مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: قیافت و اینطوری نکن ممد رضا اصلا من خودم یه خاور میگریم برا بچه ها تازه ظرفیتشم بی انتهاست ارزونترم حساب میکنم 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ محمد میگم تعداد داره زیاد میشه ها! فکر میکنم 30 تا پربشه 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ 3 اسفند میبینمتون پس شب بخیر 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ به همه خوش بگذره جای منم خالی تنید میگما پیش راننده یجا هستاااا منم بیام؟(لای لای لای) 9 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من هم میخواستم بیام...ولی متاسفانه ظرفیت تکمیل است. اگه زیاد کردین منم میام. 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ محمد میگم تعداد داره زیاد میشه ها! فکر میکنم 30 تا پربشه اتوبوس هاشون 44 نفرس 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آقا من هم الان از جلسه ارشد برگشتم منم میخوام از اینا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میشه منم جا بدید؟ سرپا وایمیسم تو اتوبوس 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یه سوال.میدون صادقیه کجاست؟ اونجاست F|UID بی سوات:vahidrk: ناراحتی نیام چه فرقی میکنه حالانیا خوشوخی کردم بیا از هرجا سوار مترو شی صاف میایی میدون صادقیه آها ...همون جا که متروها واسه کرج تغییر میکنن؟ پول من و یوحنا رو بدید...پیاده خودمون میاییم:hapydancsmil: تو بیا،عمامه اسی از دور معلومه الان زدی ظرفیت تکمیل شد یعنی دیگه نمیشه ثبت نام کرداگه اینجوریه حیف شد که نمیتونم دوستان و همراهی کنم خوش بگذره عکس یادتون نره تو چرا نمیایی بابا:vahidrk: محمدرضا:مطابق معمول،روبری پاساژ گلدیس باید بیایم؟ اون آدرس رو درست بنویس میدون شونصدتا جا داره،کوچه بن بست نیست که نوشتی میدون صادقیه و سر وتهشو هم آوردی:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ا دیگه جا ندارین ؟ من تازه دوستمو راضی کرده بودم ک با هم بیایم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اونجاست چه فرقی میکنه حالانیا خوشوخی کردم بیا تو بیا،عمامه اسی از دور معلومه تو چرا نمیایی بابا:vahidrk: محمدرضا:مطابق معمول،روبری پاساژ گلدیس باید بیایم؟ اون آدرس رو درست بنویس میدون شونصدتا جا داره،کوچه بن بست نیست که نوشتی میدون صادقیه و سر وتهشو هم آوردی:vahidrk: پاساژ گلدیس دیگه کجاست؟ سعید هم ببریم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ پاساژ گلدیس دیگه کجاست؟سعید هم ببریم:hapydancsmil: تو یکی از اضلاع میدونه،دقیقا نمیدونم کدوم ضلعش یه جای تابلو هست که همیشه اونجا جمع میشدیم باید با یه کابل ببندیمش به ماشین تا اونجا اصطکاکش رو محاسبه کنیمهیچ راه دیگه ای ندارهمگه اینکه خودت نیای اونو ببریم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تو یکی از اضلاع میدونه،دقیقا نمیدونم کدوم ضلعشیه جای تابلو هست که همیشه اونجا جمع میشدیم باید با یه کابل ببندیمش به ماشین تا اونجا اصطکاکش رو محاسبه کنیمهیچ راه دیگه ای ندارهمگه اینکه خودت نیای اونو ببریم من نمیفهمم چرا میگید میدون؟مترو مگه نیست؟ قبول 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من نمیفهمم چرا میگید میدون؟مترو مگه نیست؟ قبول انقدر ضایع بازی در نیار لو میری تازه رسیدی تهرانمن خودمم راهنماییت میکنم دیگه نپرس:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ انقدر ضایع بازی در نیار لو میری تازه رسیدی تهرانمن خودمم راهنماییت میکنم دیگه نپرس:icon_pf (34): نخیر تهرون رو خوب بلدم:vahidrk: اونجا میشه سمت کرج بلاخره قضیه این میدون گفتن چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ از اول میزدین ظرفیت تکمیل این همه التماس نمیکردین واسه اومدن بچه هاا.. منم موخوااااااممم.. 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اونایی که جدا میرن هماهنگ کنید با هم بریم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ از اول میزدین ظرفیت تکمیل این همه التماس نمیکردین واسه اومدن بچه هاا.. منم موخوااااااممم.. جا نداریم 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ جا نداریم گفتم دلم میخواد نگفتم میتونم بیام که.. 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آقا ولی انصافا اگه راه داره منو جا بدین من جدی میخوام بیام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده