morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام نقاشي دانش آموزان دوره ابتدايي مقطع پنجم هست جالبي اين نقاشي ها در اين هست كه همهي نقاشي ها داراي نظم خاصي هستن از همه مهتر كه زمين هم گرد كشيدن.... 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نقاشی پست دوم ، ابتکاری که تو نوشتن اسمش داشته جالبه. این نقاشیا رو با نقاشیا اون دوران خودم مقایسه میکنم ، حس پیکاسو بودن بهم دست میده. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ يادمه نقاشيم اصلا خوب نبود ولي خواهرم خيلي نقاشيش عالي بود روزنامه ديواري درست ميكردم خواهرم توش نقاشي ميكشيد يه عالمه جايزه ميگرفتم همه رو ميزدم به اسم خودم 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خورشید خانمه چه باحاله اره خوب مشالله بچه نقاشن واسه خوشون كيف كردي جان من نقاشی پست دوم ، ابتکاری که تو نوشتن اسمش داشته جالبه.این نقاشیا رو با نقاشیا اون دوران خودم مقایسه میکنم ، حس پیکاسو بودن بهم دست میده. ژسكاسو خوبي جانم مطمئني پيكاسو بودي يادمه نقاشيم اصلا خوب نبود ولي خواهرم خيلي نقاشيش عالي بود روزنامه ديواري درست ميكردم خواهرم توش نقاشي ميكشيد يه عالمه جايزه ميگرفتم همه رو ميزدم به اسم خودم شما هم مي توني نقاش بشي البته با تمرين كردن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده