*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ " درود بر همه ی دوستــان و یـــاران ادب دوست عزیـــز " با توجه به استقبال بسیار خوبی که از مسابقه ی دست خط ها صورت گرفت و درخواست دوستـان عزیز برای ادامه ی مسابقه، سری دوم مسابقه با شرایط زیر برگزار می شود. - در این مرحله تمام شرکت کنندگان باید متن مورد نظر را با خودکـار بنویسند. - استفاده از کاغذهای خط دار ممنوع می باشد. - دست خط ها باید همان دست خط معمولی شما باشد. - دقت کنید عکس ها را در بخش آپلود سنتر خود سایت، آپلود کنید تا قابل مشاهده باشد. اگر عکسی مشاهده نشود، فرصتی برای آپلود مجدد داده نمی شود. - شرکت کننده ها باید عکس ها را به صورت خصوصی برای من ارسال کنند. - اندازه عکس ها خیلی بزرگ نباشد. - زمان مسابقه به هیچ عنوان تمدید نخواهد نشد. - در انتها پنج دست خط برتر از طریق نظرسنجی انتخاب می شوند، که به ترتیب: 30 - 60 - 90 - 120 - 150 امتیـاز خواهند گرفت. - متن مورد نظر: * اینجا زمین است. رسم آدم هایش عجیب است! اینجا گم که مى شوى، به جاى اینکه دنبالت بگردند فراموشت مى کنند...! * - مهلت ارسال : تــا پنجشنبه 1390/11/20 ، ساعت 10 شب پیشاپیش از حضـور همه ی شمـا عزیـزان، متشکـــــرم 43 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من دس خطم اینقد بده. کهفقط خودم بلدم بخونمش 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من هستممممممممممممم به افتخــــار سارای عزیـــز... :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ تـــوجــه: دوستـان عزیزی که سری قبل شرکت کردند هم می توانند شرکت کنند. برای شرکت در مسابقات ادبی، هیچ محدودیتی نیست. 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من دس خطم اینقد بده. کهفقط خودم بلدم بخونمش اشکال نداره، ما قول میدیم به زور هم که شده خطت رو بخونیم! :biggrin: منتظر حضورت هستم. 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ عالی عالی خیلی خوبه...حتمـــــــــا هستم با تشکر فراوان از خانوم مدیرمون که به پیشنهادات به سرعت عمل میکنه 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام واسه مسابقه محدودیتم گذاشتین ک خط ها تحریری یا شکسته و .. نباشه یا هر دست خطی قبوله ؟ 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام واسه مسابقه محدودیتم گذاشتین ک خط ها تحریری یا شکسته و .. نباشه یا هر دست خطی قبوله ؟ درود دست خط ها باید همان دست خط معمولی شما باشد. دست خطی که همیشه می نویسید. 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یا چه خودکاری ؟؟؟ بیک خوبه ؟ 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یا چه خودکاری ؟؟؟ بیک خوبه ؟ یه کم کلاس داشته باشه! برو یه خودکار خارجی بخــر! :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اگر بر تنبلی حاصل از روشن کردن اسکنر و امثالهم فائق بیام من هم هستم...:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یه کم کلاس داشته باشه! برو یه خودکار خارجی بخــر! :biggrin: پلیکان خوبه یادش بخیر 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پلیکان خوبه یادش بخیر پلیکان؟! اِمممم... گویـــا به سن نبوده! همونایی که بدنش سفید بود؟! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ عالی عالی خیلی خوبه...حتمـــــــــا هستم با تشکر فراوان از خانوم مدیرمون که به پیشنهادات به سرعت عمل میکنه قــربونت سپیده جـان :aghosh: منتظــرم عزیـــزم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ha5t4lmd53df3cpu2lq 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پلیکان؟! اِمممم... گویـــا به سن نبوده! همونایی که بدنش سفید بود؟! اهااا 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اهااا خُب... اونـا یادمه خشک بود. روان نمی نوشت! بَشـه برو یه FABER-CASTELL بخــر! اینقدر منو حرص نده! یادت نـره شرکت کنی! منتظـــرمــا! ناراحت نشی! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام واسه مسابقه محدودیتم گذاشتین ک خط ها تحریری یا شکسته و .. نباشه یا هر دست خطی قبوله ؟ یعنی همه انواع این خط ها رو بلدی؟ البته باید دستخط باشه ها نه پنجول خط. 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ دست خطم خوب نیستشمادست خطتونو بزارید من نظر میدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده