رفتن به مطلب

پسري كه در 13 سالگي پدر شد

ارسال های توصیه شده

یه نکته جالب در مورد تو وجود داره این هست که

سهیل! تا به حال پستی نزدی که من موافق با نظرت نباشم:a030::icon_gol:

اینجا هم با نظرت موافقم.. این کاری که صورت گرفته، خیلی تفاوتی با جمعه بدوی و سنتی کشورهای جهان سوم نداره

با همه ایراداتی هم که به قوانین فعلی ایران در خصوص ازدواج وارد میشه (و به حق هم هست) باز جای شکرش باقیه حداقل سن ازدواج پسر، 15 سال و دختر 13 سال هست

کیوان جان خب زیر 13 سال رو از دادگاه میشه نامه گرفت و عقد کرد:hanghead:

لینک به دیدگاه
اتفاقا چون ایرانه باید ترسید:4564:

اواتار قبلیت قشنگ بود:ws3:

نه تو ایران فقط دکتر بازی میکنن، دکتر بازی هم همونطور که مستحضرید کار به اونجاها نمیکشه و خیلی خفیف هست :ws3:

آواتار قبلیم که عالیه ولی تنوع لازم است:ws3:

لینک به دیدگاه

یه نکته جالب در مورد تو وجود داره این هست که

سهیل! تا به حال پستی نزدی که من موافق با نظرت نباشم:a030::icon_gol:

اینجا هم با نظرت موافقم.. این کاری که صورت گرفته، خیلی تفاوتی با جمعه بدوی و سنتی کشورهای جهان سوم نداره

با همه ایراداتی هم که به قوانین فعلی ایران در خصوص ازدواج وارد میشه (و به حق هم هست) باز جای شکرش باقیه حداقل سن ازدواج پسر، 15 سال و دختر 13 سال هست

اینا که ازدواج نکرده بودن، در حین دکتر بازی زیاده روی کردن:icon_razz: البته قبول دارم به خاطر بی قیدی بیش از حد جامعه شون هست، ولی توجه کنید این اتفاقه خیلی استثنایی هست در مقابل دختر های 7 ساله ای که از بدو اسلام (خیلی خیلی بدو اسلام!) به عقد مردای 50-60 ساله در میومدن

لینک به دیدگاه
اینا که ازدواج نکرده بودن، در حین دکتر بازی زیاده روی کردن:icon_razz: البته قبول دارم به خاطر بی قیدی بیش از حد جامعه شون هست، ولی توجه کنید این اتفاقه خیلی استثنایی هست در مقابل دختر های 7 ساله ای که از بدو اسلام (خیلی خیلی بدو اسلام!) به عقد مردای 50-60 ساله در میومدن

7 ساله نبود 6 ساله بود:hanghead: ولی میگن تا 9 سالگی عروسک بازی میکرد:hanghead:

لینک به دیدگاه
کیوان جان خب زیر 13 سال رو از دادگاه میشه نامه گرفت و عقد کرد:hanghead:

بله.. به ماده 1041 قانون مدنی هم ایراد زیادی وارد هست.

هر چند حتما باید مصلحت شخص از طرف والدین در نظر گرفته شده باشه و دادگاه هم احراز کنه که قادر به انجام ازدواج هست..(با این حال به اعتقاد حقوقدانان این میزان کفایت نمیکنه)

بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در ۱ تیر ۱۳۸۱ این ماده به این شکل تغییر یافت: «عقد نکاح دختر قبل از رسیدن به سن ۱۳ سال تمام شمسی و پسر قبل از رسیدن به سن ۱۵ سال تمام شمسی منوط است به اذن ولی به شرط مصلحت با تشخیص دادگاه صالح.»

لینک به دیدگاه

به هر حال باید توجه کرد الان سال 2012 داریم زندگی میکنیم و مثالی که شما آوردید برای قرنها پیش هست...

اما شاید به همین دلیل باشه که برخی فتوای امام خمینی رو درباره رابطه جنسی با طفل شیرخوار در زمان حاضر محل اشکال میدونن

ایشون در تحریوالوسیه آوردند که: ««کسی که زوجه‌ای کمتر از نه سال دارد وطی او برای وی جایز نیست چه اینکه زوجه دائمی باشد، و چه منقطع، و اما سایر کام‌گیری‌ها از قبیل لمس به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و آغوش گرفتن و
اشکال ندارد هر چند شیرخواره باشد، و اگر قبل از نه سال او را وطی کند اگر افضاء نکرده‌باشد به غیر از گناه چیزی بر او نیست»!!

من عذر میخوام اما چون یه سری اصطلاحات فقهی و حقوقی هست ، ناگزیرم برخی رو توضیح بدم:

وطی معنی همون س ک س الان رو میده

تفخیذ: قرار دادن آلت میان دو ران زن

افضاء: یکی شدن مجرای دفع مدفوع و رحم زن به جهت فشار بیش از اندازه (یکی شدن مجرای غائط و حیض زنان ؛ و برخی به مجرای دفع ادرار نیز اشاره کرده اند که به ندرت هست)

لینک به دیدگاه
به هر حال باید توجه کرد الان سال 2012 داریم زندگی میکنیم و مثالی که شما آوردید برای قرنها پیش هست...

اما شاید به همین دلیل باشه که برخی فتوای امام خمینی رو درباره رابطه جنسی با طفل شیرخوار در زمان حاضر محل اشکال میدونن

ایشون در تحریوالوسیه آوردند که: ««کسی که زوجه‌ای کمتر از نه سال دارد وطی او برای وی جایز نیست چه اینکه زوجه دائمی باشد، و چه منقطع، و اما سایر کام‌گیری‌ها از قبیل لمس به

و آغوش گرفتن و
اشکال ندارد هر چند شیرخواره باشد، و اگر قبل از نه سال او را وطی کند اگر افضاء نکرده‌باشد به غیر از گناه چیزی بر او نیست»!!

من عذر میخوام اما چون یه سری اصطلاحات فقهی و حقوقی هست ، ناگزیرم برخی رو توضیح بدم:

وطی معنی همون س ک س الان رو میده

تفخیذ: قرار دادن آلت میان دو ران زن

افضاء: یکی شدن مجرای دفع ادرار و مدفوع زن به جهت فشار بیش از اندازه

آقا من این افضا رو شنیده بودم خیلی برام سئوال پیش اومده بود، مگه میشه همچین چیزی؟ :w58: چقدر باید وحشیانه این کار رو کرد که به این سرانجام برسه؟:w58: شما که رشتتون هست تا حالا شنیدین همچین چیزی شده باشه؟:w58:

لینک به دیدگاه
آقا من این افضا رو شنیده بودم خیلی برام سئوال پیش اومده بود، مگه میشه همچین چیزی؟ :w58: چقدر باید وحشیانه این کار رو کرد که به این سرانجام برسه؟:w58: شما که رشتتون هست تا حالا شنیدین همچین چیزی شده باشه؟:w58:

مهندس! من یه تغییر کوچیکی در تعریف افضا انجام دادم.. شاید یه مقدار در کاهش میزان تعجبت موثر باشه:a030:

اما متاسفانه باید بگم که بله. اتفاق میفته، (اما در حال حاضر با افزایش آگاهی زن و مرد بمراتب خیلی کمتر)

معمولا هم به دلیل کم بودن سن زوجه و عدم داشتن عضلات و ماهیچه های قوی برای دختران نوجوون اتفاق میفته

دلیل دیگه ای هم داره که من از گفتنش در اینجا معذورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
مهندس! من یه تغییر کوچیکی در تعریف افضا انجام دادم.. شاید یه مقدار در کاهش میزان تعجبت موثر باشه:a030:

اما متاسفانه باید بگم که بله. اتفاق میفته، (اما در حال حاضر با افزایش آگاهی زن و مرد بمراتب خیلی کمتر)

معمولا هم به دلیل کم بودن سن زوجه و عدم داشتن عضلات و ماهیچه های قوی برای دختران نوجوون اتفاق میفته

دلیل دیگه ای هم داره که من از گفتنش در اینجا معذورم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

OMG :w58: چقدر آدم میتونه وحشی باشه به خاطر چند ثانیه لذت بزنه جسم یک انسان رو پاره بکنه؟ :icon_pf (34): بیشتر شبیه جک میمونه تا واقعیت:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
ماجراي شگفت آور پسري كه در 13 سالگي پدر شد!!!

این الان دیگه باید پدر بزرگ هم شده باشه. ولی بازم افرین به غیرتش که مخفی کاری نکرده و خودش رو جلو دوربین گذاشته ..شفاف شفاف شفاف یعنی این :ws37:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...