عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ سلام عکسایی که می بینید عکسایی از تخت جمشید و پاسارگاده که همین تابستون که گذشت گرفتم زیاد عکس گرفتم سعی می کنم عکسای قشنگشو بزارم تشکر یادتون نره 28 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ امدم عکس بگیرم که این زنو شوهر یه دفعه وسط عکسم سبز شدن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ امدم عکس بگیرم که این زنو شوهر یه دفعه وسط عکسم سبز شدن:vahidrk: خروس بی محل که میگن اینا بودنااااااااااااااا منتها اینبار اق خروسه با خونوادش اومده:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ قشنگن اگه داري بيشتر بزار من تا حالا نرفتم ولي ديييييييگه بايد برم از نزديك ببينم 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ قشنگن اگه داري بيشتر بزارمن تا حالا نرفتم ولي ديييييييگه بايد برم از نزديك ببينم آره عکس بیشتر دارم باشه وقت کنم عکسای قشنگشو تو سری دوم می زارم من که رفتم خیلی بهم خوش گذشت تازه فهمیدم چه تاریخ غنی ی داریم حتما برو تا تاریخمون از نزدیک ببینی قرآن می گه: فسیرو فی الارض ... 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ آره عکس بیشتر دارم باشه وقت کنم عکسای قشنگشو تو سری دوم می زارم من که رفتم خیلی بهم خوش گذشت تازه فهمیدم چه تاریخ غنی ی داریم حتما برو تا تاریخمون از نزدیک ببینی قرآن می گه: فسیرو فی الارض ... البته ميدونم چقدر غني فرهنگ و تاريخمون ولي بايد رفت و از نزديك حسش كرد خوب يه برنامه اي بچينم و ...بچه هارو خبر كنمو .... . 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ البته ميدونم چقدر غني فرهنگ و تاريخمونولي بايد رفت و از نزديك حسش كرد خوب يه برنامه اي بچينم و ...بچه هارو خبر كنمو .... . بریم ناهار و شامتونم با من 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بریم ناهار و شامتونم با من اول بگو ببينم چي بلدي ؟ :gnugghender: مطمئن شيم به كشتن نميديمون 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ آره عکس بیشتر دارم باشه وقت کنم عکسای قشنگشو تو سری دوم می زارم من که رفتم خیلی بهم خوش گذشت تازه فهمیدم چه تاریخ غنی ی داریم حتما برو تا تاریخمون از نزدیک ببینی قرآن می گه: فسیرو فی الارض ... واسه من که باز شدند مرسی ولی سایز عکسها بزرگه . 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ اول بگو ببينم چي بلدي ؟ :gnugghender:مطمئن شيم به كشتن نميديمون هر غذایی که دوس داشته باشین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده