Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ و باز هم من همین دیگه بشتابید بشتابید مسابقه شماره چل و چاربیاید تشخیص بدید این هویت مجهولمون کیه ببینم بلدید!اول قوانین رو بخونید بعد راهنمایی ها بعد عکس بعد حدس بزنینحالا قوانین:1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم(کی آخه فقط 2تا اسم میحدسه)رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا).:icon_pf (19):2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk:3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد(توروخدا ) :shad:6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! (اصن مهم نی هرکی اول بگه همون برندس)و حالا عکس هویت مجهول: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه زیبا ... چه ناز...چه خوشرو (اینا خودش 7 تا راهنمایی حساب میشه) و حالا راهنمایی (توروخداااا بخونین) 1. همونایی که بالا گفتم 2. دختره 3. ریز ریز شیطونه 4. جای خیلی خوش آب و هوا و گرم و نرمی زندگی میکنه 5. خیلی یواشکی اهل کتک کاریه 6. یکی از خانوم دکترای انجمنه 7. خانوم دکتر با احساسیه 8. به تازگی کاربر فعال شده فعلا همینا بسه داد نزن اضافه میشه...باور کنین اضافه میشه ... پست اول رو چک کنید هر سری به جون خودم بیای اینجا تابلو بازی در بیاریااااا...دیگه خود دانی :3384s:( با صاحب عکس بودم)شما عزیزدلم تشریف بیار تو تیم ما قربونت برم امکانات ویژه ای برای گمراه کنندگان درنظر داریم:gnugghender:( با اونایی بودم که قبلا عکسو دیدن) خب بقیه هم برن از بچگیاشون عکس بگیرن بیارن واسه مسابقه :gnugghender: تا دوشنبه میتونین بحدسین همگی خوش اومدین ------------------------------------------- هویت مجهول:S.Tabassom کاشف: MohammadReza 27 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ آخ جووووون امتیاااااز... :gnugghender: برید کنار بچه ها خودم موخوام بحدسم... خوش آب و هوا؟ ونوسه؟ :gnugghender: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من نام کاربری گفتمااا راهنمایی کن سپیییییییییییید آرپاک؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر تابلوس به من بگو بذار من برنده شم تو که میدونی... لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ میگم ونوس ولی فکر میکنم به ونوس شبیه نیست لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ چه آشناس!!! منم دیگه :dancegirl2: ســارا؟ من سارا نیستم من سپیدم:dancegirl2: آخ جووووون امتیاااااز... :gnugghender:برید کنار بچه ها خودم موخوام بحدسم... خوش آب و هوا؟ ونوسه؟ :gnugghender: سوال رو با سوال جواب نده سفید برفی.. نوچ سیندرلا ونوس... ... چقدر تابلوس عه؟ آررررره؟ بگو ببینم کیه؟ ...Urbanist... من نام کاربری گفتمااا راهنمایی کن سپیییییییییییید آرپاک؟ گفتم سوال رو با سوال جواب ندین لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی تابلوس نکته حاشیه ایه توئه لابد لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خو چرا حقمو میخوری سپید بانو؟ من اول گفتم ونوسه. یه علامت سوال ارزش اینکارارو نداشت... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی تابلوس صفحه به صفحه بگو تابلوس.. partow ؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده