رفتن به مطلب

پسري كه در 13 سالگي پدر شد

ارسال های توصیه شده

ماجراي شگفت آور پسري كه در 13 سالگي پدر شد!!!

به گزارش روزنامه سان ، الفى پسر 13 سالۀ انگليسي كه چهره‌اش او را بيش از 8 سال نشان نمى‌دهد از دوست دختر 15 سالۀ خود (چنتل) صاحب فرزند دخترى شد. آن دو وقتى ‌از موضوع مطلع شدند تصميم به سقط جنين گرفتند اما بعد پسرك فكر كرد بد نيست كه پدر شدن را نيز تجربه كند. الفى كه هيچ درآمدى ندارد و تنها گاهى اوقات حدود 10 پوند از پدرش پول تو جيبى دريافت مى‌كرده است به گفتۀ خود هيچگاه عواقب اين تصميم خود را نسنجيده بوده است. پسرك شرح مى‌دهد كه در سال گذشته زمانى‌كه تنها 12 سال داشته است براى ‌اولين بار ارتباط را با دوست دخترش تجربه كرده كه نتيجه‌اش چنين شده است. پدر الفى كه با اين چالش روبرو شده است اظهار مى‌دارد كه ديگر براى هر تصميمى دير شده است و تنها بايد مطمئن شد كه پسرش در اين سن به فكر بدنيا آوردن بچۀ ديگرى ‌نباشد.

is51k9oq4k20n58ybmm.jpg

sh7vbd7kt8vo63uqtca2.jpg

ldhvfk77z31mghvebvid.jpg

mwb8hj68ri6hzlaiwi8.jpg

foermcn6g7bx4ovui1x.jpg

izt8w4u7vops9c8inunk.jpg

• Like 38
لینک به دیدگاه

عجب البته این سنی رو یه بار تو اخبار ایران و در باره یک ایرانی شنیده بودم که تو فکر میکنم دوازده سالگی ازدواج کرده و تو 13 سالگی بچه دار شده پدر مادر پسره میگفتن چون یه پسر بیشتر نداریم میخواستیم زود تر ازدواج کنه تا بچشون با خودشون بزرگ بشه و جای بچه های نداشتمون رو پر کنه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

عواقب بی قید و بندی:icon_razz: آزادی میخوایم ولی نه دیگه در این حد :icon_razz: البته فکر کنم از این اتفاقات تو امریکا خیلی کم میوفته، چون با اینگه مهد آزادیه ولی جامعه خودداری داره، تا 18 سالگی همه چی تعطیله، البته تو خیلی از ایالت هاش

لینک به دیدگاه
عواقب بی قید و بندی:icon_razz: آزادی میخوایم ولی نه دیگه در این حد :icon_razz: البته فکر کنم از این اتفاقات تو امریکا خیلی کم میوفته، چون با اینگه مهد آزادیه ولی جامعه خودداری داره، تا 18 سالگی همه چی تعطیله، البته تو خیلی از ایالت هاش

اره قبول دارم من چون مادرم و یه پسر 9 ساله دارم والا با خوندن این مطلب ترسیدم:hanghead: یعنی 4 سال دیگه پسر منم ...:hanghead:

با اون آواتار زشتت:whistles::icon_razz:

لینک به دیدگاه
اره قبول دارم من چون مادرم و یه پسر 9 ساله دارم والا با خوندن این مطلب ترسیدم:hanghead: یعنی 4 سال دیگه پسر منم ...:hanghead:

با اون آواتار زشتت:whistles::icon_razz:

نه بابا اینجا ایرانه :ws3:

:w58: خوشتیپ ترین بازیگره تاریخ هالیووده، الان 80 سالشه این شکلیه :icon_razz:

لینک به دیدگاه
خریت محض!

آزادی و محدودیت دو لبه تیغ هستند اگر جز برای اصلاح جامعه استفاده شوند شاهرگ رو میبرن:whistles:

یه نکته جالب در مورد تو وجود داره این هست که

سهیل! تا به حال پستی نزدی که من موافق با نظرت نباشم:a030::icon_gol:

اینجا هم با نظرت موافقم.. این کاری که صورت گرفته، خیلی تفاوتی با جمعه بدوی و سنتی کشورهای جهان سوم نداره

با همه ایراداتی هم که به قوانین فعلی ایران در خصوص ازدواج وارد میشه (و به حق هم هست) باز جای شکرش باقیه حداقل سن ازدواج پسر، 15 سال و دختر 13 سال هست

لینک به دیدگاه
نه بابا اینجا ایرانه :ws3:

:w58: خوشتیپ ترین بازیگره تاریخ هالیووده، الان 80 سالشه این شکلیه :icon_razz:

اتفاقا چون ایرانه باید ترسید:4564:

اواتار قبلیت قشنگ بود:ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...