رفتن به مطلب

کدوم آی اس پی رو ترجیح میدین؟

mamooshak

ارسال های توصیه شده

سلام

من مجبورم به خاطر کارم سرویسم رو تغییر بدم، قبلا از آسیاتک استفاده میکردم که اصلا راضی نبودم، الان صبا دارم و فوق العاده راضیم، حتی یه بارم باهاش دیس نشدم (برعکس آسیاتک که خیلی خیلی قطعی داشتم) سرعتمم خیلی خوبه...

منتها الان باید نامحدود بگیرم، نمیدونم نامحدود صبا سرعتش چطوریه، از طرفی هم شنیدم که آسیاتک خیلی تغییر کرده و مثل قبل نیست...

کسی اینجا هست که از نامحدود آسیاتک و صبا استفاده کنه؟

میخوام بدونم کسایی که این سرویس رو دارن ازش راضی هستن یا نه... در ضمن سرعت دانلودشون هم میخوام بدونم در چه حده

ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم:a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

من آسیاتک استفاده می کنم ولی نامحدود نیست!

این مشکلات رو که میگی اصلا نداشتم!

درمورد نامحدود یک سرویس ویژه اومده بود که قیمتش هم مناسب بود.

ولی اون سری که پرسیده بودن ظاهرا سرعتش بس ضایع بوده! :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

اسیاتک که خیلی تعریفش رو شنیدم من!

صبا که همش حجم دزدی داره توش:icon_razz:

نامحدود ها هم اگه سرعت بالا میخوای که خیلی گرون میفته برات...

کمترین نامحدود فکر کنم ماهی 30تومن اونم 128 بود

• Like 2
لینک به دیدگاه

واسه فن آوا نامحدود 128 حدود 12،13 تومنه.

سرویس های نامحدود معمولاً سرعت کمتری نسبت به سرویس های عادی دارن. مثلاً من از همین شرکتی که میگرفتم سرعت سرویس نامحدودش و کیفیت سرویس نامحدودش خیلی کمتر از محدوداش بود.

به نظرم اگه الان صبا داری استفاده میکنی و ازش هم راضی بودی، همینو این دفعه با سرویس نامحدود تمدید کن یه ماه و اگه راضی بودی که ادامه میدی، وگرنه تغییرش میدی. چون به نظرم وقتی از یه سرویس دهنده راضی بودی و هزینه تغییر سرویس هم لازم نیست بدی، بهتره که فعلاً همونجا تمدید بشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سرویس های نامحدود معمولاً سرعت کمتری نسبت به سرویس های عادی دارن. مثلاً من از همین شرکتی که میگرفتم سرعت سرویس نامحدودش و کیفیت سرویس نامحدودش خیلی کمتر از محدوداش بود.

به نظرم اگه الان صبا داری استفاده میکنی و ازش هم راضی بودی، همینو این دفعه با سرویس نامحدود تمدید کن یه ماه و اگه راضی بودی که ادامه میدی، وگرنه تغییرش میدی. چون به نظرم وقتی از یه سرویس دهنده راضی بودی و هزینه تغییر سرویس هم لازم نیست بدی، بهتره که فعلاً همونجا تمدید بشه.

برای داتک 20تومن به بالا بود...

خودم بتانت دارم،راضی هستم،ولی محدود هست و شبا سرعتش رو نصف میکنن که خب چون دانلود رایگان هست مثل بقیه جاها هست...

صبا رو خیلی وقت پیش داشتم و راضی نبودم،یه بار یه تروجان افتاد توی سیستموشن و کل حجم ما رو خوردن و بعدشم گفتن که تقصیر ما نبوده،شنما باید فایروال نصب میکردید!منم انتقال دادم به بیانتو الان 2سال هست که مشترک بتانت هستم...

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تو شهرستان هستم تو خوزستان از فن آوا استفاده میکنم.خوبه.برای سرویس های نامحدود پهنای باند رو باز نمیذارن.اما میدونم که قیمتاش خوبه و اون سرعتی رو که بهت میگه رو میتونی استفاده کنی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من آسیاتک استفاده می کنم ولی نامحدود نیست!

این مشکلات رو که میگی اصلا نداشتم!

درمورد نامحدود یک سرویس ویژه اومده بود که قیمتش هم مناسب بود.

