MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ بهمن، ۱۳۹۰ Essi گفته است: یعنی همه انواع این خط ها رو بلدی؟ البته باید دستخط باشه ها نه پنجول خط. اسی جان، شرکت کن نفر اول میکنیمت (زیر میزی یادت نره) 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ بهمن، ۱۳۹۰ راستی، من که اسکنر ندارم، چه کنم ؟ دوربین گوشی هم 2MP است. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ منم هستم.... فردا شب ارسال می کنم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: خُب... اونـا یادمه خشک بود. روان نمی نوشت! بَشـه برو یه FABER-CASTELL بخــر! اینقدر منو حرص نده! یادت نـره شرکت کنی! منتظـــرمــا! ناراحت نشی! من دست خطم خوب نیستااا لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: شرمنـده... الان پیام خصوصی زدند که مدیر ارشد انجمن spow خواستند که من بازنشسته بشم! ادامه ی مسابقه رو مدیر جدید برگزار می کنند! با تو که خوب هستی بازنشسته نمیخواد بشی 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: شرمنـده... الان پیام خصوصی زدند که مدیر ارشد انجمن spow خواستند که من بازنشسته بشم! ادامه ی مسابقه رو مدیر جدید برگزار می کنند! باز شروع شد؟؟؟ نخیر این مسابقه رو همین مدیر باید برگزار کنه اصلا 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: شرمنـده... الان پیام خصوصی زدند که مدیر ارشد انجمن spow خواستند که من بازنشسته بشم! ادامه ی مسابقه رو مدیر جدید برگزار می کنند! این انجمن به دله و خواسته ی کسی اداره نمیشه و یه نفر تصمیم نمی گیره بلکه همه ی بچه ها برای بودن یا نبودن یک مدیر در یک بخش نظر بدن پس شما عزیزم به کارت ادامه بده 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ يعني چي ايني كه گفتي سارا؟؟؟ مديراي اينجا مگه حق وتو دارن؟ دليل چي بوده؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ Davood_TiTaN گفته است: با تو که خوب هستی بازنشسته نمیخواد بشی سـارا گفته است: باز شروع شد؟؟؟ نخیر این مسابقه رو همین مدیر باید برگزار کنه اصلا شاهین گفته است: این انجمن به دله و خواسته ی کسی اداره نمیشه و یه نفر تصمیم نمی گیره بلکه همه ی بچه ها برای بودن یا نبودن یک مدیر در یک بخش نظر بدن پس شما عزیزم به کارت ادامه بده الهام. گفته است: يعني چي ايني كه گفتي سارا؟؟؟ مديراي اينجا مگه حق وتو دارن؟ دليل چي بوده؟؟؟ بابا اینقدر سریع جو ندین سر یه حرف فعلا که مدیره سارا هر وقت بازنشست شد مدیرا میان دلیل میگن اگه قانع کننده نبود اون موقع شاکی شین فعلا که عنوانشو نوشته مدیر 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ خب اگه کسی شکسته بنویسه تکلیفش چیه؟:ws38: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: خب اگه کسی شکسته بنویسه تکلیفش چیه؟:ws38: هرکی هرجور دوست داره بنویسه ... فقط خط معمولیش باشه که همیشه استفاده می کنه ... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ میلاد گفته است: بابا اینقدر سریع جو ندین سر یه حرف فعلا که مدیره سارا هر وقت بازنشست شد مدیرا میان دلیل میگن اگه قانع کننده نبود اون موقع شاکی شین فعلا که عنوانشو نوشته مدیر اصلا نباید حرف بازنشسته زده بشه 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ ای بابا ، بازم قراره برنده بشم که 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ mamooshak گفته است: ای بابا ، بازم قراره برنده بشم که مگه سری قبل برنده شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: یه کم کلاس داشته باشه! برو یه خودکار خارجی بخــر! :biggrin: نه خوبه. منم با بیک مینویسم.تنها بیک مثل بیک مینویسد چون نمیلغزه 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ مـــــــــــــــــــــــــــنم هستم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ منم هستم. ایندفه نامزدا زیاد شدن رقیب زیاده 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۰ دستخط نوشتم می خواستم بفرستم، نزدیک بود پایینش اسم خودمو هم بنویسم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده