mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ طرز تفکر یک سگ: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. پس حتما اونا خدای من هستند طرز تفکر یک گربه: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. حتما من خدای اونا هستم اگر خوب به این جملات فکر کنید، ميبينيد كه انسان ها نيز از همین نوع تفکرها برخوردار هستند. عدهای خودشون رو به خاطر توجه و محبت دیگران مدیون تصور می کنند و عدهای هم به خاطر همین موضوع دچار خود بزرگ بینیهای کاذب میشوند. - - ------------------------------------------------------------------------------------------------------ وسعت دوست داشتن هميشه گفتني نيست، گاه نگاه است، گاه سكوت ابدي 28 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ خب یه فرقایی هم دارن ، مثلا شما به سگ غذا بدید هیچوقت گازتون نمیگیره ، ولی انسان ... لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ طرز تفکر یک سگ: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. پس حتما اونا خدای من هستند طرز تفکر یک گربه: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. حتما من خدای اونا هستم اگر خوب به این جملات فکر کنید، ميبينيد كه انسان ها نيز از همین نوع تفکرها برخوردار هستند. عدهای خودشون رو به خاطر توجه و محبت دیگران مدیون تصور می کنند و عدهای هم به خاطر همین موضوع دچار خود بزرگ بینیهای کاذب میشوند. - - ------------------------------------------------------------------------------------------------------ وسعت دوست داشتن هميشه گفتني نيست، گاه نگاه است، گاه سكوت ابدي دقیقا همینطوره مرتضی جان جالب بود، مرسی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ البته لازم به تذکره که تفکرای دیگه ای هم داریم... تفکر گاوی: من فقط سالم بمونم و راحت باشم، هر اتفاقی میخواد بیفته، بیفنه تفکر الاغی: فلانی داره از من سواری میگیره.... اه.... حالا که اینطور شد منم خودمو میندازم تو دره که اونم که رو من نشسته بمیره تفکر موریانه ای: من کاری به این کارا ندارم، من کار خودمو میکنم تفکر کفتاری: حالا یه یه نفر دیگه زحمت صید رو کشیده، چرا ما هم سفرش نشیم؟؟ و الی ما شاءالله از تفکرات مختلف!!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ حرفی که راجع به آدما زدی رو قبول دارم تا حدی... اما به هیچ وجه با نظریه ی گربه و سگت موافق نیستم...حیوونا هیچوقت کسی که بهشون محبت کنه رو فراموش نمی کنن...احساس بندگی هم نمی کنن اما محبت رو خیلی خوب درک می کنن... لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ممنونم .. فوق العاده بود.. البته خیلی وقتا آدما پاشونو ازین 2 تا منطقم اونورتر میذارن.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده