morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 سلام نقاشي دانش آموزان دوره ابتدايي مقطع پنجم هست جالبي اين نقاشي ها در اين هست كه همهي نقاشي ها داراي نظم خاصي هستن از همه مهتر كه زمين هم گرد كشيدن.... 13
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 نقاشی پست دوم ، ابتکاری که تو نوشتن اسمش داشته جالبه. این نقاشیا رو با نقاشیا اون دوران خودم مقایسه میکنم ، حس پیکاسو بودن بهم دست میده. 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 يادمه نقاشيم اصلا خوب نبود ولي خواهرم خيلي نقاشيش عالي بود روزنامه ديواري درست ميكردم خواهرم توش نقاشي ميكشيد يه عالمه جايزه ميگرفتم همه رو ميزدم به اسم خودم 2
morvaridtalaee 2591 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2012 خورشید خانمه چه باحاله اره خوب مشالله بچه نقاشن واسه خوشون كيف كردي جان من نقاشی پست دوم ، ابتکاری که تو نوشتن اسمش داشته جالبه.این نقاشیا رو با نقاشیا اون دوران خودم مقایسه میکنم ، حس پیکاسو بودن بهم دست میده. ژسكاسو خوبي جانم مطمئني پيكاسو بودي يادمه نقاشيم اصلا خوب نبود ولي خواهرم خيلي نقاشيش عالي بود روزنامه ديواري درست ميكردم خواهرم توش نقاشي ميكشيد يه عالمه جايزه ميگرفتم همه رو ميزدم به اسم خودم شما هم مي توني نقاش بشي البته با تمرين كردن 1
ارسال های توصیه شده