Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ماجراي شگفت آور پسري كه در 13 سالگي پدر شد!!! به گزارش روزنامه سان ، الفى پسر 13 سالۀ انگليسي كه چهرهاش او را بيش از 8 سال نشان نمىدهد از دوست دختر 15 سالۀ خود (چنتل) صاحب فرزند دخترى شد. آن دو وقتى از موضوع مطلع شدند تصميم به سقط جنين گرفتند اما بعد پسرك فكر كرد بد نيست كه پدر شدن را نيز تجربه كند. الفى كه هيچ درآمدى ندارد و تنها گاهى اوقات حدود 10 پوند از پدرش پول تو جيبى دريافت مىكرده است به گفتۀ خود هيچگاه عواقب اين تصميم خود را نسنجيده بوده است. پسرك شرح مىدهد كه در سال گذشته زمانىكه تنها 12 سال داشته است براى اولين بار ارتباط را با دوست دخترش تجربه كرده كه نتيجهاش چنين شده است. پدر الفى كه با اين چالش روبرو شده است اظهار مىدارد كه ديگر براى هر تصميمى دير شده است و تنها بايد مطمئن شد كه پسرش در اين سن به فكر بدنيا آوردن بچۀ ديگرى نباشد. 38 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ نه خوشم اومد. نشون دادی که خیلی مردی. لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ عجب البته این سنی رو یه بار تو اخبار ایران و در باره یک ایرانی شنیده بودم که تو فکر میکنم دوازده سالگی ازدواج کرده و تو 13 سالگی بچه دار شده پدر مادر پسره میگفتن چون یه پسر بیشتر نداریم میخواستیم زود تر ازدواج کنه تا بچشون با خودشون بزرگ بشه و جای بچه های نداشتمون رو پر کنه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خریت محض! آزادی و محدودیت دو لبه تیغ هستند اگر جز برای اصلاح جامعه استفاده شوند شاهرگ رو میبرن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ این موضوع فکرکنم مال 3سال پیش باشه... اما ممنون از استارتر لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ مگه تو 13 سالگی میشه ماشاالله بلوغش زیادی زود رسیده قضیه مشکوکه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ مگه تو 13 سالگی میشه ماشاالله بلوغش زیادی زود رسیده قضیه مشکوکه کجاش زود رسیده؟موقعش بوده دیگه تازه یه چیزی هم داریم به نام بلوغ زود رس لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یک ذره قدیمی بود. گمون کنم خبر مال یکی دو سال پیش بود! اون موقع همه اظهار تاسف می کردن فقط! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ کجاش زود رسیده؟موقعش بوده دیگهتازه یه چیزی هم داریم به نام بلوغ زود رس دختره باید از دوتا بچه نگه داری کنه لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خبر خیلی قدیمیه. (در راستای حمایت از علی فاطمی و سارا) لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ امروز پدران 40 ساله نمیتونن درست بچه تربیت کنن وای به حال این یکی... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ نکته جالبش اینه که استارت تاپیک در تالار آموزنده بود حالا از فردا همه یه کار دستی درست میکنن و عکسش و میذارن لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ عواقب بی قید و بندی:icon_razz: آزادی میخوایم ولی نه دیگه در این حد :icon_razz: البته فکر کنم از این اتفاقات تو امریکا خیلی کم میوفته، چون با اینگه مهد آزادیه ولی جامعه خودداری داره، تا 18 سالگی همه چی تعطیله، البته تو خیلی از ایالت هاش لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ عواقب بی قید و بندی:icon_razz: آزادی میخوایم ولی نه دیگه در این حد :icon_razz: البته فکر کنم از این اتفاقات تو امریکا خیلی کم میوفته، چون با اینگه مهد آزادیه ولی جامعه خودداری داره، تا 18 سالگی همه چی تعطیله، البته تو خیلی از ایالت هاش اره قبول دارم من چون مادرم و یه پسر 9 ساله دارم والا با خوندن این مطلب ترسیدم یعنی 4 سال دیگه پسر منم ... با اون آواتار زشتت:icon_razz: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اره قبول دارم من چون مادرم و یه پسر 9 ساله دارم والا با خوندن این مطلب ترسیدم یعنی 4 سال دیگه پسر منم ... با اون آواتار زشتت:icon_razz: نه بابا اینجا ایرانه خوشتیپ ترین بازیگره تاریخ هالیووده، الان 80 سالشه این شکلیه :icon_razz: لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تو سیزده سالگی اخه چه جویر مرد بوده! چه جالبه خدایی جهان اولیه معلوم میشه کجاها اولن لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خریت محض!آزادی و محدودیت دو لبه تیغ هستند اگر جز برای اصلاح جامعه استفاده شوند شاهرگ رو میبرن یه نکته جالب در مورد تو وجود داره این هست که سهیل! تا به حال پستی نزدی که من موافق با نظرت نباشم اینجا هم با نظرت موافقم.. این کاری که صورت گرفته، خیلی تفاوتی با جمعه بدوی و سنتی کشورهای جهان سوم نداره با همه ایراداتی هم که به قوانین فعلی ایران در خصوص ازدواج وارد میشه (و به حق هم هست) باز جای شکرش باقیه حداقل سن ازدواج پسر، 15 سال و دختر 13 سال هست لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا اینجا ایرانه خوشتیپ ترین بازیگره تاریخ هالیووده، الان 80 سالشه این شکلیه :icon_razz: اتفاقا چون ایرانه باید ترسید اواتار قبلیت قشنگ بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده