شـاهین 8068 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 خاک بر سر اون میراس داری که همچین اثاری رو داره به گند میکشهو از اون مراقبت و محافظت نمیکنه 3
sogand_aryan 211 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 درود فرتور های بسیار زیبایست با اجازه دوست گرامی جایگاه را در این جا دیدم چند فرتور هم من خودم گرفتم می گزارم 2
sogand_aryan 211 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 این دختر ما در فرتور ها یکی در میون پیام بازرگانی شده 4
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 درود فرتور های بسیار زیبایست با اجازه دوست گرامی جایگاه را در این جا دیدم چند فرتور هم من خودم گرفتم می گزارم ممنون بابت عکسای قشنگی که گذاشتی 3
Cannibal 3349 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 بنظر کلا عکس زیاد داری. یه تا پیک بزن به نام عکاسی من یا من و دوربینم یا ..... و همه ی عکساتو اونجا بذار که متمرکز هم باشه. 2
fahime.falahzade 689 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 هنر عکاسی سوگند از حسین بهتره..........اما هیچ کدوم به پای هنر عکاسی من نمیرسه......بعدا عکس هایی از ابیانه براتون میذارم کف کنین.!فهیمه 4
arian ariaey 1755 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 هر روز داره وضعش بدتر می شه! امیدوارم حود کوروش از باعث و بانیش انتقام بگیره! مرسی دوست عزیز,عکسای خوبی بود 3
Cannibal 3349 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 هنر عکاسی سوگند از حسین بهتره..........اما هیچ کدوم به پای هنر عکاسی من نمیرسه......بعدا عکس هایی از ابیانه براتون میذارم کف کنین.!فهیمه مطمئنی؟؟؟ عکسا منو دیدی؟ 1
fahime.falahzade 689 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 مطمئنی؟؟؟ صد در صد عزیزم......! عکسا منو دیدی؟ بده ببینیم ولی بازم هر چی هنر عکاسی داشته باشی به پای هنر من نمیرسه.......! البته اگه عکاسیت خوب باشه من ادم کاملا منطقی ای هستم واگه خوب باشه اعتراف میکنم.....! فهیمه 2
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بده ببینیم ولی بازم هر چی هنر عکاسی داشته باشی به پای هنر من نمیرسه.......!البته اگه عکاسیت خوب باشه من ادم کاملا منطقی ای هستم واگه خوب باشه اعتراف میکنم.....! فهیمه اگه خواستيد رقابت كنيد منم خبر كنيد تا جفتتونو شكست بدم
ارسال های توصیه شده