عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 سلام عکسایی که می بینید عکسایی از تخت جمشید و پاسارگاده که همین تابستون که گذشت گرفتم زیاد عکس گرفتم سعی می کنم عکسای قشنگشو بزارم تشکر یادتون نره 28
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 امدم عکس بگیرم که این زنو شوهر یه دفعه وسط عکسم سبز شدن:vahidrk: 4
maryam_bah 1612 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 امدم عکس بگیرم که این زنو شوهر یه دفعه وسط عکسم سبز شدن:vahidrk: خروس بی محل که میگن اینا بودنااااااااااااااا منتها اینبار اق خروسه با خونوادش اومده:hapydancsmil: 5
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 قشنگن اگه داري بيشتر بزار من تا حالا نرفتم ولي ديييييييگه بايد برم از نزديك ببينم 2
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 قشنگن اگه داري بيشتر بزارمن تا حالا نرفتم ولي ديييييييگه بايد برم از نزديك ببينم آره عکس بیشتر دارم باشه وقت کنم عکسای قشنگشو تو سری دوم می زارم من که رفتم خیلی بهم خوش گذشت تازه فهمیدم چه تاریخ غنی ی داریم حتما برو تا تاریخمون از نزدیک ببینی قرآن می گه: فسیرو فی الارض ... 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 آره عکس بیشتر دارم باشه وقت کنم عکسای قشنگشو تو سری دوم می زارم من که رفتم خیلی بهم خوش گذشت تازه فهمیدم چه تاریخ غنی ی داریم حتما برو تا تاریخمون از نزدیک ببینی قرآن می گه: فسیرو فی الارض ... البته ميدونم چقدر غني فرهنگ و تاريخمون ولي بايد رفت و از نزديك حسش كرد خوب يه برنامه اي بچينم و ...بچه هارو خبر كنمو .... . 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 البته ميدونم چقدر غني فرهنگ و تاريخمونولي بايد رفت و از نزديك حسش كرد خوب يه برنامه اي بچينم و ...بچه هارو خبر كنمو .... . بریم ناهار و شامتونم با من 2
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 بریم ناهار و شامتونم با من اول بگو ببينم چي بلدي ؟ :gnugghender: مطمئن شيم به كشتن نميديمون 2
Himmler 22171 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 آره عکس بیشتر دارم باشه وقت کنم عکسای قشنگشو تو سری دوم می زارم من که رفتم خیلی بهم خوش گذشت تازه فهمیدم چه تاریخ غنی ی داریم حتما برو تا تاریخمون از نزدیک ببینی قرآن می گه: فسیرو فی الارض ... واسه من که باز شدند مرسی ولی سایز عکسها بزرگه . 3
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 اول بگو ببينم چي بلدي ؟ :gnugghender:مطمئن شيم به كشتن نميديمون هر غذایی که دوس داشته باشین 2
ارسال های توصیه شده