Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ در کل در روابط دختر و پسر ،کنترل کننده حدود دختره.......پسرها بخوبی حد خودشون رو با عکس العمل دخترها پیدا میکنند. همیشه اینطور نیست فلوید عزیز، خیلی وقتها هم پسرها جوری رفتار میکنند تا دخترها پا از حدشون فراتر نذارن ... :) 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ فکر نمی کنم حتی با این تاپیک هم بشه به نتیجه رسید چون بیشتر مواردی که ذکر شد به تربیت اون فرد خیلی ربط داره و همه یکسان تربیت نشدن 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ برای چی پیاده بشم؟وقتی دو نفر جنبه داشته باشن و جلو کنار هم بشینن فکر نکنم مشکلی پیش میاد. حداقل برای من که مشکلی نیست. البته من جدیدا احساس میکنم زیادی نسبت به این مسائل بی تفاوت شدم و کلا برام این چیزها اهمیتی نداره. پیاده شدن رو مزاح کردم. معذرت میخوام...جلو کنار هم نمیشینن.....تو بغل هم میشینن خدا کنه همه مثل شما فکر کنند. ولی متاسفانه واقعین جامعه چیز دیگه ای رو نشون میده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ همیشه اینطور نیست فلوید عزیز، خیلی وقتها هم پسرها جوری رفتار میکنند تا دخترها پا از حدشون فراتر نذارن ... :) صحیح می فرمایید.من دخترای قدیمی رو گفتم ولی اون دختری که پا رو فراتر میزاره غرور خودش رو خرد میکنه:icon_pf (34):ناسلامتی دختر باید غرور داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ صحیح می فرمایید.من دخترای قدیمی رو گفتمولی اون دختری که پا رو فراتر میزاره غرور خودش رو خرد میکنه:icon_pf (34):ناسلامتی دختر باید غرور داشته باشهجالبه که اگه پسر اینکارو کنه دخترا میگن پسره مثلا هیزه و ازین حرفا ، ولی اگه دختر اینکارو کنه فقط غرورشو خُرد کرده :دی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ پیاده شدن رو مزاح کردم.معذرت میخوام...جلو کنار هم نمیشینن.....تو بغل هم میشینن خدا کنه همه مثل شما فکر کنند. ولی متاسفانه واقعین جامعه چیز دیگه ای رو نشون میده نه بابا جان کی میاد بغل هم میشینه،خیلی روشنفکری ها !!! فاصله بین دو نفر اندکه،الان که نمیشه البته پلیس جریمه میکنه. ببین هرچی محدودیت تو جامعه بیشتر باشه و فضای آگاهی کمتر باشه،دختر و پسر نسبت به هم حریص میشن. برعکسش هم هست،اگه زیادی فضا باز باشه،اما باز هم آگاهی نباشه ، فساد و فحشا جاشو میگیره. اگر هر کدوم از ما از امروز و بدون توجه به جامعه دیدمون رو دست کنیم،میتونیم امیدوار بشیم با گذشت زمان جامعه هم اصلاح بشه. 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ صحیح می فرمایید.من دخترای قدیمی رو گفتم ولی اون دختری که پا رو فراتر میزاره غرور خودش رو خرد میکنه:icon_pf (34):ناسلامتی دختر باید غرور داشته باشه میدونم بحث ربطی به اینجا نداره اما من بالاخره نفهمیدم کی باید غرور داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ جالبه که اگه پسر اینکارو کنه دخترا میگن پسره مثلا هیزه و ازین حرفا ، ولی اگه دختر اینکارو کنه فقط غرورشو خُرد کرده :دی خو هیزه دیگه نه بابا جان کی میاد بغل هم میشینه،خیلی روشنفکری ها !!! فاصله بین دو نفر اندکه،الان که نمیشه البته پلیس جریمه میکنه. ببین هرچی محدودیت تو جامعه بیشتر باشه و فضای آگاهی کمتر باشه،دختر و پسر نسبت به هم حریص میشن. برعکسش هم هست،اگه زیادی فضا باز باشه،اما باز هم آگاهی نباشه ، فساد و فحشا جاشو میگیره. اگر هر کدوم از ما از امروز و بدون توجه به جامعه دیدمون رو دست کنیم،میتونیم امیدوار بشیم با گذشت زمان جامعه هم اصلاح بشه. خو اون زمان بچه بودید،فاصله اندکی بود حرفتون رو قبول دارم....ولی برای مکان های عمومی جواب نمیده.چون ما افراد رو نمی شناسیم.باید یک فاصله اطمینان رو رعایت کنیم........این موارد رو زیاد دیدم که خودم تا یک مرد میبینم 10 متر فاصله می گیرم....دختری رو می شناسم که داشت سوار اتوبوس میشد،یکی دیگه رو پل هوایی،مادری با فرزندش که تو مترو داشت از میان آقایون عبور می کرد و همه مورد تعرض قرار گرفتند......یک عصر هم که خودم از دست سه نفر داشتم فرار میکردم..مجبور بودم تو خیابون مماس با ماشین ها راه برم:icon_pf (34): همیشه افرادی هستند که جامعه رو نا امن میکنند.چون سطح تربیت همه یکسان نیست. 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ میدونم بحث ربطی به اینجا نداره اما من بالاخره نفهمیدم کی باید غرور داشته باشه منم نفهمیدم بالاخره این غرور یعنی چه؟ چرا باید آدم غرور داشته باشه؟ همه مون از یه نیاییم، حالا با تفاوت هایی؛ این تفاوت ها دلیل خوبی نیست برای غرور داشتن. شاید منظورتون از غرور داشتن موقرانه رفتار کردنه. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ میدونم بحث ربطی به اینجا نداره اما من بالاخره نفهمیدم کی باید غرور داشته باشه گفتم دخترچرا؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من هیچ دید منفی نسبت به دختر ها ندارم، فقط گلایه ای که ازشون دارم مادی گراییشون هست، البته فکر کنم این هم نوعی رفلکس به برخود اجتماع باهاشون باشه 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ منم نفهمیدم بالاخره این غرور یعنی چه؟ چرا باید آدم غرور داشته باشه؟ همه مون از یه نیاییم، حالا با تفاوت هایی؛ این تفاوت ها دلیل خوبی نیست برای غرور داشتن. شاید منظورتون از غرور داشتن موقرانه رفتار کردنه. شاید یه جورایی منظورم وقار بود. من چیکار کنم خو...ذات پسرا با دخترا فرق میکنه و این باعث میشه که با قبول داشتن تساوی ارزشی ولی یک سری تفاوت هایی رفتاره نیازه داشته باشیم. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اینایی هم که میگن دختر باید حیا داشته باشه یه تعریفی از حیا ارائه بدن بد نیست، ببینیم حیا چی هست و آیا وجودش فقط مناسب زن هست یا نه و اگه آره دقیقا چرا؟ 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ای بابا از این بحثای پس پا افتادس ها.... خوب هرکی یه نظری داره مثلا کسایی که شکست عشقی خوردن میگن "دخترا همشون نامردن و بی وفا و...." کسایی که عاشق نشدن نظری ندارن کسایی هم که عاشق بشدن نظری دیگه دارن کسایی که ارتباطات اجتماعیشون بالاس یه نظر دارن کسایی هم که گوشه نشینن نظر دیگه ای دارن نمیشه گفت که 100% نظر همشونم درسته ولی از اونجایی که من میدونم: -احساسی هستن... بیشتر به گوشن و به حرف -عاشق بی چون و چرای پول (همون چرک کف دست خودمون!!!) هستن -لوس و لیز هستن (با عرض معذرت به پیشگاه مقدس همه ی دخترا!) -عشق و عاشقی هم معنی چندانی براشون نداره... و الی ماشاءالله از خصایص دیگر البته: -پشتکارشون تو اغلب موارد از پسرا بیشتره -بیشتر احساس مسئولیت میکنن و... 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ متاسفانه مردها خیلی بی عرضه شده اند. برای رسیدن به یک دختری حاضرن هرگونه حقارتی را تحمل کنند. آرایش های مسخره،پوشش های جلف و هزاران الفاظ لوس و زشت. همین ضعیف شدن مردان،سبب زبان درآوردن بسیاری از زنان شده. البته منظورم بازگشت به گذشته و زورگویی مرد نسبت به زن نیست. اما مرد بی عرضه و ضعیف،تحقیر میشه و جامعه هم به فساد کشیده میشه. چون مردی که جهان را به جای چشمانش از لای دوپایش ببیند،بهتر از این انتظار نمی رود. هم برای ما دردسر درست کردند هم خیلی از زن های سوء استفاده چی. من دقیقا این حرفهات رو تایید میکنم... آها مرسی روشن گری کردیدخو شاید یه روز بارونی بوده..اون دختر هم نمی تونسته منتظر بمونه...اصلا وسیله گیر نمیومده...شما پیاده می شدید:icon_razz: آها مرسی توجیه کردیدالبته خودش جواب داد،به نظر من هم نباید مشکلی باشه که کنار هم بنشینند،هر چند دیگه تاکسیها2نفر جلو سوار نمیکنند،تازه پیاده هم میشد کلی حرف(نیش و کنایه)از دور و بر باید میشنید... یا مثلا اینکه همیشه میخوان که توی مترو صندلی های اول رو داشته باشند دلیلش چیه؟من بارها دیدم که طرف رو به زور بلند میکنن که بشینند روی اون صندلی!اگر واقعا ناراحت میشید خب برید واگن بانوان،اگر نه ناراحت نمیشید پس فرقی بین صندلی اول و آخر و وسط نباید باشه دیگه! در کل در روابط دختر و پسر ،کنترل کننده حدود دختره.......پسرها بخوبی حد خودشون رو با عکس العمل دخترها پیدا میکنند. اتفاقا خیلی وقتها پسرها کنترل کننده هستند... اینایی هم که میگن دختر باید حیا داشته باشه یه تعریفی از حیا ارائه بدن بد نیست، ببینیم حیا چی هست و آیا وجودش فقط مناسب زن هست یا نه و اگه آره دقیقا چرا؟ پست 31 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ پست 31 خوندم ولی قانع نشدم، شرم و حیا با تعریف متداول خیلی چیز غیر منطقیی هست؛ یعنی چی وقتی دختر خیلی کارها رو میکنه میشه بی شرم و بی حیا اما اگه پسر بکنه اتفاق خاصی نمیوقته و گاها میشه یک خصوصیت خوب به اسم اجتماعی بودن! این جور نگاه کردن به زن درست نیست... اینکه چون دختری نباید فلان کار رو بکنی :icon_razz: کار "بد" برای همه بده زن و مرد نداره، زن و مرد باهم فرق دارن ولی باهم برابر هستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من مشکلی با جنس مخالف باهاشون هم راحت هستم همشونم به دید همجنس مینگرم یا داداشم بالاخره یه فرقهایی بینمون هست ولی خب جفتمون ادم هستیم من از جنس مخالف یا موافقی که بی ادب باشه بچه پرو باشه و زرنگ باشه پاشو از گلیم خودش درازتر کنه مشکل دارم............. ادعای بزرگی و عقلش هم بیش از اندازه بشه مسخره کنه و فکرکنه بامزه هست ............. عذاب میکشم و سعی میکنم محلشون ندم وگرنه باهاشون دعوام میشه شاید یکی از دلایلی که باعث شده من با جنس مخالفم راحت باشم وجود برادرهام تو خونه باشه و اون آزادی و اطمینانی که مادرم بهم داده و داره باعث شده که خیلی برام موجودات عجیبی نباشند و من راحت هستم باهاشون اکثر دوستامم پسر هستند ولی حد و مرزشون مشخصه همشون 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ خوندم ولی قانع نشدم، شرم و حیا با تعریف متداول خیلی چیز غیر منطقیی هست؛ یعنی چی وقتی دختر خیلی کارها رو میکنه میشه بی شرم و بی حیا اما اگه پسر بکنه اتفاق خاصی نمیوقته و گاها میشه یک خصوصیت خوب به اسم اجتماعی بودن! این جور نگاه کردن به زن درست نیست... اینکه چون دختری نباید فلان کار رو بکنی :icon_razz: کار "بد" برای همه بده زن و مرد نداره، زن و مرد باهم فرق دارن ولی باهم برابر هستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 داشتم خفه میشدم که بالاخره یکی اینو گفت! البته جوابی که بهت میدن رو از الان میدونم.. که میدونم فقط توجیه و... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ پستای بعضی از اقایون ادم رو از هر دوستی معمولی با پسرها بیزار و پشیمون میکنه :icon_razz: کاش نیمخوندم اصلا این تاپیک رو :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ پستای بعضی از اقایون ادم رو از هر دوستی معمولی با پسرها بیزار و پشیمون میکنه :icon_razz: کاش نیمخوندم اصلا این تاپیک رو :icon_razz: هم حسم باهات شدییییییدد :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده