hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ در این ماکت گسترده قسمت های مهم کشور آلمان، از جمله دروازه براندنبورگ، ساختمان رایشستاگ، مقر صدراعظم آلمان، فرودگاه، راه آهن، باغ وحش برلین، مرکز آموزش لوفت هانزا و بسیاری از بناهای مشهور به نمایش گذاشته شده که در این مدل غول پیکر، ماکت صدها قطار، 10000 خودرو، 45000 درخت، 120000 منبع نور و حدود 50000 چهره از مردم را در خود جای داده است. لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید 22 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مـــــــااااااامـــــــــاااااااااان 8 لینک به دیدگاه
rasool R 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااايي چي جااااااااااااالب 5 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خفنن.:jawdrop: دستت درد نکنه. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یادش بخیر واسه این ماکته چقدر کمکشون کردم 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ چه دقت و ظرافتييييييييي چقد خوشگلهههههههههههههههههههه 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یادش بخیر واسه این ماکته چقدر کمکشون کردم :whistle: :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ به کسی نگینا.................ریا میشه......اما من خودم ساختمش.....محمدم گاهی وقت ها میومد یه دست کمکی میداد میرفت................!!!! فهیمه 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ چه قد زحمت کشیدن،نه خسته واقعا دستت درد نکنه دوستم،خیلی عالی 5 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ عالی عالی عالی...... ممنونم واقعا.... اگه کشور فرانسه هم از این ماکت ها داشته باشه و بازم بزاری برامون حسابی ممنونت میشم 2 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چرا دروغ میگین من خوددم اینا رو ساختم و لی چرا هیچکدومتونو اونجا ندیدم 1 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی ممنون اقا حمید عکس های قشنگین ولی کار های منو اینطوری به نمایش نذار مردم جو گیر میشن نمیتونم وقتی میرم تو خیابون به همه امضا بدم 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ یاد بگیر ... آخه به تو ام میگن شهرساز نیگاه کن چه قشنگ ساختن اون وقت تو و دو تای دیگه رو هم نتونستید امروز یه طرح 3 بدون ایراد انجام بدید و ارائه بدید خجالت نکشیدید با اون کارتوووون چه حالی میده تخریب شخصیت و روحیه بالااااام جان عکسای قشنگی بود .... دمت جیلیز و ویلیز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده