مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 :banel_smiley_4: قیافت و اینطوری نکن ممد رضا اصلا من خودم یه خاور میگریم برا بچه ها تازه ظرفیتشم بی انتهاست ارزونترم حساب میکنم 7
M_Archi 7762 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 محمد میگم تعداد داره زیاد میشه ها! فکر میکنم 30 تا پربشه 5
nazfar 8746 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 به همه خوش بگذره جای منم خالی تنید میگما پیش راننده یجا هستاااا منم بیام؟(لای لای لای) 9
yasi * m 5032 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 من هم میخواستم بیام...ولی متاسفانه ظرفیت تکمیل است. اگه زیاد کردین منم میام. 6
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 محمد میگم تعداد داره زیاد میشه ها! فکر میکنم 30 تا پربشه اتوبوس هاشون 44 نفرس 4
MechJJ 11368 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 آقا من هم الان از جلسه ارشد برگشتم منم میخوام از اینا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میشه منم جا بدید؟ سرپا وایمیسم تو اتوبوس 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 یه سوال.میدون صادقیه کجاست؟ اونجاست F|UID بی سوات:vahidrk: ناراحتی نیام چه فرقی میکنه حالانیا خوشوخی کردم بیا از هرجا سوار مترو شی صاف میایی میدون صادقیه آها ...همون جا که متروها واسه کرج تغییر میکنن؟ پول من و یوحنا رو بدید...پیاده خودمون میاییم:hapydancsmil: تو بیا،عمامه اسی از دور معلومه الان زدی ظرفیت تکمیل شد یعنی دیگه نمیشه ثبت نام کرداگه اینجوریه حیف شد که نمیتونم دوستان و همراهی کنم خوش بگذره عکس یادتون نره تو چرا نمیایی بابا:vahidrk: محمدرضا:مطابق معمول،روبری پاساژ گلدیس باید بیایم؟ اون آدرس رو درست بنویس میدون شونصدتا جا داره،کوچه بن بست نیست که نوشتی میدون صادقیه و سر وتهشو هم آوردی:vahidrk: 4
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 ا دیگه جا ندارین ؟ من تازه دوستمو راضی کرده بودم ک با هم بیایم 5
M!Zare 48040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 اونجاست چه فرقی میکنه حالانیا خوشوخی کردم بیا تو بیا،عمامه اسی از دور معلومه تو چرا نمیایی بابا:vahidrk: محمدرضا:مطابق معمول،روبری پاساژ گلدیس باید بیایم؟ اون آدرس رو درست بنویس میدون شونصدتا جا داره،کوچه بن بست نیست که نوشتی میدون صادقیه و سر وتهشو هم آوردی:vahidrk: پاساژ گلدیس دیگه کجاست؟ سعید هم ببریم:hapydancsmil: 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 پاساژ گلدیس دیگه کجاست؟سعید هم ببریم:hapydancsmil: تو یکی از اضلاع میدونه،دقیقا نمیدونم کدوم ضلعش یه جای تابلو هست که همیشه اونجا جمع میشدیم باید با یه کابل ببندیمش به ماشین تا اونجا اصطکاکش رو محاسبه کنیمهیچ راه دیگه ای ندارهمگه اینکه خودت نیای اونو ببریم 5
M!Zare 48040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 تو یکی از اضلاع میدونه،دقیقا نمیدونم کدوم ضلعشیه جای تابلو هست که همیشه اونجا جمع میشدیم باید با یه کابل ببندیمش به ماشین تا اونجا اصطکاکش رو محاسبه کنیمهیچ راه دیگه ای ندارهمگه اینکه خودت نیای اونو ببریم من نمیفهمم چرا میگید میدون؟مترو مگه نیست؟ قبول 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من نمیفهمم چرا میگید میدون؟مترو مگه نیست؟ قبول انقدر ضایع بازی در نیار لو میری تازه رسیدی تهرانمن خودمم راهنماییت میکنم دیگه نپرس:icon_pf (34): 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 انقدر ضایع بازی در نیار لو میری تازه رسیدی تهرانمن خودمم راهنماییت میکنم دیگه نپرس:icon_pf (34): نخیر تهرون رو خوب بلدم:vahidrk: اونجا میشه سمت کرج بلاخره قضیه این میدون گفتن چیه؟ 3
Valentina 13664 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 از اول میزدین ظرفیت تکمیل این همه التماس نمیکردین واسه اومدن بچه هاا.. منم موخوااااااممم.. 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 از اول میزدین ظرفیت تکمیل این همه التماس نمیکردین واسه اومدن بچه هاا.. منم موخوااااااممم.. جا نداریم 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 آقا ولی انصافا اگه راه داره منو جا بدین من جدی میخوام بیام 6
ارسال های توصیه شده