هرکی نرسید بیاد بگه به من یه فکری واسش میکنم ...شاید یه بی آرتی اجاره کردم قیمت 7999 تومن با نون و پنیر :w000:

آبجی شهدخت تو ام اگه نرسیدی و مهلت ثبت نام گذشت حتمی شد اومدنت و دوست داشتی بیای بگو یه جوری میاییم دنبالت فقط تو اتوبوس با بچها نیستی:a030:

خلاصه به این لیست من و دلنوازم اضاف کنید جلوش بزنید 99 درصد در صورت تایید فرمانده:sigh:

اضافه شدیییییییییییییییییییییییییییییییینhapydancsmil.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

از دست شما ها که هی آدم و وسوسه می کنین

محمدرضا من معلوم نیست کارم چه جوری بشه من اگر اومدنی شدم میتونم لحظه اخر بگم؟امکانش هست؟پولشم همونجا نقدا پرداخت می کنم

دارم می گردم دنبال یکی که یه روز به جوجه هام غذا بدن اگر پیدا کنم میام اگر نکنم که نمیام خلاصه هم رو من حساب کنید و هم نکنید:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اضافه شدیییییییییییییییییییییییییییییییین:hapydancsmil:

ممد عارف پول چی؟؟؟Mohammad.A:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اون نمیاد ؟؟؟

پَ به کی بخندیم اگه اون نیاد حال نمیده منظورم با کی بود:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه

محمدرضا من معلوم نیست کارم چه جوری بشه من اگر اومدنی شدم میتونم لحظه اخر بگم؟امکانش هست؟پولشم همونجا نقدا پرداخت می کنم

دارم می گردم دنبال یکی که یه روز به جوجه هام غذا بدن اگر پیدا کنم میام اگر نکنم که نمیام خلاصه هم رو من حساب کنید و هم نکنید:ws3:

داش هادی اگه جا داشته باشه چرا که نه:ws37:

البته لحظه آخر میشه تا 4شنبه شب دیگه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلامتی همه مرغ دارااااا:w58:یه کیسه جلوشون بنداز بیا بزار اون بدبختام 4 تا دون بیشتر بخورن چی میشه مگه:banel_smiley_4:گدا پولتو به رخ ما نکش ما خودمون پول داریم:whistles:

بیا پر شد صندلیتم بیار بغله راننده جا نبود بیا رو پای ممدرضا میشینی:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلامتی همه مرغ دارااااا:w58:یه کیسه جلوشون بنداز بیا بزار اون بدبختام 4 تا دون بیشتر بخورن چی میشه مگه:banel_smiley_4:گدا پولتو به رخ ما نکش ما خودمون پول داریم:whistles:

بش گفتم چیکا کنه:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا نمیشه هر روز باید ویتامین بدم تخم مرغ پخته بدم هزار تا چیزی می خوان بخورن فقط دون نیست که

تازه مرغ نیستن مرغ عشقن:whistles:

جا نبود من آویزون میشم به اتوبوس نگران نباش:w02:تو دعا کن جور بشه که بعید می دونم بشه:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کیا میاننننننننن؟:ws3:

من نیز شاید امدم

نمیشه وقت پول ریختن و یه کم بیشتر کنین

تا 26م مطمئند نمیشم که میام یا نه:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...