ولی اون سری که پرسیده بودن ظاهرا سرعتش بس ضایع بوده! :icon_pf (34):

من از آسیاتک 2-3 سال پیش استفاده میکردم، آخرین بارم تیرماه پارسال بود، شارژم که تموم شد دیگه شارژ نکردم، اگه اون موقع مشترکشون بوده باشی، باید یادت باشه که قیمتهاشو به صورت فجیعی برد یهو بالا! حدود 13-14 تومن که میدادم، یهو کرد 27 تومن! منم که اصلا از سرعت راضی نبودم، فوق العاده هم دیس میشدم و فقط با ریست کردن مودم بود که میتونستم دوباره وصل بشم، برای همین از خیرش گذشتم

ولی با صبا خدایی هیچ مشکلی نداشتم، سرعتش که عالیه (صبا 128 دارم، ولی آسیاتک 512 داشتم، با اینحال صبا سرعتش خیلی بیشتره!) اصلا هم حتی یه بار قطع نشدم...

کلا نامحدودها سرعتشون پایینتره، میخواستم بدونم این دو شرکت چه وضعی دارن، ممنون جواب دادی :icon_gol:

والا این حجم دزدی که میگی رو نمیدونم، ولی کلا با هر آی اس پی کار میکنم حس میکنم بیشتر از اونی که مصرفمه کم میکنن! چه این چه آسیاتک!

در مورد قیمت هم خب اشتباه میکنی، اینطوری نیست... من قیمتهارو دارم، مثلا همین آسیا تک و صبا رو برات میذارم، البته شاتل هم یکی از آشناها داره فک کنم 15-16 تومن گرفته، سرعت دانلودشم 60 به بالا بود!!!!

این قیمت آسیاتک هستش:

Snapshot_2012-02-04_203600.png

اینم مال صبانت:

Snapshot_2012-02-04_203714.png

:icon_gol:

آره باید همینکار رو بکنم، چون ازشون راضی ام میترسم که آی اس پیم رو عوض کنم :icon_gol:

برای داتک 20تومن به بالا بود...

خودم بتانت دارم،راضی هستم،ولی محدود هست و شبا سرعتش رو نصف میکنن که خب چون دانلود رایگان هست مثل بقیه جاها هست...

صبا رو خیلی وقت پیش داشتم و راضی نبودم،یه بار یه تروجان افتاد توی سیستموشن و کل حجم ما رو خوردن و بعدشم گفتن که تقصیر ما نبوده،شنما باید فایروال نصب میکردید!منم انتقال دادم به بیانتو الان 2سال هست که مشترک بتانت هستم...

فعلا خداروشکر علی رغم نظرات شماها من ازش راضیم

البته اونایی که سرِ سرعتش ناراضین، خب بسته به منطقه ی مخابراتی هم هست، توی منطقه مخابراتی ما که خدایی خوب بوده :icon_gol:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اینجا رو هم یه نگا بهش بنداز

ممنون جالب بود، طبق این آمارم صبا جایگاه خوبی داره :icon_gol:

صبا نت خیلی آشغال حجم می دزدن باید گریه کنی تا وصل بشه سرعتش افتضاحه و .... :4564:

:ws3:

باور کن من سرعتم عالیه! نکنه برای من پارتی بازی میکنن؟ :ws28:

در مورد حجم دزدی هم که گفتم! نمیدونم چی بگم

در ضمن، یه چیز جالب دیگه، با من خیلی خوب رفتار میکننااااااا، یه بار یه پسره حتی میخواس بیاد خودش دمِ خونمون ازم مدرک بگیره :ws28:

البته من از روز اول حسابی حالشونو گرفتماااا، گربه رو دمه حجله کشتم :ws28:

یه دفه هم مشکلی پیش اومد زنگیدم، مخمو یکیشون خورد، کلا کارمنداش مرد هستن، با زنا رابطشون خیلی خوبه که!! :w58::icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم آسیاتک دارم

سرعتش بد نیست ولی جدیدا خیلی کم شده که فک کنم مشکل عمومیه:banel_smiley_4:

نه من که مشکلی ندارم، بقیه رو نمیدونم

الانم یه تست گرفتم از سرعتم:

Untitled-2.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

من با هر دوشون الان تماس گرفتم، جفتشون گفتن اصلا بهت پیشنهاد نمیکنیم نامحدود بگیری! سرعت خیلیییییی پایینه! :w58::w58:

مجبورم از همین محدودا بگیرم بازم :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...