Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ، یه مسابقه بذارید ببینم کدوم معماری میتونه بزنه رودست عمران تو کار معماری :gnugghender: 17 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ، یه مسابقه بذارید ببینم کدوم معماری میتونه بزنه رودست عمران تو کار معماری :gnugghender: یعنی چی؟ یعنی مسابقه ای که هم معمارا توش شرکت کنن هم عمرانا ؟ بعد طراحی نما باشه ؟؟ ایده خوبیه؛ اگه شرکت کنن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ آره دیگه، یه مسابقه طراحی نمای خارجی ساختمان خاص، مثلا سری اول ساختمان مسکونی، سری دوم مسابقه مدرسه و ... شرکت برای عموم هم آزاد باشه 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ آره دیگه، یه مسابقه طراحی نمای خارجی ساختمان خاص، مثلا سری اول ساختمان مسکونی، سری دوم مسابقه مدرسه و ... شرکت برای عموم هم آزاد باشه خوبه؛ پس من بچه های تالار معماریو دعوت میکنم؛که اگه نظر و پیشنهادی دارن بگن؛ ببینیم چند نفر تو مسابقه شرکت میکنن لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ پیشنهاد خوبیه فکر می کنم باید یه نمای ثابت باشه برای همه که روش بچه ها طراحی کنن مثلا یه پلان بدیم بگیم براش نما بزنین مثلا تا 1/5 متر هم استفاده از کنسول یا بالکن آزاد باشه 9 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ایده خوبه....ولی زمانش بده... . اگه از اسفند باشه...هستم... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ایده خوبیه ولی من وقت ندارم......... بیاید طراحی نمای بیمارستان کنید بمن هم کمک بشه وقت ندارم 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ایده خیلی خوبیه ولی خواهشا بزارین واسه اسفند که تحویل پروژه ها تموم بشه وگرنه من نمی تونم 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 855430]موافقیم بسییییییییییییییییییی ایول یه رقیب معمار :gnugghender: پیشنهاد خوبیهفکر می کنم باید یه نمای ثابت باشه برای همه که روش بچه ها طراحی کنن مثلا یه پلان بدیم بگیم براش نما بزنین مثلا تا 1/5 متر هم استفاده از کنسول یا بالکن آزاد باشه آره یه پلان میدیم ، با مشخصات ثابت، هرکی خوشگلتر طراحی کرد :gnugghender: ایده خوبه....ولی زمانش بده.... اگه از اسفند باشه...هستم... زمانشو هماهنگ میکنیم نه سیخ بسوزه نه کباب ایده خوبیه ولی من وقت ندارم......... بیاید طراحی نمای بیمارستان کنید بمن هم کمک بشه وقت ندارم شاهزاده نه نیار دیگه ، بیا رقابت با یک عمرانی :gnugghender: ایده خیلی خوبیه ولی خواهشا بزارین واسه اسفند که تحویل پروژه ها تموم بشه وگرنه من نمی تونم زمانش هماهنگ میشه :gnugghender: معماران بشتابید به دوئل طراحی نما :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ درود...کار بسیار خوب و پسندیده ایست.... در صورتی که زمانش مناسب باشد......شرکت می کنم... 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مدال هم میدین یا نهههه من مدال می خوامم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مدال هم میدین یا نههههمن مدال می خوامم شما شرکت کن مدالم می دیم در مورد زمانش فک کنم از اول اسفند خوب باشه چون نه کنکور هست نه پروژه! 5 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ایده خوبیه من همیشه تو طراحی نماها که معمولا آخرای ترم میفته مشکل دارم ولی تو مسابقتون شرکت میکنم فقط وقتشو زیاد کنین که برسیم:hapydancsmil: “ساختمان ها صرفاً کالا نیستند. آنها مانند پرده ای پشت صحنه زندگی ما را در شهر میسازند. معماری هنر شکل دادن به آن چیزی است که ما مرتباً در آن به نمایش میپردازیم، چرا که به خلق محیطی میپردازد که تمامی جزئیات روزانه زندگی ما در آن اتفاق می افتد. ” ریچارد راجرز لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ایده خوبیه من همیشه تو طراحی نماها که معمولا آخرای ترم میفته مشکل دارم ولی تو مسابقتون شرکت میکنم فقط وقتشو زیاد کنین که برسیم:hapydancsmil: وقتشو قراره زیاد کنن,:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ میخوای تاپیکشو 6 اسفند بزنیم ؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ هروقت بچه ها موافق باشن بذارید. من پروژه هامو آماده کردم دیگه وقتم تقریبا آزاده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ هروقت بچه ها موافق باشن بذارید. من پروژه هامو آماده کردم دیگه وقتم تقریبا آزاده اوکی ؛اگه کسی مخالف نباشه و مدیر تالارمونم موافق باشه؛ 6 اسفند تاپیکشو میزنم ؛ و اطلاع رسانی میکنم, به مدت 1 هفته هم وقتشو میزاریم؛ ببینیم از عمرانیا چند نفر شرکت میکنن :gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده