دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2]داستان زندگی و سرنوشت شوم یک خانواده به روایت تصویر!!! [/h] اوایل زندگی عاشقانه ای داشتند اولین بچشون به دنیا اومد دومی هم به دنیا اومد از به دنیا امدن سومی عکس نداریم ( در خفا به دنیا اومد) اولین قدم های بچه هاشون مادر خانواده همش در حال چرخیدن تو اینرنت و چت کردن با اینو اون بود پدر خانواده هم علاف تو پارکها می گشت بچه ها بدون مراقبت بزرگ شدن و خلاف از آب در اومدن یکیشون تروریست شد یکی دیگه شب تا صبح تو مهمونی ها و پارتی ها می خوند و کوچیکترین تصمیم به خودکشی گرفت وقتی پدر شون فهمید سکته کرد مادرشون هم دیونه شد 43 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ از به دنیا امدن سومی عکس نداریم ( در خفا به دنیا اومد) :ws28: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ وایییییییییییییییییییییی خدا منو بکشه.. چی میگن اینا... بیگیر منوووووووووووووووو... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ وایییییییییییییییییییییی خدا منو بکشه..چی میگن اینا... بیگیر منوووووووووووووووو... کتی می خوای عکس جوان ناکام رو بزارم؟ لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود همیشه به این فکر میکنم چقد حرفها و علایق دوران دوستی و نامزدی؛ سالها بعد از ازدواج هم میتونه ادامه داشته باشه من خودم به شخصه دوست دارم حتی دوران پیری و کهنسالی هم ادامه دار باشه؛ تا مطمئن از خودم هم نشم ازدواج نمیکنم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ کتی می خوای عکس جوان ناکام رو بزارم؟ چی شده حیوونییییییییی؟!!!! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چی شده حیوونییییییییی؟!!!! گمشده دیگه... در باز بوده رفته بیرون گمشده:4564: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ گمشده دیگه...در باز بوده رفته بیرون گمشده:4564: وای هادی نگوووووووووووو... میخوای بذارم پسرمو؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ وای هادی نگوووووووووووو...میخوای بذارم پسرمو؟ نه نزارش لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ای جان چه قشنگو بامزه بود ترکیب رنگیشونو نگاه کن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده