hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ :vahidrk: یهو دیدی روح اقا اومد سراغم اون وقت چه خاکی بریزم سرم اینم خوبه اصلا میام سر کوچتون یه کارتون واسه من بذار کنار این همه شدیم دانشجو یه روز هم میشیم کارتون خواب شاید با ماشین شخصی یا این تاکسیا اومدم دیگه با اینا راه بیوفتم 4 حرکته فقط قبلش با یکی باید هماهنگ کنم موقع حرکت رو اسمس بدم بهش داوود تو رسیدی ازادی یا من یا سعید میایم دنبالت بعد الهام و بر میداریم میریم دیگه کسی ادرس اونجارو بلد هست که احیانا ؟ یا 4 تایی بلد نستم ؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ داوودتو رسیدی ازادی یا من یا سعید میایم دنبالت بعد الهام و بر میداریم میریم دیگه کسی ادرس اونجارو بلد هست که احیانا ؟ یا 4 تایی بلد نستم ؟ من که بلد نیستم میرم میپرسم ببینم چه ساعتی حرکت میشه کرد لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خب شکر خدا هیچ کسی جا نمونده نه ؟خودم باید تنها بیام ؟ حمید سی اف تو خجالت نمیکشی با این هیکل میشینی تو اتوبوس میری بعد من باید خودم پاشم بیام ؟ انسان دوستیت کجا رفته تو ؟ دوس اصن دارم باز تو گیر دادی به من دخترا کفش تق تقی نپوشین که اونجا راه رفتن سخته میگمامن 4 شنبه کلاس دارم حالا که انقد دیر میخوایم راه بیفتیم من کلاس 7 تا 12 رو نصفه برم از پونک زودی میام صادقیه راه بیفتیم دیگه فقط مرگ هیلدا جام نذارین من بلد نبیتم اون شهرک کوفتی رو معلومه سرکار میخوای بذاری همه رو نه بابامن خودم بیام که نمیذاریم کسی جا بمونه. از اون نظر خیالت راحت. چجوری میخوای نذاری کسی جا بمونه؟نقش تکتیه گاه رو میخوای بازی کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دوس اصن دارم باز تو گیر دادی به من معلومه سرکار میخوای بذاری همه رو چجوری میخوای نذاری کسی جا بمونه؟نقش تکتیه گاه رو میخوای بازی کنی؟ حمید هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حمید هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من و شاید 2 تا از دوستامم بیایم... :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من و شاید 2 تا از دوستامم بیایم... :hapydancsmil: آخ جووووووووووووووووووووووووووووووووووووون 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حمید هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس چه این داوود هم ازش تشکر میکنه دوستان من و شاید 2 تا از دوستامم بیایم... :hapydancsmil: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ چون خودت دوئیدی وسط بحث حمید هیسسسسسسسسسسسس چه این داوود هم ازش تشکر میکنه :hapydancsmil: داوود کارش گیره که ببریمش خرش از پل گذشت همه تشکراش و پس میگیره یه چیزم دستی باید بهش بدیم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ چون خودت دوئیدی وسط بحث حمید هیسسسسسسسسسسسس داوود کارش گیره که ببریمش خرش از پل گذشت همه تشکراش و پس میگیره یه چیزم دستی باید بهش بدیم کارم کجا گیره لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ کارم کجا گیره ادرس بلد نیستی رو حرف من حرف بزنی نمیبریمتا لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ادرس بلد نیستی رو حرف من حرف بزنی نمیبریمتا ادرس که کلا بلد نیستم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سیلام من چهارشنبه تهرانم ، میتونم بیام ؟ ! البته من کلا تهرانُ نمیشناسم ! اگه بخوام هم نمیتونم بیام 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سیلاممن چهارشنبه تهرانم ، میتونم بیام ؟ ! البته من کلا تهرانُ نمیشناسم ! اگه بخوام هم نمیتونم بیام شما میای صادقیه همه با هم میریم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ شما میای صادقیه همه با هم میریم جدا میشه ؟ تاپیکشُ نگاه کردم گفته بودن ظرفیت تکمیل ساعت چند ؟ 9 ؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ جدا میشه ؟ تاپیکشُ نگاه کردم گفته بودن ظرفیت تکمیل ساعت چند ؟ 9 ؟ همون حدودا چند نفریم با هم میریم شمام خواستی بیا ولی دیگه دوستت و نیاری ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده