pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ من یادمه روزی که اخراج شدم تاپیک هم منهدم شد آخریش مال اون دوستمون (دختر شاه پریون)که فک و فامیلم داشت پر اسپم ترین شده بود چی بود اسمش یادم نیست:icon_pf (34): ولی شمارش 406 بود 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ زنبیلل اما منم اونجا بودم کوشم پس 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ زنبیللاما منم اونجا بودم کوشم پس شمارت نمیدونی چند بود؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من یادمه روزی که اخراج شدم تاپیک هم منهدم شد آخریش مال اون دوستمون (دختر شاه پریون)که فک و فامیلم داشت پر اسپم ترین شده بود چی بود اسمش یادم نیست:icon_pf (34): ولی شمارش 406 بود ببین اگه بتونی اون لیست اخریه تا 406 پیداش کنی عالی میشه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ شمارت نمیدونی چند بود؟ نههههه 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نههههه کاش میگذاشتی تو امضات اونجا !! بازم اینور و اونور میگردم ببینیم میتونم پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ کجایید پس؟؟؟؟؟چرا سوت و کور شده؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ کجایید پس؟؟؟؟؟چرا سوت و کور شده؟؟؟؟ چرا صفحتو بستی؟پیام خصوصیت رو هم بستی که.چت شد یهو؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خواستم مثلا ری استارت کنم،نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!بازه...نمیشه هیچی رو تغییر داد!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده