شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خاک بر سر اون میراس داری که همچین اثاری رو داره به گند میکشهو از اون مراقبت و محافظت نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ درود فرتور های بسیار زیبایست با اجازه دوست گرامی جایگاه را در این جا دیدم چند فرتور هم من خودم گرفتم می گزارم 2 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ این دختر ما در فرتور ها یکی در میون پیام بازرگانی شده 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ درود فرتور های بسیار زیبایست با اجازه دوست گرامی جایگاه را در این جا دیدم چند فرتور هم من خودم گرفتم می گزارم ممنون بابت عکسای قشنگی که گذاشتی 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بنظر کلا عکس زیاد داری. یه تا پیک بزن به نام عکاسی من یا من و دوربینم یا ..... و همه ی عکساتو اونجا بذار که متمرکز هم باشه. 2 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ هنر عکاسی سوگند از حسین بهتره..........اما هیچ کدوم به پای هنر عکاسی من نمیرسه......بعدا عکس هایی از ابیانه براتون میذارم کف کنین.!فهیمه 4 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ درود سپاس از مهرتان بروی چشم گرامی 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ هر روز داره وضعش بدتر می شه! امیدوارم حود کوروش از باعث و بانیش انتقام بگیره! مرسی دوست عزیز,عکسای خوبی بود 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ هنر عکاسی سوگند از حسین بهتره..........اما هیچ کدوم به پای هنر عکاسی من نمیرسه......بعدا عکس هایی از ابیانه براتون میذارم کف کنین.!فهیمه مطمئنی؟؟؟ عکسا منو دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مطمئنی؟؟؟ صد در صد عزیزم......! عکسا منو دیدی؟ بده ببینیم ولی بازم هر چی هنر عکاسی داشته باشی به پای هنر من نمیرسه.......! البته اگه عکاسیت خوب باشه من ادم کاملا منطقی ای هستم واگه خوب باشه اعتراف میکنم.....! فهیمه 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بده ببینیم ولی بازم هر چی هنر عکاسی داشته باشی به پای هنر من نمیرسه.......!البته اگه عکاسیت خوب باشه من ادم کاملا منطقی ای هستم واگه خوب باشه اعتراف میکنم.....! فهیمه اگه خواستيد رقابت كنيد منم خبر كنيد تا جفتتونو شكست بدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده